- 1 Aralık 2014
- 50
- 21
- 13
- 36
- Konu Sahibi benim hala umudum var
-
pastayı almak ve onu yedirmek doğumgününü kutlamak değildir. bazı gerekçeleri varsa hediye almaması normal olurdu fakat sen kızmışsın diye gidip hediye alası gelmiş. sen ona haksızlık etmiyosun o sana haksızlık ediyorKizlar slm gecenlerde dogum gunu adi altinda paylasim yapmistim okumayanlar icin anlatim kisacik gecenlerde dogum gunumdu esim pasta almis gorumcem alt katta ona birakmis padtayi arkadasinin isi vatmis onla gitmis neysr cagirdilar gittim ama esim yok kizdim kutlayip gitseydi dedim ogunden beri esime tavirliyim oda anliyo neyse bu aksam icin yemege cikacaktik arkadasi esim ben ve bi kiz arkadas kizin isi cikmis gelemiyo diye bizdr gidemedik iptal yani sonra ben tavrimi yine bozmadim esimde dogum gunu hexiyesi almamisti gitmis az once kaban ve cicek almis ben yine bozmadim tavrimi ama icim icimi yiyo sizce fazlami haksizlik ediyorummmm yardimmm
çiçek almış ya eşiniz daha ne diye surat yapıyorsunuz..size değer vermese almazdı..benim eşim dışarıdan çiçek koparıp getirse yinde beni düşündü diye mutlu olurdum..Kizlar slm gecenlerde dogum gunu adi altinda paylasim yapmistim okumayanlar icin anlatim kisacik gecenlerde dogum gunumdu esim pasta almis gorumcem alt katta ona birakmis padtayi arkadasinin isi vatmis onla gitmis neysr cagirdilar gittim ama esim yok kizdim kutlayip gitseydi dedim ogunden beri esime tavirliyim oda anliyo neyse bu aksam icin yemege cikacaktik arkadasi esim ben ve bi kiz arkadas kizin isi cikmis gelemiyo diye bizdr gidemedik iptal yani sonra ben tavrimi yine bozmadim esimde dogum gunu hexiyesi almamisti gitmis az once kaban ve cicek almis ben yine bozmadim tavrimi ama icim icimi yiyo sizce fazlami haksizlik ediyorummmm yardimmm
bak bak bak..kız işi çıkmış adamın ne yapsın gitmesinmiSonuna kadar haklısınız. Size saygısızlık etmiş. Sus payı hediye almış bir de
Ne isiymis benden önemlibak bak bak..kız işi çıkmış adamın ne yapsın gitmesinmi
aman erkekler işte ne anlarlar kadın hassasiyetinden..ben doğum günü hediyemi kendim alıyorumbak bak bak..kız işi çıkmış adamın ne yapsın gitmesinmi
Kizlar slm gecenlerde dogum gunu adi altinda paylasim yapmistim okumayanlar icin anlatim kisacik gecenlerde dogum gunumdu esim pasta almis gorumcem alt katta ona birakmis padtayi arkadasinin isi vatmis onla gitmis neysr cagirdilar gittim ama esim yok kizdim kutlayip gitseydi dedim ogunden beri esime tavirliyim oda anliyo neyse bu aksam icin yemege cikacaktik arkadasi esim ben ve bi kiz arkadas kizin isi cikmis gelemiyo diye bizdr gidemedik iptal yani sonra ben tavrimi yine bozmadim esimde dogum gunu hexiyesi almamisti gitmis az once kaban ve cicek almis ben yine bozmadim tavrimi ama icim icimi yiyo sizce fazlami haksizlik ediyorummmm yardimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?