Dogum günü videosu.. napicam ben :(

_DnZ_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
185
0
46
Diğer
Merhaba arkadaslarim, kardeslerim, ablalarim
uzun süredir forumu takip ediyorum bugün sonunda üye olayim dedim

Benim derdim su:

Sevgilimle 1 yildir süren bir iliskimiz var ve 1 hafta sonra onun dogum günü ama biz ayri ülkelerde oldugumuz icin yanina gitme gibi bir sansim yok. Kargoylada bisey gönderemicem bu sefer

Bu durumda bende ona bir video yapmayi düsündüm
kisaca söyle özetleyim.. gecicem kameranin karsina konusucam
buraya kadar iyi güzelde ben konusamam ki (hala telefonda askim demeye bile cekiniyorum)

konusmanin nasil olmasi gerektigi hakkinda bana yardim edebilirmisiniz? yani nasil baslicam nasil bitircem

ayy simdiden cok heyecanladim

yardimlarinizi, önerilerinizi bekliyorum cok mutlu edersiniz beni

(birazda karisik yazdim galiba, türkcemde pek iyi degil kusura bakmayin arada oluyor böyle)
:81:

canım bende böyle bir video hazırlamıştım eski erkek arkdaşıma 3 yıllık bir ilişkmiz vardı ve 3 yıl boyuncada aynı iş yerinde çalışmışlığımız. videonun başında ilk ben çıkıp onu sevdiğimi ve bu özel gününde onu yanlız bırakmayan dostlarının olduğunu söyledim. daha sonra ailesi akrabası arkdaşları mahallenin çocukları hiç tanımadığım insanlar bile tek tek doğum gününü kutladılar yaklaşık 200 kişiye yakındı. en son gene ben çıkıp onu çöok sevdiğimi daha nice doğum günlerini birlikte geçirmek istediğimi kalbimin attığı sürece hep onun yanında olcağımı söledim ve video biti sonuç acayip duygulandı öyle mutlu olduki ama ne olursa olsun kütük tersten okununcada kütüktür

meraba diğer yarım gibilerinden bişiy diyerek başlarsın. Ona özel söylediğin. Aşkım demek zorunda değilsinsonra hayatında olduğu için teşekkür edersin vs. Aslında çok güzel yazarım da şuan aklıma gelmiyor :))

Son düzenleme:

cevabin icin tesekkür ederim

cekim mekani olarak disarda parkta biyer düsünüyorum yani her tarafta cicek böcek ortada ben

düsündükce bile heyecanlaniyorum
kisa bir konusma olsada yeter sonuna sarki eklemeyi düsünüyorum :18:

ahh ahhh bi yapabilsem

canım konuşurken heyecanlanıyorsan, düşündüklerini yazıp bir kağıda, oradan da okuyabilirsin :)

sanada cok tesekkür ederim
cikip onu sevdigimi söylemem kolayda yanliz birakmayan dostlarinin oldugunu söylemek malesef zor
yurt disinda kaliyorum

bu arada benim erkek arkadasiminda ham maddesi odun

I love you yazan uçan kalp balon al.
Balon önünde dursun.
Doğum günün kutlu olsun.Seni çok özledim.Bu balonu (veya kalbimi ) sana yolluyorum de.
Balonu bırak,uçsun...Balon gözden kaybolana kadar çekmeye devam et.

canım çok zordur konuşmak inanırmısın arkdaşım tuttu kamerayı 30 kez sil baştan yaptık ya ben güldüm ya söliceklerimi unuttum falan. ama sen tek olcaksın o yüzden daha raht edersinn birinin önünde konuşmak daha zor utanır insan. nasılsa direk yüzüne sölemiceksin o yüzden rahatça aşkım bitanem falan diyebilirsin onu sevdiğinden bu özel gününde onun yanında olmayı çok istediğinden ama genede önünüzde daha çok birlikte doğum günleri kutlayacağınızdan falan bahset. iyiki hayatında olduğundan onu tanıdığından falan sözedersin. hem aşkını dile getirmiş olursun hem doğum gününü kutlamış olursun

Erkeklere nisanlanmadan evlenmeden video yollarsaniz O da ilk ayriliginizda YOUTUBE verip yayinlar...Elinde delil hemde videolu..Erkeklere guvenmeyin.

buda güzelmis
balon bulabilirsem deneyebilirim
insallah hava güzel olur

elimden geleni yapicam insallah
hatta sonunada cekim hatalarini eklemeyi düsünüyorum

Aşkım demeye çekiniyorum demişsiniz.

Ortaya güzel birşey çıkartayım derken,komik birşey çıkabilir.

Hani heyecandan iki kelimeyi bir araya getirememek gibi..

Bence iyi düşünün..

Erkeklere nisanlanmadan evlenmeden video yollarsaniz O da ilk ayriliginizda YOUTUBE verip yayinlar...Elinde delil hemde videolu..Erkeklere guvenmeyin.

Aslinda haklisiniz ama iliskimiz daha cok yeni olmasina ragmen iliskimiz cok ciddi gidiyor hem videoda yayinlansada kötü icerikli bisey olmicak ki

Aşkım demeye çekiniyorum demişsiniz.

Ortaya güzel birşey çıkartayım derken,komik birşey çıkabilir.

Hani heyecandan iki kelimeyi bir araya getirememek gibi..

Bence iyi düşünün..
Mesajlasirken her türlü edebiyati yaparim ama bir konusurken yapamiyorum iste sanki bogazimda dügümleniyor kelimeler
videoyu mail ile ona yollamayi düsünüyorum

komik olursa komik o ugrastigima baksin

O zaman kendini göstermeden çekim yap.Sadece sesin olsun.

Bak başka bir fikir : Vitrinleri gez.Onun için beğendiklerini çek.Saat-telefon-televizyon gitgide büyüt hediyeyi sonra güzel bir araba ve evle tamamla mesela.
Sana bunu almak isterdim,veya bunu ya da bunu...Ama sadece sevgimi gönderebiliyorum.

aa benim fikrimi çalmııış
Canım kağıda yaz ezberle hayatıma girdiğin benimle olduğun için teşekkür ederim sarılarak kutlamayı inan daha çok isterdim ama ancak balonu yollayabiliyorum falan de bence .
Sadece sesin olup fondan sesin gelirken vidoda da fotolarınız olabilir .

olabilir aslinda ama cekingenligimi bi derece astigimi göstermek istiyorum

benim karga sesimlede ne güzel olur ya.. neyse

sen yaptinmi ve ya ne zaman yapicaksin?

konuşamıyorsan kocaman anlaşılır yazınla yaz istediğini aç pankartını arkadaşım ne var bunda:)pastanıda üflet ye karşısıda afiyetle..:)bu arada şimdiden doğum günü kutlu olsun..iyiki senin için doğmuş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…