Doğum günü kankası?:D

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar hahahaha başıma gelenler! Aşık olduğum çocuk babamın kankası! 23 yaşında kendisi ama babamla çok iyi anlaşırlar her hafta buluşurlar öz abisi gibi görür babamı. Bende o gün o kişinin doğum gününe öylesine gittim ve orda aşık oldum kendisine tabi sonra sosyal medyada birbimizi bulup ekleyince de oda aynı şeyleri hissettiğini söyledi. Ama bi yandan yanlış gelse bile bize konuşmaktan alıkoyamıyoruz kendimizi sizce devam ettirmelimiyim?

baban ile sık görüştüğüne göre babanın uygun gördüğü birisi olabilir gibi ama yine de bilemedim. aranızdaki iletişim vs nasıl
Çok iyi biri zaten babamın çok sevdiği biri ama ya babam bu duruma sinirlenirse? Sonuçta arkadaşı.. ama bilmiyorum ya

Buna benzer bir durumu kardeşim yaşadı babamın çok sevdiği değer verfiği bir genç vardı
Çok çalışkan efendi derdi tavla oynalardı her akşam aynı zamanda kiracımızdı bşrgün babama abi kızını beğeniyorum ciddi düşünüyorum demiş
Tabi işin rengi değişti evden çıktı araya dostları vs soktu ama işe yaramadı
Kardeşim olaydan bir yıl sonra heberdar oldu hepimiz çok şaşırdık bundan 7 yıl önce oldu bunlar
Çocuk abd ye yerleşti kardeşim evlendi vs vs

Üzüldüm

Bir konu daha vardı babam mahalleden Bir genç ile arkadaş birlikte Hamama vs gidiyorlar onu sevdiğimi söyledim de çok kızdı diye

Baban kaç yaşında

23 yaşında birisini takdir edersin iyi çocuk dersin yanında çalışırsa vs bir ilişki kurarsın da ben 37 yaşında iken 23 yaşında bir kankam olacağını sanmıyorum örneğin

Baban ve bu çocuğun ilişkisinin umarım başka gerekçeleri yoktur

Hiç bu açıdan bakmamıştım. Konu sahibinin gerçekten buna dikkat etmesi lazım.

Yok ya arkadaş ortamından babam da genç ruhludur dovmeli felan oda değer verdiği bi kardeşi gibi

Babanızın prensipleri arasında arkadaş gördüğü kişinin kızına aşık olması ters geliyorsa işiniz zor... Ama cool bir babanız varsa ve hoşlandığınız kişiyi takdir ediyorsa " bundan başka damat mı bulucam" deyip sıkıntı çıkarmaz. Yaşınız küçük, dikkatli olun ...

Ayy kolay atlattım aşk acısını hergece duamda olan insanı şimdi düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo zaten oda sevgili yapmışHayatıma bakıyorum. Ayrıca üniversite okumicam istanbulda aşçılık kursuna gidicem msa'ya. Sınav derdim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…