doğum günü hediyesi

bburrcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
33
2
30
merhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşıma hediye saat almayı düşünüyorum ama nerden alacağıma karar veremiyorum.Defacto'da baktım 50 tlye deri ama nasıldır kaliteli midir derisi soyulur mu bilmiyorum.Sizce hangi mağzalardan alabilirim saat?

Kaliteli kullanışlı olsun diyorsanız tekstil mağazalarından saat almayın. Saatçilerde her keseye uygun saat marka ve modelleri vardır. Saat mağazalarına bakın.

saatçilerden baktım ferucci marka ama internetten araştırdığımda çin malı boşuna para vermeyin gibi yorumlar gördüm

rodinin saattleri güzeldi ama kapandı
en iyisi saattçi yada kuyumculardan almak

Collezione da saatler satiliyordu fiyatları en fazla 70-80 dur hoş duruyordu

şahsen ben bir erkeğe saat almaya cesaret edemezdim, eski sözlüm saatlere saplantılıydı, takım elbise giymesi gereken bir işi vardı ve siyahları çekti mi ayrı saat takardı, lacileri çekti mi ayrı gri-füme giydi mi ayrı, bir de tabii spor saatleri vardı. bir de malum kemer-saat-ayakkabı uyumu falan. eğer benim eski sözlüm gibi takıntılıysa ya dolabını iyi bilip ona göre bir saat seçin ya da hiç bulaşmayın, bir de böyle takıntılıysa zaten tekstil mağazasının saatlerin yanından bile geçmez. ondan sevdiği bir parfüm markası varsa bence onu alın. ben mesela hep parfüm, kravat iğnesi, kol düğmesi, gümüş tabaka, bütan çakmak falan idare ettim :KK70: sonra da ayrıldık zaten. ayrıldığımızda tek tesellim artık ne hediye alacağım diye düşünmemekti :KK14:

saat and saat internete özel indirimler yapıyor bazen 700 liralık saati 500 e düşürüyor. ama bütçeniz düşükse swatch tan alın hem kalitelidir hem tasarımları güzeldir hemde fiyatları uygun.

merhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşıma hediye saat almayı düşünüyorum ama nerden alacağıma karar veremiyorum.Defacto'da baktım 50 tlye deri ama nasıldır kaliteli midir derisi soyulur mu bilmiyorum.Sizce hangi mağzalardan alabilirim saat?
Normal saatcilere git o fiyata saat var.Marka mağazalardan bahsetmiyorum herhangi.Markalarda 100 küsürden baslar.

rodinin saattleri güzeldi ama kapandı
en iyisi saattçi yada kuyumculardan almak
saatçiye bakacam

Sana en yakın AVM merkezindeki saatçilere bak her keseye göre Mevcuttur.
AVMde marka mağazalar var baktım
Bütçen Düşükse iyi bir saat almayı bekleme. Nerden alırsan al o fiyatlara alacağın saat çin malı olacaktır.
hemen kordonuna bişey olmasın kolay bozulmasın da saatçilerd ço kfazla marka var "daniel klein" nasıldır?

Collezione da saatler satiliyordu fiyatları en fazla 70-80 dur hoş duruyordu
siyah kalmıştı sadece

saat and saat internete özel indirimler yapıyor bazen 700 liralık saati 500 e düşürüyor. ama bütçeniz düşükse swatch tan alın hem kalitelidir hem tasarımları güzeldir hemde fiyatları uygun.
tesekkur ederım bakacam

Normal saatcilere git o fiyata saat var.Marka mağazalardan bahsetmiyorum herhangi.Markalarda 100 küsürden baslar.
saatcilerde de cok marka var hangisini alacağımı bilmiyorum
giyim mağazasından alma derim saatçilere bak bütçene göre
tesekkur ederım

X