Dogum gunum

Ben babamla görüşmesem bile değil sevgilim,eşim babamla dalga geçse beynini dağıtırım onun. Sen kimsin yahu ne hakla dalga geçersin? Saçma sapan bir samimiyet olmuş aranızdaki. Siz de biraz dik durun. Alındıysanız doğum gününüzde yanınızda olmasını neden istiyorsunuz? Kendisi düşünsün.

Ama siz yine de ayrılmayın tabi. :KK59:

Ayrılma tabi cnmcim yoksa nasıl bulursun bidaha böyle seni iplemeyen kıran ailenle dalga geçen birini.

Insan elestirir benzetir veya ayni seyleri önemsemeyebilir.
Ancak üslup herseyi degistirir. Burada yazdığınız gibi lakayt bir sekilde yapabiliyorsa gelecek icin endiselenebilirsiniz. Ayrilma, endiselen. Nasil fikir? Bence iyi.

Konu yazarken sonuna cevap olarak ne yazacağımızıda ekleyin ozaman :) yok onu demeyin yok bunu demeyin.nabza göre serbet verelim oki.canım sakın ayrılma.yılllllarını vermişsin.mutsuzsunda.neden ayrılcaksınki.ayrılmak için mutlu olmak lazım :)

Doğum gününden önce daha önemli bir mesele yok mu sizce?
Adam babanızla dalga geçmiş. Çok görüşmüyor olsanız da dalga geçilen kişi babanız! Bunu kaç yıllık sevgilim olursa olsun kabullenemezdim. Ailem her şeyden önce gelir. Sizde ağlamak dışında ağzınızı açıp tek laf etmemişsiniz. Bu da bi enteresan.
Madem ayrılmayacaksın o zaman aynen mutsuz şekilde yaşamaya devam edin.
Hepinize merhaba oncelikle. Sabah erkek arkadasimla tv izliyorduk. Bi adam vardi tvde cok komik ayni baban gibi, babani yolda gorsem gulerim dedi. Babamla yillardir dogru duzgun gorusmuyoruz ama alindim yine de. Bi evlilik muhabbeti olsa sonucta o adamla tanisicak ve ben dalga gecen birini babamin karsisina cikartamam nolursa olsun. Kirildim diger odada saatlerce agladim ve yanima gelmedi. Yarin dogum gunum. Erkek arkadasimin annesi baska sehirde. Ilac vb seyler getirmesini istemis. Bugun aksam oraya gidicekti. Buraya kadar sorun yok sonucta saglikla ilgili. Biraz once ara anneni erteleyebilir misiniz sor dedim. Kadinin ilaci yok sen ne dusunuyosun bir suru laf. Sustum yine. Iste baska zaman kutlariz kutlasak nolur kutlamasak nolur dedi. O kadar kirildim ki. Sonra annesini aradi. Kadin ilacim varmis gelme dedi kapattilar. Simdi bana diyo ki napsam mutlu degilsin bak aradim yaninda olucam. Yanimda olsa da ne farkeder bu laftan sonra. Boynuna falan mi sarilayim yani. Ayril falan demeyin sonucta 3 yillik iliskim. Sadece cok mutsuzum.
gecip aglamak yerine nasil konusuyorsun deseydin ya goruamuyisam gorusmuyim bende senin ailenden biriyle dalga geceyimmi deseydin

İnsanlar 20-30 yıllık eşlerinden boşanıyor, 3 yıl dediğin ne ki?
Şimdi böyleyse evlenince baş öküzlüğe terfi eder sonra.

Annesinin yaşadığı yerde eczane yokmuymuş onu merak ettim. Hadi yoksa kargolasın, gitmek zorunda mı?

Kesinlikle benim de aklıma ilk bu geldi.

Bir de annesi "ilacım varmış, gelme" dediğinde sanki gitmeme kararı kendisine aitmiş gibi empoze edip kafasına kakmış ya
Pes denilecek türden

Daha pes denilecek şey ise konu sahibinin "3 senemi verdim, ayrıl demeyin" demesi

Back
X