- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Hare Frankie
baska odaya gecip agliycaginiza o lafi dedikten sonra babamla ilgili boyle seviyesiz konusmani istemiyorum deyip kesin sert tavrini koymaliydin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum gününden önce daha önemli bir mesele yok mu sizce?
Adam babanızla dalga geçmiş. Çok görüşmüyor olsanız da dalga geçilen kişi babanız! Bunu kaç yıllık sevgilim olursa olsun kabullenemezdim. Ailem her şeyden önce gelir. Sizde ağlamak dışında ağzınızı açıp tek laf etmemişsiniz. Bu da bi enteresan.
Madem ayrılmayacaksın o zaman aynen mutsuz şekilde yaşamaya devam edin.
gecip aglamak yerine nasil konusuyorsun deseydin ya goruamuyisam gorusmuyim bende senin ailenden biriyle dalga geceyimmi deseydinHepinize merhaba oncelikle. Sabah erkek arkadasimla tv izliyorduk. Bi adam vardi tvde cok komik ayni baban gibi, babani yolda gorsem gulerim dedi. Babamla yillardir dogru duzgun gorusmuyoruz ama alindim yine de. Bi evlilik muhabbeti olsa sonucta o adamla tanisicak ve ben dalga gecen birini babamin karsisina cikartamam nolursa olsun. Kirildim diger odada saatlerce agladim ve yanima gelmedi. Yarin dogum gunum. Erkek arkadasimin annesi baska sehirde. Ilac vb seyler getirmesini istemis. Bugun aksam oraya gidicekti. Buraya kadar sorun yok sonucta saglikla ilgili. Biraz once ara anneni erteleyebilir misiniz sor dedim. Kadinin ilaci yok sen ne dusunuyosun bir suru laf. Sustum yine. Iste baska zaman kutlariz kutlasak nolur kutlamasak nolur dedi. O kadar kirildim ki. Sonra annesini aradi. Kadin ilacim varmis gelme dedi kapattilar. Simdi bana diyo ki napsam mutlu degilsin bak aradim yaninda olucam. Yanimda olsa da ne farkeder bu laftan sonra. Boynuna falan mi sarilayim yani. Ayril falan demeyin sonucta 3 yillik iliskim. Sadece cok mutsuzum.
İlişkilerde daima geleceğe bakmak lazım, geçmişe değil.
"3 yıllık ilişki, 5 yılımı verdim " demekle olmuyor, önümüzde daha uzun yıllar var, onları verebilecek miyiz, buna baksak daha sağlıklı ilişkiler yaşarız diye düşünüyorum..
Annesinin yaşadığı yerde eczane yokmuymuş onu merak ettim. Hadi yoksa kargolasın, gitmek zorunda mı?