doğum günü hediyesi yardım ?

gamzenk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
2.347
56
arkadaşlar sevgilimin doğum günü yaklaşıyor. saat alamam kendi saati çok iyi. onun dışında değişik bişey olsun istiyorum.

orijinal hediye fikirlerinizi bekliyorum fiyatta yükselebilirim biraz.

canım ben yıldönümümüzde bir siteden cam kavanoz da nazar boncukları üstünde resmimizin oldugu ve canım sevgilime yazan çikolatalar adet kırmızı kalp kagıtlarda güzel cümleler yazan ve kırmızı tülle beyaz kurdaleyle hediye paketi gibi bir hediye yollamıştım bütünarkadaşları kıskanmıştı :) bu tür ilginç hediyeleri almayı da vermeyi de çok severim kişiye özel hediye seç bence

Ben eşimle sevgiliyken birinde benim birinde onun baş harfi olan gumuş kol duğmesi almıştım..
halada severek kullanır

Kol düğmesi, powerbang, kravat, gömlek, kemer&ayakkabı, fotoğraflı yastık, fotoğraflı puzzle vb.

canım ben yıldönümümüzde bir siteden cam kavanoz da nazar boncukları üstünde resmimizin oldugu ve canım sevgilime yazan çikolatalar adet kırmızı kalp kagıtlarda güzel cümleler yazan ve kırmızı tülle beyaz kurdaleyle hediye paketi gibi bir hediye yollamıştım bütünarkadaşları kıskanmıştı :) bu tür ilginç hediyeleri almayı da vermeyi de çok severim kişiye özel hediye seç bence

evet benimde hoşuma gidiyo çok az mı kalır diye düşündüm. hem bu tarz bişey yapsam hemde kemer ayakkabı gibi kıyafette alsam nasıl olur?

evet benimde hoşuma gidiyo çok az mı kalır diye düşündüm. hem bu tarz bişey yapsam hemde kemer ayakkabı gibi kıyafette alsam nasıl olur?

ben 60 tl falan vermiştim pek az değildi ama hoşuna gider ben hep böyle şeyler yaptırırım . tabi yanında bir parfüm cüzdan giysi zippo çakmak vs bir şey de yapabilirsin ama kalıcı küçük ona özel bir şey yaparsan çok mutlu olur

Eşim fanatik trabzonsporludur ben hep onunla alakalı şeyler alırım mesela şimdi aklımda tsli nargile takımı almayı düşünüyorum :KK66:

Eşim fanatik trabzonsporludur ben hep onunla alakalı şeyler alırım mesela şimdi aklımda tsli nargile takımı almayı düşünüyorum :KK66:

nargile de güzel aslında. ama ben sevgilime sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum o yüzden nargile almam olmaz

Powerbang bi nevi şarj aleti. Evden çıkmadan onu şarj ediyorsun. Dışarda telefonun şarjı bittiğinde telefonu powerbangle şarj edebiliyorsun. Priz bulma derdi ortadan kalkio yanı :KK66:

Powerbang bi nevi şarj aleti. Evden çıkmadan onu şarj ediyorsun. Dışarda telefonun şarjı bittiğinde telefonu powerbangle şarj edebiliyorsun. Priz bulma derdi ortadan kalkio yanı :KK66:

evet ondan var bende şarj küpü diye biliyiorum hatta sevgilimde vardı bana verdi :p

X