• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü konusu

seni elinde tutmak için bir çabaya ihtiyacı yok çünkü kardeşisin. bir sevgili bul bence ondan bekle böyle şeyleri. rol karmaşası yaşıyorsun

Çok normal böyle olması. Aranızdaki duygusal bağlar farklı. Kız kardeşine neden balonlu, notlu dogum günü organize etsin. Aile icinde kutlaması yeterli. Benim erkek kardeşim de bana bazen koca bir dana gibi davranıyor, nişanlısına minnoş bir kedi. Ben gülüyorum anca mutlu olsunlar. Eşim de küçükken en yakını kız kardeşiymis hep elele gezmisler hep onu mutlu etmeye çalışmış ama simdi ben varım yeni bir aile kurdu o da artık bana böyle. Hayatın olağan akışı böyle oluyor yapacak bisey yok. Kimseye tavır almayın.

Bana da öyle yapmıştı biri. Oradan buradan görmüş tüm çikolataları ısırmış koymuş kutuya. Hepsini denedim senden daha tatlısını görmedim diye yazmış. Kutudan yenmiş çikolata çıktı fjdkdksls Fikir de başkasına ait, bin kez gördüğüm bir hediye şekli. Pöf yani.
Pamuk kızma ama iğrenç değil mi ya bu yaptığı? Isırılmış çikolata öğğğğ :110: Kafasına attım de ne olur. :KK53:

Kızlar bir konu açmıştım doğum günümdü abim ve kız arkadaşı geldi bana hiç bir hediye almayan abim günler sonra alamadık kusura bakma diyip parasını atmıştı bana. Kız arkadaşının doğum gününe günler kala öyle bir hazırlık yaptı ki ağzım açık kaldı. Kıskandığımdan degil asla sadece Bi kardeşi olarak beni çok sevdiğini değer verdiğini anlatıyorsun herkese ama sadece söylüyorsun. Hediyesinde yine degilim ama doğum günümden 10 gün sonra gelip para vermek de ne biliyim. Kız arkadaşına bir sürü not dolu çikolata dolu hediye dolu konfetiler kocaman bir kutu hazırlamış. Benim doğum günüm de hiç bişey yapmadı.. Kız arkadaş olunca farklı bir değer oluyormuş demekki. Ben beni hiçe sayıp da başkasına bu denli herşeyi yapması biraz kırdı. Kırılmamın sebebi kıskançlık degil yanlış anlamayın beni çok sevdiğini söylüyorsun değer veriyorum diyorsun ama öylesine. Kendimi çok değersiz hissettim benmi boş yere alınganlık yaptım diyorum kendi kendime ya beni bir dürtün. Üstelik kızın doğum gününe gidip gitmemekle kararsız kaldım. Abime karşı tavır almalımıyım yoksa üzerime alınmayıp banane diyip geçmelimiyim.
Kardeşimden özellikle hediye beklemem, alırsa sevinirim orası ayrı. Ileride kız arkadaşına veya eşine ise almasını, mutlu etmesini, el üstünde tutmasını isterim.

Pamuk kızma ama iğrenç değil mi ya bu yaptığı? Isırılmış çikolata öğğğğ :110: Kafasına attım de ne olur. :KK53:
10+ sene önceydi. Çok saçmaydı ama o günlerde bunları seven kadınlar da vardı. O gün yemedim ama ben sevdiğim kişinin ağzından iğrenmem. Isırdığını yerim, bardağından içerim. Bunları yapamayan öpüşmesin.😄

10+ sene önceydi. Çok saçmaydı ama o günlerde bunları seven kadınlar da vardı. O gün yemedim ama ben sevdiğim kişinin ağzından iğrenmem. Isırdığını yerim, bardağından içerim. Bunları yapamayan öpüşmesin.😄
30+ yım ben de ama hiçbir dönemimde tatlı gelemez, gelmez şu hareket bana. :KK53: Bazen burada tepki gösteren de oluyor ama hediye konusunda net biriyim ben. Ben de ağzından bir şeyler yerim yemesine ama ısırdığını kutuya koymasına iğrenç dedim, kanka artık yemek yani günün sonunda ona iğrenç dedim.

30+ yım ben de ama hiçbir dönemimde tatlı gelemez, gelmez şu hareket bana. :KK53: Bazen burada tepki gösteren de oluyor ama hediye konusunda net biriyim ben. Ben de ağzından bir şeyler yerim yemesine ama ısırdığını kutuya koymasına iğrenç dedim, kanka artık yemek yani günün sonunda ona iğrenç dedim.
Bana da tatlı gelmedi dalga geçtim anlatırken zaten. Ama bunları seven vardı. Erzak kolisi gibi kutular satılıyordu. Hala benzerleri var çiçek satan o malum sitede.

Benimde abim var ve evli, tabii önce sevgilileri de oldu ama hiç böyle düşündüğümü hatırlamam. Çok ilginç geldi bana kıyaslamanız, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. Bazen bana da hediye fikri sorar mesela. Acilen kendinize bir erkek arkadaş bulun.

Back
X