Çok iyi biri zaten babamın çok sevdiği biri ama ya babam bu duruma sinirlenirse? Sonuçta arkadaşı..baban ile sık görüştüğüne göre babanın uygun gördüğü birisi olabilir gibi ama yine de bilemedim. aranızdaki iletişim vs nasıl
Çok iyi biri zaten babamın çok sevdiği biri ama ya babam bu duruma sinirlenirse? Sonuçta arkadaşı..ama bilmiyorum ya
18 yaşındayım ama büyük gösterdiğimi söylerler hep:)sen kaç yaşındasın, yaş aralığınız uygunsa kişilikleriniz uyuşuyorsa bence sıkıntı olmaz.
ÜzüldümBuna benzer bir durumu kardeşim yaşadı babamın çok sevdiği değer verfiği bir genç vardı
Çok çalışkan efendi derdi tavla oynalardı her akşam aynı zamanda kiracımızdı bşrgün babama abi kızını beğeniyorum ciddi düşünüyorum demiş
Tabi işin rengi değişti evden çıktı araya dostları vs soktu ama işe yaramadı
Kardeşim olaydan bir yıl sonra heberdar oldu hepimiz çok şaşırdık bundan 7 yıl önce oldu bunlar
Çocuk abd ye yerleşti kardeşim evlendi vs vs
Hiç bu açıdan bakmamıştım.Bir konu daha vardı babam mahalleden Bir genç ile arkadaş birlikte Hamama vs gidiyorlar onu sevdiğimi söyledim de çok kızdı diye
Baban kaç yaşında
23 yaşında birisini takdir edersin iyi çocuk dersin yanında çalışırsa vs bir ilişki kurarsın da ben 37 yaşında iken 23 yaşında bir kankam olacağını sanmıyorum örneğin
Baban ve bu çocuğun ilişkisinin umarım başka gerekçeleri yoktur
Yok ya arkadaş ortamından babam da genç ruhludur dovmeli felan oda değer verdiği bi kardeşi gibiBir konu daha vardı babam mahalleden Bir genç ile arkadaş birlikte Hamama vs gidiyorlar onu sevdiğimi söyledim de çok kızdı diye
Baban kaç yaşında
23 yaşında birisini takdir edersin iyi çocuk dersin yanında çalışırsa vs bir ilişki kurarsın da ben 37 yaşında iken 23 yaşında bir kankam olacağını sanmıyorum örneğin
Baban ve bu çocuğun ilişkisinin umarım başka gerekçeleri yoktur
+1baban ile sık görüştüğüne göre babanın uygun gördüğü birisi olabilir gibi ama yine de bilemedim. aranızdaki iletişim vs nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?