- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi prensesbarbi
-
Tesekkur ederim daha bi suru sey o konu hakkinda da konu acicam .Kızdığı yere buz öneriyorum.
Tavrımdan taviz vermezdim ben olsaydım çok haklısın çünkü.
Dedesi bakti kizima .altini aldi doyurdu.ben gelene kadar.bi kaynana kotu gunde yaninda olmazsa ne zaman olacakkiKesinlikle gitmem.
Gitsin havuzda cup cup yaparak kutlasın doğum gününü.
Bencede koca kadin dogum gunu yapiyo .bide agziyla soyluyo iyiki dogdum diye ama allaha havale ettimKusen yerini ayri sersin.
4 ay olacka benim babam oleli ben dogum gunune gidecegim?
Ben daha acimi icimden atamam ki dogum gunune gideyim.
Koskoca kadin ne dogum gunu yapiyormus. (Yaparda) sinirlendim ondan.
Sende keske dogmasaydin diye bagirirsin herkes iyiki dogdun diye bagririken
ALLAH herkesi iyilerle karsilastirsin.
Kusen yerini ayri sersin.
4 ay olacka benim babam oleli ben dogum gunune gidecegim?
Ben daha acimi icimden atamam ki dogum gunune gideyim.
Koskoca kadin ne dogum gunu yapiyormus. (Yaparda) sinirlendim ondan.
Sende keske dogmasaydin diye bagirirsin herkes iyiki dogdun diye bagririken
ALLAH herkesi iyilerle karsilastirsin.
Gitmicem tabiki.ama esim benim hic arkamda degil hep bi sorun olsa karsimda dikiliuo .kayinpederimde hep karisini tutuyoBen babamın acısını daha içimden atamamisken bir de kv doğum gununde hiç gırgır yapamam. Az ötede serilsin... Gitme...
Niye değilmiş arkanda ? Kv torununa bakmazken hiç gelmiş mi aklına gün olur devran döner sözü? Bi onların anası var zaten kadınların anası babası yok !Gitmicem tabiki.ama esim benim hic arkamda degil hep bi sorun olsa karsimda dikiliuo .kayinpederimde hep karisini tutuyo
O benim oglum ben hastayken bakmak zorunda diyo kaynanaNiye değilmiş arkanda ? Kv torununa bakmazken hiç gelmiş mi aklına gün olur devran döner sözü? Bi onların anası var zaten kadınların anası babası yok !
Benim kocayla dertlesilmez cunku hep o ve ailesi hakli .onlarla ugrasmaktan biktiminatlaşmadan kırgınlığımı söyler, henüz yaram çok taze. belki ileride değişebilir ama şu an istemiyorum derdim. kavgaya gerek yok bunu söyleyebilmek için, anlar mı anlamaz mı bilemem. annesini suçlar gibi değil de, dertleşir gibi konuşursan belki anlar. suçlayıcı konuşursan anlasa da anlamazdan gelebilir ve savunmaya geçer. ben olsam kocamla dertleşirdim. ona ne kadar ihtiyacım vardı, keşke yanımda olsaydı gibilerinden.
Ya bazen gerçekten kaynanam yok diye şükür ediyorum yoksa ben kesin katil olurdum kesin !!! O onun oğlu da senin ki kimin oğlu yahu hay Allah bildiği gibi yapsın tez zamanda vicdansızlar !O benim oglum ben hastayken bakmak zorunda diyo kaynana
AminnYa bazen gerçekten kaynanam yok diye şükür ediyorum yoksa ben kesin katil olurdum kesin !!! O onun oğlu da senin ki kimin oğlu yahu hay Allah bildiği gibi yapsın tez zamanda vicdansızlar !
sen diliyle konuşma, ben diliyle konuş. dene bunu. hatta bu konu üzerinde internetten araştırma yapabilirsin. yani ben dili üzerine.Benim kocayla dertlesilmez cunku hep o ve ailesi hakli .onlarla ugrasmaktan biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?