Dogum gunum

Hare Frankie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
274
320
33
Hepinize merhaba oncelikle. Sabah erkek arkadasimla tv izliyorduk. Bi adam vardi tvde cok komik ayni baban gibi, babani yolda gorsem gulerim dedi. Babamla yillardir dogru duzgun gorusmuyoruz ama alindim yine de. Bi evlilik muhabbeti olsa sonucta o adamla tanisicak ve ben dalga gecen birini babamin karsisina cikartamam nolursa olsun. Kirildim diger odada saatlerce agladim ve yanima gelmedi. Yarin dogum gunum. Erkek arkadasimin annesi baska sehirde. Ilac vb seyler getirmesini istemis. Bugun aksam oraya gidicekti. Buraya kadar sorun yok sonucta saglikla ilgili. Biraz once ara anneni erteleyebilir misiniz sor dedim. Kadinin ilaci yok sen ne dusunuyosun bir suru laf. Sustum yine. Iste baska zaman kutlariz kutlasak nolur kutlamasak nolur dedi. O kadar kirildim ki. Sonra annesini aradi. Kadin ilacim varmis gelme dedi kapattilar. Simdi bana diyo ki napsam mutlu degilsin bak aradim yaninda olucam. Yanimda olsa da ne farkeder bu laftan sonra. Boynuna falan mi sarilayim yani. Ayril falan demeyin sonucta 3 yillik iliskim. Sadece cok mutsuzum.

Ayrıl demeyelim ne diyelim..

Erkek arkadaşın saygısız, patavatsız..
Sen de ona boyun eğmiş, kendi kendine mutsuz olan tarafsın.

Karşısına dikilip "yıllardır görüşmesem de o benim babam, doğru konuş" diyemediysen böyle kendi kendine üzüleceksin.
Bak el oğlu annesinin ilacı için şehir dışına gidiyor.

Doğum gününden önce daha önemli bir mesele yok mu sizce?
Adam babanızla dalga geçmiş. Çok görüşmüyor olsanız da dalga geçilen kişi babanız! Bunu kaç yıllık sevgilim olursa olsun kabullenemezdim. Ailem her şeyden önce gelir. Sizde ağlamak dışında ağzınızı açıp tek laf etmemişsiniz. Bu da bi enteresan.
Madem ayrılmayacaksın o zaman aynen mutsuz şekilde yaşamaya devam edin.

İlişkilerde daima geleceğe bakmak lazım, geçmişe değil.
"3 yıllık ilişki, 5 yılımı verdim " demekle olmuyor, önümüzde daha uzun yıllar var, onları verebilecek miyiz, buna baksak daha sağlıklı ilişkiler yaşarız diye düşünüyorum..

bak gitmiyorum burdayım demiş sizde boynuna mı sarılayım demişsiniz ama siz değil miydiniz o babanızın lafının üstüne annene gitmesen olmaz mı diyen.
kendinizle çelişiyosunuz. aman ayrılmayın bi 2 sene hatta 30 sene daha durun.

mutsuzluklar size.

Sizin kaybetme korkunuz olduğu için bozulduğunuzu söyleyememişsiniz, ayrılmanıze gerek yok önce bi şeye bozuldunuz mu bunu güzel bi dille anlatmayı öğrenin, ondan sonra düzeltemediğiniz şeyler varsa o zaman düşünürsünüz. Annesinin yaşadığı yerde eczane yokmuymuş onu merak ettim. Hadi yoksa kargolasın, gitmek zorunda mı?

Git evlen kardesim ne diyelim, 3 yil ne yani sevgililer gununu icat ettirecek ask var sanki

Hepinize merhaba oncelikle. Sabah erkek arkadasimla tv izliyorduk. Bi adam vardi tvde cok komik ayni baban gibi, babani yolda gorsem gulerim dedi. Babamla yillardir dogru duzgun gorusmuyoruz ama alindim yine de. Bi evlilik muhabbeti olsa sonucta o adamla tanisicak ve ben dalga gecen birini babamin karsisina cikartamam nolursa olsun. Kirildim diger odada saatlerce agladim ve yanima gelmedi. Yarin dogum gunum. Erkek arkadasimin annesi baska sehirde. Ilac vb seyler getirmesini istemis. Bugun aksam oraya gidicekti. Buraya kadar sorun yok sonucta saglikla ilgili. Biraz once ara anneni erteleyebilir misiniz sor dedim. Kadinin ilaci yok sen ne dusunuyosun bir suru laf. Sustum yine. Iste baska zaman kutlariz kutlasak nolur kutlamasak nolur dedi. O kadar kirildim ki. Sonra annesini aradi. Kadin ilacim varmis gelme dedi kapattilar. Simdi bana diyo ki napsam mutlu degilsin bak aradim yaninda olucam. Yanimda olsa da ne farkeder bu laftan sonra. Boynuna falan mi sarilayim yani. Ayril falan demeyin sonucta 3 yillik iliskim. Sadece cok mutsuzum.

komik derken nasıl komik, espirili mi yoksa böyle aptal sakar tarzı bi komiklik mi

bence biraz abartmışsın yani odaya kapanıp ağlanacak gibi bişey gelmedi babasına mesafeli biri için

ayrıca neden gitme dedinki annesinin ilacını götürcek madem

ama kutlasak ne kutlamasak ne lafı cidden kırıcı olmuş

aslında çok önemli olmayan olaylar karşılıklı atışmalarla büyümüş gibi..

3 yıllık ilişkinmiş saçmalama ne ayrılması.
Madem 3 yılını verdin ömrünün geri kalanını da vermek zorundasın böyle birine.
Bitti senin hayatın, sakın ayrılma, ayrılmak istediğinde aklına ona verdiğin 3 yılın gelsin. :işsiz:

Bana sevgili değil de evli gibi geldiniz, evliliğin sevgi, saygı gibi güzel tarafları yok ama sıkıcılığı ve umursamazlığı var.

Çocukları için katlanır gibi odaya geçip saatlerce ağlamalar, "kayınpeder"in arkasından alay etmeler, özel gün kutlamasını "başka zaman yapsak nolur" diye tınlamayan kırk yıllık koca tavırları...

İçim şişti, ayrıl dememizi istemiyorsunuz da biz desek de ayrılmazsınız zaten çocuk da bunu anlamış bezgin koca triplerine girmiş.

Bu çocuğun zerre kadar heyecanı ya da kaybetme korkusu kalmamış, siz ayrılmazsınız ama o bi gün "bıktım" der ayrılır sizden, erkekler "ensesine vur, lokmasını al" kızlardan sıkılır çünkü, baksanıza şimdiden tınmamaya başlamış bile.

Back
X