Ne sıklıkla gidiyorsunuz ?

Bir şey almak istediğinizi onlara söylemenize gerek yok ki…

Çok istiyorlarsa hediye alsınlar.

En azından hediyenin büyüğü küçüğü olmaz,karşılığı,beklentisi olmaz.
Zaten gidip onlardan istemiyoruz konuşurken bunu Alacaz şöyle yapıcaz deyince ben alayım diyor kayınpederim eşimde bu duruma alışık olduğu için sorun etmiyor

Zaten gidip onlardan istemiyoruz konuşurken bunu Alacaz şöyle yapıcaz deyince ben alayım diyor kayınpederim eşimde bu duruma alışık olduğu için sorun etmiyor
İstiyorsunuz demedim ki.

Alışverişinizi söylemeyin dedim.

Huylarını da öğrenmişsiniz işte sadece havadan sudan konuşun.

Lohusayken girmediğim depresyona gireceğim az kaldı kendimi artık evimde bile mutlu hissedemiyorum
Ne saçma ya 2 aylık bebeğin zırt birt götürülmesi...Çok seven kendi gelsin sevsin gitsin. Emri vakilerden hiç hoşlanmam. Eşinin ki de laf seni istemiyorlar torunu istiyorlarmiş...Niye bu çocuk taştan mı çıktı. İkarus'un oğlu mu kanadı var da uçsun töbe töbe

Evliliğimde her şey yolundaydı kayınvalidem oğluna çok düşkündür benim için problem değildi ben mutluydum o zamanlarda haftada bir gün bazen iki gün giderdik eşimle. Sonra hamile kaldım düzen devam etti bebeğim doğdu 40’ı çıktı olaylar başladı. Yine eşimle haftasonu bir gün gidiyorken problem olmaya başladı. Neden haftaiçide gelmiyorsunuz bebeği getirmiyorsunuz diye. Bende açıkçası orada rahat edemiyorum kayınvalidem her şeye müdahale ediyor diye uzak kalmak istiyorum çok sık gidip gelmek istemiyorum ama şuan suçlu duruma düştüm. Torunlarını görmek istedikleri için haftada en az iki günümü orada geçirmem gerektiğini söylediler bahçede hava alsın içerde yetiştirmeyin çocuğu diye bahsedilen çocuk daha iki aylık dünyadan haberi yok yani. O kadar bunaldım ki neden baskı kuruyorlar bana diye söylendim eşime benim annemde baskı yapsa iki günde oraya gitsem benim evimin işi ne olacak diye onlar seni istemiyor torunlarını istiyor diyor ama asla bize gelip görmek yok illaki biz gideceğiz. O kadar sıkıldım ve bunaldım ki evde huzurum kaçtı nasıl sınır çizmem lazım yoksa ben mi yanlış düşünüyorum
Onlar seni istemiyor torunlarını istiyor ne demek yaa. Çocuğu kim doğurdu çocuk kimin çocuğu ? Eşiniz de söylediği lafı bilip de konuşsun. Kimsenin evine istemediğiniz sürece gitmek zorunda değilsiniz. İstemezseniz haftada bir bile gitmeyebilirsiniz. Çocuk sizin seçim sizin

Sanırım öyle oluyor. Mecbur bırakılıyoruz iyi bir hayat istiyorsan bizimle geçin diyorlar heralde.
Heraldesi yok öyle. Böyle tipler para verince insani da satın aldim sanirlar. Halbuki paranla sevgi saygi kazanamazsin almadi kafalari şunu bi turk ailelerinin. Hic bunlara minnet etmeyin. Nasil alistirirsan öyle gider. Yarim saat uyumak icin bile emanet edemiyorsan sana destek degil kostek oluyorlar paralari batsin.

Kusura bakmayin ama size maddi destek sagliyorlar diye agzinizi acamiyorsunuz
Surekli biz geliyoruz torununuzu gormek istiyorsaniz kalkin siz gelin benim duzenim bozuluyor evimde daha rahat ediyorum boyle emrivakilerden hoslanmiyorum vs vs diyemiyorsunuz
Birsey alacaginiz zaman yanlarinda bahsediyorsunuz onlar da biz alalim diyorlar
Alacaksaniz alirsiniz neden alisveris listenizden bahsediyorsunuz
Siz veya esiniz farketmez alismissiniz
Esiniz de size sus iste baldan ye diyor
Biz ne diyelim

Evliliğimde her şey yolundaydı kayınvalidem oğluna çok düşkündür benim için problem değildi ben mutluydum o zamanlarda haftada bir gün bazen iki gün giderdik eşimle. Sonra hamile kaldım düzen devam etti bebeğim doğdu 40’ı çıktı olaylar başladı. Yine eşimle haftasonu bir gün gidiyorken problem olmaya başladı. Neden haftaiçide gelmiyorsunuz bebeği getirmiyorsunuz diye. Bende açıkçası orada rahat edemiyorum kayınvalidem her şeye müdahale ediyor diye uzak kalmak istiyorum çok sık gidip gelmek istemiyorum ama şuan suçlu duruma düştüm. Torunlarını görmek istedikleri için haftada en az iki günümü orada geçirmem gerektiğini söylediler bahçede hava alsın içerde yetiştirmeyin çocuğu diye bahsedilen çocuk daha iki aylık dünyadan haberi yok yani. O kadar bunaldım ki neden baskı kuruyorlar bana diye söylendim eşime benim annemde baskı yapsa iki günde oraya gitsem benim evimin işi ne olacak diye onlar seni istemiyor torunlarını istiyor diyor ama asla bize gelip görmek yok illaki biz gideceğiz. O kadar sıkıldım ve bunaldım ki evde huzurum kaçtı nasıl sınır çizmem lazım yoksa ben mi yanlış düşünüyorum
Gelip görebilirler. İki çocukla oraya git gel insan istemez tabi.

Back
X