dogum gunu sorunu

prensesbarbi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
469
248
53
38
4 yillik ewliyim 3yasinda bi kizim war.bundan 4ay once babacigimi kaybettim ve cok kotu durumdayim.babam hastanede yatti 20gun komada ve surekli yanina gidip geldim.benim kaynanam olacak insan psikolojik hastayim cocuga bakamam dedi ogluyla ben hastaneye giderken kendinihavuza biraktirdi yuzmek icin.daha neler neler..bu konu hakkindada konu acicam.simdi beni dogum gunu varmismis oraya cagriyo.esime dedim kotu gunumde yanimda olmayanin iyi gununde yaninda olmam dedim kizdi.siz olsaniz ne yaparsiniz ? Kucuk bebegim war cok sik cevap veremem tesekuurler

Kusen yerini ayri sersin.
4 ay olacka benim babam oleli ben dogum gunune gidecegim?
Ben daha acimi icimden atamam ki dogum gunune gideyim.
Koskoca kadin ne dogum gunu yapiyormus. (Yaparda) sinirlendim ondan.
Sende keske dogmasaydin diye bagirirsin herkes iyiki dogdun diye bagririken

ALLAH herkesi iyilerle karsilastirsin.

Bencede koca kadin dogum gunu yapiyo .bide agziyla soyluyo iyiki dogdum diye ama allaha havale ettim

Ben babamın acısını daha içimden atamamisken bir de kv doğum gununde hiç gırgır yapamam. Az ötede serilsin... Gitme...

Ben babamın acısını daha içimden atamamisken bir de kv doğum gununde hiç gırgır yapamam. Az ötede serilsin... Gitme...
Gitmicem tabiki.ama esim benim hic arkamda degil hep bi sorun olsa karsimda dikiliuo .kayinpederimde hep karisini tutuyo

Gitmicem tabiki.ama esim benim hic arkamda degil hep bi sorun olsa karsimda dikiliuo .kayinpederimde hep karisini tutuyo
Niye değilmiş arkanda ? Kv torununa bakmazken hiç gelmiş mi aklına gün olur devran döner sözü? Bi onların anası var zaten kadınların anası babası yok !

inatlaşmadan kırgınlığımı söyler, henüz yaram çok taze. belki ileride değişebilir ama şu an istemiyorum derdim. kavgaya gerek yok bunu söyleyebilmek için, anlar mı anlamaz mı bilemem. annesini suçlar gibi değil de, dertleşir gibi konuşursan belki anlar. suçlayıcı konuşursan anlasa da anlamazdan gelebilir ve savunmaya geçer. ben olsam kocamla dertleşirdim. ona ne kadar ihtiyacım vardı, keşke yanımda olsaydı gibilerinden.

Benim kocayla dertlesilmez cunku hep o ve ailesi hakli .onlarla ugrasmaktan biktim

O benim oglum ben hastayken bakmak zorunda diyo kaynana
Ya bazen gerçekten kaynanam yok diye şükür ediyorum yoksa ben kesin katil olurdum kesin !!! O onun oğlu da senin ki kimin oğlu yahu hay Allah bildiği gibi yapsın tez zamanda vicdansızlar !

Bende bu konuda hassasiyet .Dedem oldu ve durumları varken cenazesine bile gelmediler.Ama eşime söylediğimde yapabilirim diyor.Ben çok kinciyim ve unutmuyorum.Ayni apartmanda oturuyoruz ve benim hep aklımda bu merhamet duygusu yok oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…