dogum gunum-affetmelimiyim sizcee

benim hala umudum var

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
50
21
13
36
Kizlar slm gecenlerde dogum gunu adi altinda paylasim yapmistim okumayanlar icin anlatim kisacik gecenlerde dogum gunumdu esim pasta almis gorumcem alt katta ona birakmis padtayi arkadasinin isi vatmis onla gitmis neysr cagirdilar gittim ama esim yok kizdim kutlayip gitseydi dedim ogunden beri esime tavirliyim oda anliyo neyse bu aksam icin yemege cikacaktik arkadasi esim ben ve bi kiz arkadas kizin isi cikmis gelemiyo diye bizdr gidemedik iptal yani sonra ben tavrimi yine bozmadim esimde dogum gunu hexiyesi almamisti gitmis az once kaban ve cicek almis ben yine bozmadim tavrimi ama icim icimi yiyo sizce fazlami haksizlik ediyorummmm yardimmm

Kizlar slm gecenlerde dogum gunu adi altinda paylasim yapmistim okumayanlar icin anlatim kisacik gecenlerde dogum gunumdu esim pasta almis gorumcem alt katta ona birakmis padtayi arkadasinin isi vatmis onla gitmis neysr cagirdilar gittim ama esim yok kizdim kutlayip gitseydi dedim ogunden beri esime tavirliyim oda anliyo neyse bu aksam icin yemege cikacaktik arkadasi esim ben ve bi kiz arkadas kizin isi cikmis gelemiyo diye bizdr gidemedik iptal yani sonra ben tavrimi yine bozmadim esimde dogum gunu hexiyesi almamisti gitmis az once kaban ve cicek almis ben yine bozmadim tavrimi ama icim icimi yiyo sizce fazlami haksizlik ediyorummmm yardimmm
pastayı almak ve onu yedirmek doğumgününü kutlamak değildir. bazı gerekçeleri varsa hediye almaması normal olurdu fakat sen kızmışsın diye gidip hediye alası gelmiş. sen ona haksızlık etmiyosun o sana haksızlık ediyor

çiçek almış ya eşiniz daha ne diye surat yapıyorsunuz..size değer vermese almazdı..benim eşim dışarıdan çiçek koparıp getirse yinde beni düşündü diye mutlu olurdum..

Bence daha fazla uzatmayin. Cunku bundan sonra nasil olsa ne yapsam barismiyor diye ugrasmaktan vazgecebilir. Bu sefer de siz daha cok uzulursunuz.

o gün kutlayabilirdi ama geçerli bi sebebi varsa affedin bence

ben o konunuzu hatırlıyorum baya da yazışmıştık.... eşin pastayı görümcene bırakana kadar sizin eve çıkıp iki dakka kutlayıp işine gidebilirdi.... bazı durumlarda evet ne yapalım alttan alabiliriz... hatta o gün baya konuşmuştuk... eve çıkmamış pasta almayı ihmal etmemiş ama aldığı pastayıda görümceye bırakmış diye şaşkın koca demiştim.... :KK70:bugünse yine bir şaşkınlık görüyorum evet size hediye almış gönlünüzü yapmaya çalışmış ama bir arkadaşınız gelemedi diye yemeğe sizde gidememişsiniz.... şaşkın koca sana sesleniyorum yeter artık yahuuu.... al eşini çıkın ve artık adam gibi bir doğum günü kutlayın... pasta var, yemek planı var, hediye var.. herşey tamam ama şaşkınlıkta üst seviyede pratik yok.... :KK70::KK70::KK70:

Aman ne iyimsersiniz be dogum gununde arkadasinin isi cikti diye gidiyo ne alaka cok sacma bence hediyeyide susturmak icin almis ben olsam bende cok kizardm sacmaliga bak ! ben hic bir zaman uzatmam ama esimde boylr okuzluk yapmaz
Dogum gunumde hediye ve cicekle kapida oluyo pasta alsa ne olur sacmaliga bak :D

Back
X