Doğum Günü Hediyesi ....

Kayra95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
937
1
66
Antalya
Off allahım ne dertli başım var benim yaa lanet edicem artık doğduğum günee ama :14::14:
Zaten moralim bozuk iyice bozuldu evet bugün doğum günüm sevgilim bana süpriz yaptı çok güzel bi slayt hazırlamş camda konuşuyoduk falan çok beğendm çok güzel duygulandım falan :59::59: Aşkım bana çok güzel cümleler kuruyodu erkek kardeşii uyuzluk yaptı ve sevglm sinrlendii ortamın büyüsü falan kaçtı tabiii .s baya bi sinirlenmş olmalı ki bişileri kırdı :50::50:
Sonra evden çekip çıkmşş .s tlf kapandı tbii .s sonra aradı baya sinirliydi nefes alıp verişi falan değişti gitmicem falan yıktım ne varsa dedi :84::84::85::85:
Yalvardım aşkım lütfen eve git nuh diyo peygamber demiyoo ardından erkek arkadaşımın annesi msaj attı çok sağol bu saatte böyle şeyler yaşattn bize oğlm senn yüzünden bana demediği laf falan kalmadı dedii halbuki ben hiç bişey yapmadımm annesi önceden çok iyi davranrdı ama şimdii düşman kesildi resmen :14::14: çok güzel değil mi doğum günüm çok güzel başladıı off allahım günahım ne yaa:14::14::14::14::14::14::14::14:

Kusura bakmayın nasıl yazdığımı bilmiyorumm ağlamaktan :14::14:
Hadii koş yetiştir oğluma falan diyo bidee yaaa :85::85:

doğum gününüz kutlu olsun.
sevgiliniz kardeşine sinirlenmiş çekip gitmiş.annesi neden size mesaj atıyor sizinle muattap oluyor böyle bir durumda? nekadar saçma onun yaptığı bir nevi çocukla çocuk olmak.eğer biraz düşünceli bir insan olsaydı kızım böyle bir durum oldu sende razı et eve gelsin falan demeliydi bence.ortada sizin yaptığınız bir şey göremedim ben.biraz düşüncesiz bir hanımmış gibi geldi bana ne yani böyle ilişkinizin içine dalmış ortadan.

doğum gününüz kutlu olsun.
sevgiliniz kardeşine sinirlenmiş çekip gitmiş.annesi neden size mesaj atıyor sizinle muattap oluyor böyle bir durumda? nekadar saçma onun yaptığı bir nevi çocukla çocuk olmak.eğer biraz düşünceli bir insan olsaydı kızım böyle bir durum oldu sende razı et eve gelsin falan demeliydi bence.ortada sizin yaptığınız bir şey göremedim ben.biraz düşüncesiz bir hanımmış gibi geldi bana ne yani böyle ilişkinizin içine dalmış ortadan.

Teşekkür ederim :17::17:

Yaa bilmiyorum ama biz tartıştığımzda falan erkek arkadaşmla ailesine patlıyodu ondan dedi sanrm ama ben bişey ypmadm :50::50:

canım 16 yaş böyle fırtınalı aşklar için henüz erken değil mi:)hem annesiyle falan da muhattap olmuşsunuz kötü bir şekilde.hele erkek arkadaşın çok fevri davranmış.sana bir de abla tavsiyesinde bulunmak isterim böyle aşk olaylarına bu kadar erken girme.ben zamanında çok aptallık ettim çok canım yandı.böyle küçük yaşlarda boyumdan büyük şeyler yaşadım.şimdi keşke ilk sevgilim kocam olsaydı diyorum.yani senin şuan yapacağın en doğru şey derslerine odaklanmak:)biliyorum dinlemeyeceksin ama ben yine de söylemek istedim

canım 16 yaş böyle fırtınalı aşklar için henüz erken değil mi:)hem annesiyle falan da muhattap olmuşsunuz kötü bir şekilde.hele erkek arkadaşın çok fevri davranmış.sana bir de abla tavsiyesinde bulunmak isterim böyle aşk olaylarına bu kadar erken girme.ben zamanında çok aptallık ettim çok canım yandı.böyle küçük yaşlarda boyumdan büyük şeyler yaşadım.şimdi keşke ilk sevgilim kocam olsaydı diyorum.yani senin şuan yapacağın en doğru şey derslerine odaklanmak:)biliyorum dinlemeyeceksin ama ben yine de söylemek istedim

Düşüncenizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim ve saygı duyuyorum :75:
Haklısınız aslında zaten okulda açılıyoo öyle eskisi gibi annesiyle falan muhattp olamam ki zaten durduk yere ben suçlu oldumm . Sanki oğluna ben kır dök dedim . bide git hemen söyle dedi ki söylemiyorum bişey . kimseyle kötü olmak istemedikçe millet bana bulaşıyoo yaaa :14::14:

Back
X