• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum gunu

cancan266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
66
2
1
Sizin için önemli olan ve sevdiğiniz biri doğum gününüzü unutsa.ustelik siz ona iki gün önceden bak benim doğum günüm 29 mayis sakin unutma diye hatırlatmış olsanız.ustelik siz onun doğum gününü gece tam 12 de kutlayıp bir de üzerine güzel bir hediye almış olsanız ne yaparsınız.tepkimoz nasil olur

Bi tepkim olmazdı
Belki unutmuş olabilir insanlık hali sonuçta
Yada aklında onun için daha önemli şeyler vardır düşünmesi gereken
Yogundur belki herkesin hayat gayesi farklı böyle şeyler kafaya takılacak mevzular değil inanın
Birde siz yaptınız diye de karşılık beklemek ne bilim ya değer böyle şeylerle biçilmiyor
Hatırlatmanıza rağmen unuttuysa Belkide önemli bi konu var bilemeyiz

Bi tepkim olmazdı
Belki unutmuş olabilir insanlık hali sonuçta
Yada aklında onun için daha önemli şeyler vardır düşünmesi gereken
Yogundur belki herkesin hayat gayesi farklı böyle şeyler kafaya takılacak mevzular değil inanın
Birde siz yaptınız diye de karşılık beklemek ne bilim ya değer böyle şeylerle biçilmiyor
Hatırlatmanıza rağmen unuttuysa Belkide önemli bi konu var bilemeyiz
Her gün iletişim kurduğum biriydi.Yani en son akşam konuştuk.Ama bugün sanki kasıtlı gibi hiç ses yoktu.Hediye vs karşılık beklemedim.Dogum gunun kutlu olsun yeterliydi.Hatta pasta emojisi bile yeterliydi.

Her gün iletişim kurduğum biriydi.Yani en son akşam konuştuk.Ama bugün sanki kasıtlı gibi hiç ses yoktu.Hediye vs karşılık beklemedim.Dogum gunun kutlu olsun yeterliydi.Hatta pasta emojisi bile yeterliydi.
Bence boşverin siz takılmayın da böyle şeylere derim
Nice yıllara 🎂🎈🎊

İki gün önce hatırlatmışsiniz bı de ona rağmen bişey yapmamış ya kafasında başka önemli dertleri var yada önemsemiyor ve bı şekilde masrafa girmek istemiyor.Bundan sonra sizde ona göre davranin unutun yada geçiştirin inanın bazı insanlara değmiyor
Hediye beklemedim.Bir WhatsApp emojisi yeterliydi.Cok kırıldım.cok.uzuldum

Flört ettiğin kişi ise bas tekmeyi. Arkadaş falan ise bir daha bir şeyini kutlama. Ben bu tür unutkanliklari hoş göremiyorum herkesin elinde telefon var takvime eklemek zor değil zaten senede bir gun, onu bari kutlasinlar. Mutlu yıllar iyi ki doğdun 🥳

Flört ettiğin kişi ise bas tekmeyi. Arkadaş falan ise bir daha bir şeyini kutlama. Ben bu tür unutkanliklari hoş göremiyorum herkesin elinde telefon var takvime eklemek zor değil zaten senede bir gun, onu bari kutlasinlar. Mutlu yıllar iyi ki doğdun 🥳
Sanıyorum aynen dediğiniz gibi.Takvime eklemek aklıma gelmemişti. Doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederim

verdiği kadar değerle uğurlarım kendisini .
Rehberime çok sevdiklerimi doğum günüyle kaydederim

Son düzenleme:
verdiği kadar değerle uğurlarım kendisini .
Rehberime çok sevdiklerimi doğum günüyle kaydederim şekil A özellikle sık görüştüklerim gözümün önünde olsun die 🙂Salı günü de birinin doğum günüydü mesela benden 4 saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyor kendisine çiçek gönderdim :)
Ben bunları hiç düşünmemiştim.aklindan gitmiştir falan diye düşünmüştüm.cok haklisiniz

Anladım gerçekten de insanlar çok nankör üzülmeyin, kendinize değeriniz olsun, o arkadaşınızı da önemsemeyin artık
Dur sende yangına körükle gitme belki karşı tarafın makul kabul edilir bi sebebi vardır belki bilemeyiz yav 😑🙄

Back
X