Doğum günü

Burada doğum günü şeysi yok mu ya :KK68::KK31::KK37::KK73: :21::KK62::KK28:neyse bunları yollarım bende doğum günün kutlu olsunn niye mutsuzsun bakim sen hıı

Bilmiyorum aslında mutlu olmam için bir çok sebep var mesela yaşıyorum sevdiğim biri sevildiğimi hissettiren bir eşim ailem evim ama tatmin edici değil bilmiyorum olamıyorum belkide bu günün anlamlı olmasını istediğim için dir

Kendi kendine mutsuzluk yaratıyorsun yani. Olur bazen öyle ya. Bende arada giriyorum o tribe ama geçici oluyor. Doğum günün kutlu olsun bu arada.

ne güzel işteee daha ne istiyorsunnn eşinle birlikte güzel bir gün geçirin doğum günün kutlu olsun tekrardan

Bilmiyorum aslında mutlu olmam için bir çok sebep var mesela yaşıyorum sevdiğim biri sevildiğimi hissettiren bir eşim ailem evim ama tatmin edici değil bilmiyorum olamıyorum belkide bu günün anlamlı olmasını istediğim için dir

Doğum günün kutlu olsuuun... :KK73: (cidden niye doğum günü şeysi yok :/ )

Bilmem birşey yapsaydıda ben mutlu olmazdım heralde şuan işte çünkü

Doğum günümü kutlayan kutlamayann okuyup yorum yapmayan kk üyelerine teşekkür ederim

Nice senelere ...kova burcu olarak mutlu etmk zor bizi :) kendimiz istemsek asla mutlu olamayız .ahh yıldızlar .karamsar olma cnm geçer

Dogum gunun kutlu olsun canimmm niye mutsuzsun ozel bi seyler yapmadi mi kocan
Kocamın ailesi bilmez böyle şeyler
Tam çıkacaz misafir geldi sen otur ben gideyim demek olmaz gelmeseydi de yine mutsuz olurdum onunla alakalı değil
Özel bir yapmadı soruna cevap vermek istedim

Nice senelere ...kova burcu olarak mutlu etmk zor bizi :) kendimiz istemsek asla mutlu olamayız .ahh yıldızlar .karamsar olma cnm geçer
Evet hiç sevmiyorum hele kv. Böyle bazen sinir ediyor sen kendini de beğenmiyorsun diyo ya iyice deli oluyorum

X