Doğum günü hediyesi

Çok üzüldüm gerçekten... hadi kocan kalas kv hiç mi utanmıyor? Koca kadın ne kadar dengesiz bir kadınmış. Kv ye başbaşa kalmak istediğinizi ima edin. Evliliğiniz söz konusu.
Evet fazlasiyla dengesiz bir insan... yani dengesini yillar once kaybeetmis zaten

esin ilgincmis. sen bu adama kendini digru sekikde ifade edebiliyor musun ?
iletisiminiz yok gibi. nasil evlendiniz?
evlenmeden once yasgunu kutlar miydi?
annesinin.ruh sagligi mi bozuk ? yoksa edepsizlik mi yapiyir?
ruh hastasi ise neyi var teşhis ne?
Validenin teshisini bilmiyorum ama ruh hastasi oldugu kesin.
Evet benim iletisim sorunum var. Onunda var. Beni anlamak istemiyor zaten. Evlenmeden once bir kez yas gunum oldu kutladi. O zaman pesimde pervaneydi...
Susuyorum ama yerini bekliyorum. Ben konusunca huzurum kaciyor cunku uzlasamiyoruz

Annesi neden sizde? Ve neden her doğum gününde berabersiniz? Bir de ayrı uyuyorsunuz anladığım kadarıyla, aranız bozuk mu ?
Annesi adet edinmis her sene subatta bizde. Bende bilmiyorum neden:işsiz: bazi seyleride bilerek yapmiyor degil...aramiz bozuk pek paylasimimiz yok bu yuzden ayri uyuyoruz

esin ilgincmis. sen bu adama kendini digru sekikde ifade edebiliyor musun ?
iletisiminiz yok gibi. nasil evlendiniz?
evlenmeden once yasgunu kutlar miydi?
annesinin.ruh sagligi mi bozuk ? yoksa edepsizlik mi yapiyir?
ruh hastasi ise neyi var teşhis ne?
Kv nin sorunu surekli ogullariyla olmak. Kendine yeten biri gibi gorunsede onlardan ayri kalmak istemiyor. Cok melankolik gorunur ama biri bir yere gitsin her yerde her seyde buluntu olur. Su da benden eksik olsun onlar basbasa bir nefes alsin demez... yani buraya ne yazsam anlatamam kadinin algilayis tarzi cok carpik hic birseyi dogru degerlendiremiyor. Mesela bize gelip kaldiginda benim kimseye bir yukum yok elim ayagim tutuyor zararsizim istedigim kadar kalirim kafasinda... bense rahat rahat oturup yatamadim yemek derdine dustum hergun ve kendi evimde asla rahat degildim

Validenin teshisini bilmiyorum ama ruh hastasi oldugu kesin.
Evet benim iletisim sorunum var. Onunda var. Beni anlamak istemiyor zaten. Evlenmeden once bir kez yas gunum oldu kutladi. O zaman pesimde pervaneydi...
Susuyorum ama yerini bekliyorum. Ben konusunca huzurum kaciyor cunku uzlasamiyoruz
siz tanisip 1 sene icinde evlendiniz mi? yoksa flort ve evlilik zamaninda sadece 1 yas gunu kutladi. digerlerini pas gecti mi?
pas gecti ise bugun de kutlama bekleme.
1 sene icinde evlendiyseniz birbirinize yazik etmissiniz.
eskiden pesinde kosmasi normal. evlenince elde etmis is bitmis oluyoruz...
iletisim sen bana bunu dedin benim istedigim senin verdigin yaptigin seklinde olmamali.
yapici -emir kipleri icermeyen -sorunları çözmeye odaklı -karsı tarafıda suclamadan...

Kv nin sorunu surekli ogullariyla olmak. Kendine yeten biri gibi gorunsede onlardan ayri kalmak istemiyor. Cok melankolik gorunur ama biri bir yere gitsin her yerde her seyde buluntu olur. Su da benden eksik olsun onlar basbasa bir nefes alsin demez... yani buraya ne yazsam anlatamam kadinin algilayis tarzi cok carpik hic birseyi dogru degerlendiremiyor. Mesela bize gelip kaldiginda benim kimseye bir yukum yok elim ayagim tutuyor zararsizim istedigim kadar kalirim kafasinda... bense rahat rahat oturup yatamadim yemek derdine dustum hergun ve kendi evimde asla rahat degildim
benim kv da seninkini kafasinda merak etme. hatta benimkini zebani gorse kacar.
annesine aciyan vicdan yapan bir koca.
birde yas gunu icin annesinden utanan adam asla evlenmemeli.... :D
sen bi guzel kocani ikna et. kv evden gitsin.
yok derse kocanda onunla gitsin.

benim kv da seninkini kafasinda merak etme. hatta benimkini zebani gorse kacar.
annesine aciyan vicdan yapan bir koca.
birde yas gunu icin annesinden utanan adam asla evlenmemeli.... :KK70:
sen bi guzel kocani ikna et. kv evden gitsin.
yok derse kocanda onunla gitsin.
Ah ahh cok utopik cozumler bunlar. Yine de sagol:KK59:

siz tanisip 1 sene icinde evlendiniz mi? yoksa flort ve evlilik zamaninda sadece 1 yas gunu kutladi. digerlerini pas gecti mi?
pas gecti ise bugun de kutlama bekleme.
1 sene icinde evlendiyseniz birbirinize yazik etmissiniz.
eskiden pesinde kosmasi normal. evlenince elde etmis is bitmis oluyoruz...
iletisim sen bana bunu dedin benim istedigim senin verdigin yaptigin seklinde olmamali.
yapici -emir kipleri icermeyen -sorunları çözmeye odaklı -karsı tarafıda suclamadan...
Biz bir sene icinde hatta daha kisa bir zamanda tanisip evlendik. Bence kisa surede tanisip evlenmekle birbirine yazik etmiyor insan...asil vah vahlik durum evliyken birbirimize nasil davrandigimiz. Cok kadin vardir burda senelerce flort edip hayal kirikligina ugrayan

Ah ahh cok utopik cozumler bunlar. Yine de sagol:KK59:
utopik degil. benim de kv em benimleydi ama artık degil. ayrı ev actık ve herkes mutlu.

Biz bir sene icinde hatta daha kisa bir zamanda tanisip evlendik. Bence kisa surede tanisip evlenmekle birbirine yazik etmiyor insan...asil vah vahlik durum evliyken birbirimize nasil davrandigimiz. Cok kadin vardir burda senelerce flort edip hayal kirikligina ugrayan
bu kadar kısa sürede olan evlilikler bana saglıklı gelmiyor.
ama verdigin örnek de haklısın cok uzun tanışıp flort edip evlenenlerde cok sorunlu olabiliyor. bunun bir dengesi yok.
sorunları aşma yontemi ve kişiyi iyi tanımak önemli.

Back
X