Doğum Günü

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
133
Eee 14 Şubat geçtiğine göre sırada diğer ayları seyreden doğum günü yıl dönümü vs. seyrediyor. 7 Nisan Sevdiceğimin doğum günü. Ağustos ayında o askerde olmasına rağmen beni hiç olmadık zamanda şaşırtıp sürpriz yapan ve mutluluktan gözyaşlarıma boğulmamı sağlayan en anlamlı insana mükemmel bir doğu günü sürprizi yapmak istiyorum tabii ki ailesinin de dahil olduğu. (Lütfen ne işin var erkek ailesiyle aranızda ciddi bir şey yok gibilerine getirmeyin 3 yıldır beraber ailesiyle vakit geçirmişliğim çok. Yani bir tek imzamız yok gibi düşünün) :-) şimdi o muhteşem topikleri okuduktan sonra aklımda canlanan fikirleri size söylemek hatta varsa farklı fikirler almak istiyorum.

1) Tablo yaptırmak istiyorum fakat kararsızlığım şu;
a) İkimizin resmi mi yoksa sadece onun mu ?
b) Yağlı boya mı kara kalem mi (kara kalem olursa gözleri renkli olduğu için özelikle gözünü renkli yapmasını isticem.)
Fakat bu tabloyu çiçekçi ile anlaşıp öyle göndermeyi düşünüyorum (buradan edindiğim fikir ile)
2) Doğdu yıla ve güne ait takvim yaprağı bulmak veya yaptırmak.
3) 1. yaşdan başlayıp 25 yaşına yaşına kadar (gireceği yaş) hediye potporisi oluşturmak. Fakat buna da 1. yaş emzik, 2. yaş patik, 3. yaş boya kalemi, 4. yaş top, 5. yaş e burada donup kalıyorum 10 yaşında dart çok istemişti bunu biliyorum birde araba tutkunluğu var.
4) Teyzesinin evini biraz süsleyip (Teyzesinin evi daha yakında kendi bulunduğu semte nazaran) girişte konfetiler patlatıp bu şekilde bir etkinlik yapmak. Ayrıca kendi sesimle seslendirdiğim ve ailesinin de hakkında yorum yaptığı kesitleri birleştirip izlemesini sağlamak.
5) Yumurtaları delip içini akıtıp dışını yumurta boyasıyla boyayıp her birine birer kelime olarak "Doğum Günün Kutlu Olsun" yazmak ama bunu kendi evindeki odasına koymak istiyorum :)
6) Teyzesine gitmeden önce markete uğrayıp esnaf amcanın (içini benim düzenlediğim) o sürpriz yumurtayı ona hediye olarak uzatması.

Sizce bunlar nasıl ? Ve başka öneriniz var mı ? :)

Eee 14 Şubat geçtiğine göre sırada diğer ayları seyreden doğum günü yıl dönümü vs. seyrediyor. 7 Nisan Sevdiceğimin doğum günü. Ağustos ayında o askerde olmasına rağmen beni hiç olmadık zamanda şaşırtıp sürpriz yapan ve mutluluktan gözyaşlarıma boğulmamı sağlayan en anlamlı insana mükemmel bir doğu günü sürprizi yapmak istiyorum tabii ki ailesinin de dahil olduğu. (Lütfen ne işin var erkek ailesiyle aranızda ciddi bir şey yok gibilerine getirmeyin 3 yıldır beraber ailesiyle vakit geçirmişliğim çok. Yani bir tek imzamız yok gibi düşünün) :-) şimdi o muhteşem topikleri okuduktan sonra aklımda canlanan fikirleri size söylemek hatta varsa farklı fikirler almak istiyorum.

1) Tablo yaptırmak istiyorum fakat kararsızlığım şu;
a) İkimizin resmi mi yoksa sadece onun mu ?
b) Yağlı boya mı kara kalem mi (kara kalem olursa gözleri renkli olduğu için özelikle gözünü renkli yapmasını isticem.)
Fakat bu tabloyu çiçekçi ile anlaşıp öyle göndermeyi düşünüyorum (buradan edindiğim fikir ile)
2) Doğdu yıla ve güne ait takvim yaprağı bulmak veya yaptırmak.
3) 1. yaşdan başlayıp 25 yaşına yaşına kadar (gireceği yaş) hediye potporisi oluşturmak. Fakat buna da 1. yaş emzik, 2. yaş patik, 3. yaş boya kalemi, 4. yaş top, 5. yaş e burada donup kalıyorum 10 yaşında dart çok istemişti bunu biliyorum birde araba tutkunluğu var.
4) Teyzesinin evini biraz süsleyip (Teyzesinin evi daha yakında kendi bulunduğu semte nazaran) girişte konfetiler patlatıp bu şekilde bir etkinlik yapmak. Ayrıca kendi sesimle seslendirdiğim ve ailesinin de hakkında yorum yaptığı kesitleri birleştirip izlemesini sağlamak.
5) Yumurtaları delip içini akıtıp dışını yumurta boyasıyla boyayıp her birine birer kelime olarak "Doğum Günün Kutlu Olsun" yazmak ama bunu kendi evindeki odasına koymak istiyorum :)
6) Teyzesine gitmeden önce markete uğrayıp esnaf amcanın (içini benim düzenlediğim) o sürpriz yumurtayı ona hediye olarak uzatması.

