Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana en yakın AVM merkezindeki saatçilere bak her keseye göre Mevcuttur.saatçilerden baktım ferucci marka ama internetten araştırdığımda çin malı boşuna para vermeyin gibi yorumlar gördüm
saatçilerden baktım ferucci marka ama internetten araştırdığımda çin malı boşuna para vermeyin gibi yorumlar gördüm
Normal saatcilere git o fiyata saat var.Marka mağazalardan bahsetmiyorum herhangi.Markalarda 100 küsürden baslar.merhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşıma hediye saat almayı düşünüyorum ama nerden alacağıma karar veremiyorum.Defacto'da baktım 50 tlye deri ama nasıldır kaliteli midir derisi soyulur mu bilmiyorum.Sizce hangi mağzalardan alabilirim saat?
saatçiye bakacamrodinin saattleri güzeldi ama kapandı
en iyisi saattçi yada kuyumculardan almak
AVMde marka mağazalar var baktımSana en yakın AVM merkezindeki saatçilere bak her keseye göre Mevcuttur.
hemen kordonuna bişey olmasın kolay bozulmasın da saatçilerd ço kfazla marka var "daniel klein" nasıldır?Bütçen Düşükse iyi bir saat almayı bekleme. Nerden alırsan al o fiyatlara alacağın saat çin malı olacaktır.
siyah kalmıştı sadeceCollezione da saatler satiliyordu fiyatları en fazla 70-80 dur hoş duruyordu
tesekkur ederım bakacamsaat and saat internete özel indirimler yapıyor bazen 700 liralık saati 500 e düşürüyor. ama bütçeniz düşükse swatch tan alın hem kalitelidir hem tasarımları güzeldir hemde fiyatları uygun.
saatcilerde de cok marka var hangisini alacağımı bilmiyorumNormal saatcilere git o fiyata saat var.Marka mağazalardan bahsetmiyorum herhangi.Markalarda 100 küsürden baslar.
tesekkur ederımgiyim mağazasından alma derim saatçilere bak bütçene göre