Doğum günü meselesi

Zombibaykus11

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
129
132
18
Merhaba hanımlar 5 aylık bir ilişkim var önümüzdeki ay doğum günü gerçekten herşeyi olan biri parfüm alım desem aynı parfümü kullanıyor var bir sürü sweatshirt gömleği ayakkabısı ceketi var saatleri çok pahalı ben alamam şuan durum olarak müsait değilim cüzdanina baktım oda yeni duruyor böyle hirine ne hediye alabilirim sizde haftada bir iki gün de olsa muakkkak içki tüketmeyi seven bir erkek acaba kişiye özel viski bardakları gördüm isim tarih vs yaziliyor öyle bişey alsam nasıl olur güzel bir hediye olurmu sizce ne derseniz bana fikir verirmisiniz içki kulllanan biri sonuçta araştırdım böyle bişey buldum ne dusunuyorsunuz?

Haftada 2 içki fazla geldi bana
Ama bana yani
Daha fazla içkiye teşvik etmek istiyorsan sen bilirsin
Ben olsam kitap alırdım
Sevdiğim ve biraz kalın bir türden
Can alıcı sayfalarına minik notlar bırakırdım "şu an bu sayfayı okuyorsan kısa bir mola ver ve o güzel sesini duymamı sağla❤" gibi gibi.
Kitabı gördüğü anda şöyle bakarsa
İlişkini gözden geçirirsin

Kitapta düşündüm aslında evlerine gittiğimde odasını gördüm bir sürü kitabı var hepsi kütüphanesinde özenli diziliydi ama incelemedim bilsem resimlerini çeker ona göre onda olmayan bişey alabilirdim haklısınız içki konusuda maalesef bende istemem çok icsin ama kimsenin hayatına sevgiliside olsam müdahale edemem

Böyle insanlara maddi değerden çok manevi değeri olan hediyeler verilebilir. İlla obje olması gerekmiyor. Güzel bir yerde rezervasyon yapıp süpriz yapabilirsiniz.

İlla bişi verecem diyorsanız İş yerine çiçek yollayın. ( erkeğe çiçek yollanır mı demeyin lütfen) veya güzel bir resminizi bastırın.. Sigara kullanıyorsa eğer yoksa güzel bir çakmak alabilirsiniz..

Almayı düşündüğün kitaptan bahset
Mesela x kitabı okumuş muydun de ona göre yola çıkarsın
İçki olayı da düzeyinde içiyorsa problem yok tabi
Ama sevgilisi de olsam müdahele edemem kısmına cevabım; zaten bize uymuyorsa o kişiyle sevgili olmayı bırakırız. İleriye dönük düşünülüyorsa ve karşı taraf abartılı içiyorsa evlenince düzelir mantığını kullanmayız. Sevgililik tanımak içindir zaten, bize çok zıtsa devam etmeyiz mantıken. Neyse kitap güzel fikir olabilir bence. Yanına da kitabı okurken içmesi için kahve kupası isimli vs yaptırırsın gayet şık olur

ben seviyorum o bardakları, vitrinde güzel duruyor. durumun elverdiği bi yerde rezervasyon yaptır romantik bir yemek yiyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…