Doğum günümde telefon mesajıyla terk edildim...Ölü gibiyim..

ettzmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
54
0
36
İstanbul
Üniversiteden, yeni tanıştığım bir arkadaşımdı. Bir yakın bir uzaktı hep, önce yakınlık gösterdi, sonra ilişkiye hazır değilim saçmalığını geveledi ve uzaklaştırdı kendinden, en sonunda da çıkma teklifi etti. Sadece 3 hafta çıktık, geçen gün doğum günümde sabah mutlu yıllar diye mesaj attı, akşamsa denedim olmuyor, seni üzmek istemiyorum, bitirmek istiyorum diye mesaj attı. Şimdi hep okulda denk geliyorum, belli etmiyorum ama canım çok acıyor çünkü 2 yıldır sevgilim olmadı, mutlu olabileceğime inanmıyordum hiç ve o gerçekten hoşlanıp değer verdiğim ilk insan oldu bu süre zarfında. 2 yıldır ilk kez ümitlendim ve o resmen kalbimi s.kti çok afedersiniz. Ne duymak istiyorum bilmiyorum ama içimi dökmek istedim işte.

Belli ki o sana karşı çok yoğun duygular besleyememiş.Erkekler bencil olabiliyorlar unutma

Üzülme desem de üzüleceksiniz.
Ağlayın,bir süre ağlar sonra toparlarsınız nasıl olsa..
Erkeklere hemen öyle güvenmeyin,bağlanmayın,gerçekten sevildiğinizi bilmeden..

Basta sana sicaklik hissedip birliktelik istemis.
Sonra denedim de yapamadim diye durustce soylemis. Bunda anormal birsey yok. Erkegi suclayacak birsey de yok. Bazi seyleri zorlamamak lazim.
Bence de kisa sureli tanidigin insanlara birseylerden emin olmadan bu kadar baglanma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…