Sizce bunlar nasıl ? Ve başka öneriniz var mı ? :)
Bunların hepsini bu doğum gününde yaparsanız diğer doğum günlerinde ne yapacaksınız?:KK53::KK45:

okurken içim bayıldı valla. bende çok mutlu olacağı tek hediye al, bide yemeğe falan gidin tamamdır. bu ne böyle baygın baygın. bırak evlenme teklif ederken o yapsın sana bunları

seçenekler diye sıralayacağınızı düşündüm. ama hepsi bir seferlikmiş.
yağlı boya be karakalem benimde tablolarım var.
yağlı boya kısa bir sürede çizilen birşey değil. mesela karakalem birgünde çizilir ama yağlı boya değil. boyalar kurumadan başka bir işleme geçilmemesi gibi..

arkadaşlar gibi banada abartı geldi. o size naptı merak ettim

İkinizin fotoğrafından bir puzzle yaptır.
Benim aklımda böyle bir şey yapmak var da ondan şey ettim. :KK53:

Şaka bir yana,
Bence de hepsini bir doğum gününde yapma.

Evlilik teklifi falan mı ediyorsunuz
çok abartılı bu
sevgiller gününde de balon şişirip odasını yatağını süsleyecektiniz :)
şimdi de konfeti
erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz
bunların tamamına yakını kadınlara yapılır bence

Orbii Orbii güldürdün beni ALLAH'da seni güldürsün :) ya hepsini bir yapmak zorunda da değilim en azından elerim bir ikisini hani bunlardan en çok hangisi daha uygun olur buna da karar veremedim. Range Rover hastası çok çok seviyor acaba model ölçekli arabalar var ya bunların birde kumandalısı var acaba ondan mı alsam diye düşündüm :) kafamda deli sorular :))))

seçenekler diye sıralayacağınızı düşündüm. ama hepsi bir seferlikmiş.
yağlı boya be karakalem benimde tablolarım var.
yağlı boya kısa bir sürede çizilen birşey değil. mesela karakalem birgünde çizilir ama yağlı boya değil. boyalar kurumadan başka bir işleme geçilmemesi gibi..

arkadaşlar gibi banada abartı geldi. o size naptı merak ettim

O bana doğum günümden bir gün önce (ben sadece mektup istemiştim ondan askerdeydi) sabahın erken saatlerinde mağazanın ortasında bir eleman sanıyorum ki birini soracak falan bir baktım benim adımı söyledi o şekilde hediye gönderdi yazdığı ayrıca bir mektup vardı onu okuyarak bana atmıştı yazdığı şiirleri falan birde şarkı tabi. O gün ayrıca baya şehvetli bir şekilde kutlayanlarda olmuştu doğum günümü ve ben ilk kez böyle bir doğum günü geçirmiştim. Deli gibi ağladım yani uzaktan o kadar yapabildi ama beni çok fazlasıyla mutlu etmeye yetti :))

çok kadın işi değil mi bunlar? yani sevgilinize ps ve fifa 2016'yı alsanız daha makbule geçer gibi geldi :KK53:
ben konulardan birine "pardon sevgiliniz kız mı?" yazmıştım da konunun sahibi kızmıştı :)
ama aynı şeyi burada da yazıcam.
eğer sevgilinizin cinsiyeti dişi ise gayet güzel hediyeler bulmuşsunuz.
bence oyuncak RC helikopter alın.
tuttuğu takımın formasını alın
PSP alın.. gibi şeyler..

ben konulardan birine "pardon sevgiliniz kız mı?" yazmıştım da konunun sahibi kızmıştı :)
ama aynı şeyi burada da yazıcam.
eğer sevgilinizin cinsiyeti dişi ise gayet güzel hediyeler bulmuşsunuz.
bence oyuncak RC helikopter alın.
tuttuğu takımın formasını alın
PSP alın.. gibi şeyler..

Öyle takım sevdalısı değil maçla da beraber iddaa yaptığımızda ilgilenir yani. Futbolla hiç işi yok

Yok canım kötü değil. Bir sürü emek vericeksin. Buda aşkın büyüklüğünü gösteriyo. Çok güzel ve farklı düşünmüşsün.

Hem öyle hem de pasta alıp yanına da bir hediye alıp yapmak istemiyorum. Yani emeğimi görsün istiyorum, çünkü pastayla kutlamasını ailesi de yapabilir -ki yapacaklar da bundan eminim- sadece onun doğmuş olduğu günü farklılaştırmak benim için anlamlı olduğunu göstermek amacım

bu sene bunu yaparsanız seneye ne yapacaksınız gökyüzüne altın harflerle isim yazdırmalısınız bir sonraki seneyede..

içten gönülden yapılan herşey karşı tarafın gönlüne hitap eder akar merak etmeyin..

gönülden gönüle gizli bir yol vardır..sisin vereceğiniz küçücük bir hediye bile a7ynı etkiyi yapar merak etmeyin... bence biraz abartı ama kendi fikrim tabiki..

Back
X