- 19 Mayıs 2011
- 2.347
- 56
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben yıldönümümüzde bir siteden cam kavanoz da nazar boncukları üstünde resmimizin oldugu ve canım sevgilime yazan çikolatalar adet kırmızı kalp kagıtlarda güzel cümleler yazan ve kırmızı tülle beyaz kurdaleyle hediye paketi gibi bir hediye yollamıştım bütünarkadaşları kıskanmıştı :) bu tür ilginç hediyeleri almayı da vermeyi de çok severim kişiye özel hediye seç bence
Kol düğmesi, powerbang, kravat, gömlek, kemer&ayakkabı, fotoğraflı yastık, fotoğraflı puzzle vb.
evet benimde hoşuma gidiyo çok az mı kalır diye düşündüm. hem bu tarz bişey yapsam hemde kemer ayakkabı gibi kıyafette alsam nasıl olur?
İki kişilik organize edilmiş haftasonu tatili rocks bence.
Eşim fanatik trabzonsporludur ben hep onunla alakalı şeyler alırım mesela şimdi aklımda tsli nargile takımı almayı düşünüyorum
bizde ailecek sigara içmiyoruz ama nargile başka ayda yılda bir içilen bişey en azından bizim içinnargile de güzel aslında. ama ben sevgilime sigarayı bıraktırmaya çalışıyorum o yüzden nargile almam olmaz
bizde ailecek sigara içmiyoruz ama nargile başka ayda yılda bir içilen bişey en azından bizim için
Powerbang bi nevi şarj aleti. Evden çıkmadan onu şarj ediyorsun. Dışarda telefonun şarjı bittiğinde telefonu powerbangle şarj edebiliyorsun. Priz bulma derdi ortadan kalkio yanı