• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü önerileriniz

gamgam40

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
170
Puanlar
23
Merhabalar eşimin ailesi ve kendi ailemi davet ederek bebeğime evde doğum günü partisi düzenlemek istiyorum tavsiyeleriniz neler ?
süs olarak neler almalıyım .pasta dışında 3 çeşit istiyorum sarma istemiyorum .☺️🌺

ben yaptım geçenlerde. Mekan tuttuk ama mekanı komple kendim süsledim. Bir tema seçtim ona uygun patlamış mısır kutuları aldım. Muffin yaptım evde. Üstlerine resimli kürdan taktık. Kısır kapları aldım koyduk. Fırında kalem böreği ve sakallı poğaça yaptık. Süslemelerde de balon zinciri almıştım onu yaptık. Helyumlu 1 yaş ve Harf balonu koydum. Çok güzel oldu herkes severek yedi yaptıklarımızı.

Eklentiler

• IMG_6705.webp
    IMG_6705.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_6721.webp
    IMG_6721.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 70
ben yaptım geçenlerde. Mekan tuttuk ama mekanı komple kendim süsledim. Bir tema seçtim ona uygun patlamış mısır kutuları aldım. Muffin yaptım evde. Üstlerine resimli kürdan taktık. Kısır kapları aldım koyduk. Fırında kalem böreği ve sakallı poğaça yaptık. Süslemelerde de balon zinciri almıştım onu yaptık. Helyumlu 1 yaş ve Harf balonu koydum. Çok güzel oldu herkes severek yedi yaptıklarımızı.
Çok beğendim . Sağlıkla büyütün ☺️

Ben kısır, Rus salatası, kuru dolma ve ıspanaklı börek yapmıştım süs olarakta ünicron tercih etmiştik.

Eklentiler

• IMG_2605.webp
    IMG_2605.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 62
tema secin önce. ben kış ve kar teması seçmiştim. cupcake, kurabiyr ve pasta yaptırdım. bej, kahve tonlarda balonlar aldım. bir tane de “1” yasısı ve ayıcık balonu aldım. sevdiğim fotoğraflarını bastırıp çercevelettim. kendim evde bir sey yapmadım 😂

Eklentiler

• IMG_6170.webp
    IMG_6170.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_6168.webp
    IMG_6168.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6166.webp
    IMG_6166.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 59
tema secin önce. ben kış ve kar teması seçmiştim. cupcake, kurabiyr ve pasta yaptırdım. bej, kahve tonlarda balonlar aldım. bir tane de “1” yasısı ve ayıcık balonu aldım. sevdiğim fotoğraflarını bastırıp çercevelettim. kendim evde bir sey yapmadım 😂
Cokkk beğendim sağlıkla büyütün ☺️🌺

Ben küçük tartoletleri çok beğeniyorum bu tarz etkinliklerde ortada salata yerine tek kişilik aperitifleri seviyorum mesela muffin cupcake tartolet minik kişler mini börekler kanepeler.. tek lokmalık seçenekler hem görüntü olarak masada çok güzel görünüyor 🥰

Evet bende öyle sunmayı planlıyorum ☺️
Ben küçük tartoletleri çok beğeniyorum bu tarz etkinliklerde ortada salata yerine tek kişilik aperitifleri seviyorum mesela muffin cupcake tartolet minik kişler mini börekler kanepeler.. tek lokmalık seçenekler hem görüntü olarak masada çok güzel görünüyor 🥰

Süsleri bir konsepti belirleyip ona göre alabilirsiniz.

Back
X