Doğum günü mekanı

aslanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
36
0
36
İstanbul
Selamm bayanlar 1 yaşına girecek bir oğlum var ilk doğum günü özel olsun istiyorum evimiz Şişli de ve mekan önerilerinize ihtiyacım var oğlum küçük olduğundan genelde yetişkinler oluciiz bu yüzden çocuk parti evleri pek bize göre diil ayrıca pahalı da..herşeyi kendim hazırlamak istiyorum süslemeleri yiyecekleri vs.biz bize olacağımız şirincene bir mekan umuyorum Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..şimdiden teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çocuğunuz için düzeneldiğiniz doğumgününde yetişkinler olacakmışsınız ve çocuk parti evleri istemiyormuşsunuz. çocuğunuz için düzenlediğinizden emin misiniz? benim bildiğim, çocuk için doğumgünü yapılıryorsa, çocuğun eğlenmesine yönelik şeyler yapılır, yetişkinler arka planda kalır :26:

Sevgili Chihiro79 verdiğin akıl için teşekkür ederim canım.. yetişkinleri arka planda tutmak için 1 yaşındaki oğluma nereden ve kaç tane akran bulayım bu konuda tecrübeli gibisin..ben genellikle aile büyükleri ile olacağımızı kastetmiştim ama daha basit bir dille anlatmam gerekiyormuş anladım şu anda..sağol canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…