Doğum günü için acil yardım!

BlairWaldorf_23

Be your own hero !
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
538
406
303
Almanya
Sevgilim de ben de yurtdışında, aynı ülkede yaşıyoruz. Maalesef aramızda yine de 500 km mesafe var.
29 Mayıs sevgilimin dogum günü, ona cok güzel bir sürpriz hazırlamak istiyorum.
Kendisi bugüne kadar hiç kendi ellerimle yaptıgım bir yemegi tatmadıgından yakınıyordu, ben de ona bir kek yollamaya karar verdim.
Paket en geç ertesi gün ulaşacaktır, yani taze kalma sorunu yok. Fakat pakette çok zedelenmeyecek, güzel bir kek tarifi lazım bana.
Üzümlü kek diye düşündüm ben ama yardımınıza ihtiyacım var yine de. Sizce uygun mu?
Bir de hediye lazım tabii ki yanına. 4 yıllık bir ilişkimiz var, dogal olarak her türlü hediyeyi aldım bugüne kadar ve seçenekler azaldı.
Sizce ne yapmalıyım ?

ne acı ki bugün görme fırsatı buldum konunu daha yeni kullanıyorum desem yeridir. Yine de nasıl bi sürpriz yaptığını çok merak ettim. Benim sevgilimin doğum gününe nerdeyse iki hafta kaldı ama ben çok kararsızım

Ben de uzun süredir girmiyordum o yüzden yeni gördüm cevabinizi.
Kalp seklinde cikolatali bir kek yaptim ve üzerine beyaz cikolatali bir glazür sürüp pembe kücük sekerden kalpler serptim.
Yanina da genis capli bir fotograf albümü ekleyip postaladim.
Maalesef paket tahmin ettigimden daha gec ulasti ama yine de kek yenilecek durumdayi ve cok sevindi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…