- 14 Nisan 2018
- 39
- 26
- 3
- Konu Sahibi bugdayten24
-
Ne kadar bunu kabullenmek istemesemde sanırım öyle. Telefonla konusurken gayet iyiyiz. Samimi konusuyor. Ama demek ki bir önemi yok bununDeğer verdiği kişi söz konusu olunca daha düşünceli olur insan.
Doğum gününüzü kutlamaması üzücü.
Siz pohpohladıktan sonra gösterdiği zoraki ilgi alakanın ne faydası olacak?
Sanki sizinle vakit geçiriyor gibi geldi bana.
İlişkinin başlarında cıvıl cıvıl olur insanlar.
Sizin ki şimdiden monotona bağlamış,
Bence çok bişey beklemeyin bu adamdan.
her erkek gibi islerin yogunlunu bahane ediyor.
Haklisiniz.İstese her halukarda atar degil mi.Peki isden ziyade biraz da simartlmak istiyor olabilr mi?Kendinizi kandırmayın. Böyle bir şey yok.
Aslında çok isteyeni var görüşmek anlamında. Yani aktif bir insan zaten işin orası kafamı kurcalıyor .O seni sevdiginden donmemistir birini bulamamistir ondan donmustur. Bosver arkana bakmadan uzaklas.
Bugün itibariyle bitirmeyi düşünüyorum. Aslnda bende sizin gibi düşünüyordum . Ama kabullenmek istemedim. Gönlüm istediği için.Bir insan ne kadar yoğun olursa olsun illa ki boş bir vakti olur, önceliği sen değilsin o yüzden böyle davranıyor.Doğum günü konusuna gelince bence karşındaki insana değer veriyorsan asla kutlamamazlık yapmazsın, kutlamaktan kastım hediye, doğum günü sürprizi falan değil. Önemli olan hatırlayıp dile getirmek güzel dileklerde bulunmak.. Bu adamdan bir hayır gelmez sana daha nereye kadar onun sana zaman ayırmasını bekleyeceksin?
Aynı karakterdeyiz. Bende pek hatırlamam. Ama takıldığım nokta dogum günüm bilmesine ragmen kutlamaması beni sallamıyor diye düşündürdü. nasıl olsa her geldiğinde ben tamamım direk yumusadıgım için rahat.Doģum günü kutlamasinin değer göstergesi olmadığıni düsünuyorum.
Ben kimsenin doğum gününü hatirlayamam misal. Cok sevdigim arkadaslarim ailem vs.
Arada bi eşiminkini o kadar
Hatta gecen dogum gunum de eşim unuttu benimkini ben gittim yaninana doğum günümu unuttun kutla dedim. Kutladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?