Dogum gununde gelen hediye

Bana saplantili asik bir arkabam vardi.
Kac kere bana hediye aldigini soyledi kabul etmedim, o zaman amcamlara birakacam ordan alirsin dedi yine kabul etmedim. Paraya ihtiyacin olursa soyle, ne ihtiyacin varsa soyle derdi. Hic bir seyini kabul etmezdim. 7-8 yil hem dugusuna, hem de hediyelerine hayir dedim. Sevgilim yoktu ama yine de umut vermek istemedim. Hem kabul etsem onu kullanmis olurdum.
Bence kardesiniz hediyeni geri versin.

Kizlar merhaba
Hepinize mutlu gunler diliyorum.Konuyu kardesim adina aciyorum sizin fikirleriniz onemli benim icin.
Kiz kardesim 20 yasinda 2 yillik bir iliskisi var ama pek iki tarafinda pek onaylamadigi bir iliski cocuk muhendis ama ailesi ve benim ailem pek sicak bakmiyolar ama kardesimde cocukta birbirlerinden vazgecmiyolar cocugun ailesi bastan istememisti ama simdi sicak bakmaya basladilar tanisildi ailemle falan.Ama.ben kardesimin mutlu olamiycani dusunuyorum ve biri daha var kardesime asik cok asik cok seviyorum diyomus.Sen nisanlansanda evlensende ben senin bir gun ayrilmani beklicem diyomus.
Neyse gecenlerde kardesimin dogum gunuydu cocuk ortak arkadaslarinin birinden ona hediye gondermis.Kardesim ne alaka diye aramis ve ben bunu kabul edemem bu yanlis olur ve senin bunu yapman daha yanlis demis ama cocuk geri yollamamasini yollarsa cok uzulecegini bir beklentisi olmadigini sadece icinden geldigini soylemis.Simdi kardesim napmasi gerektigini bilmiyo ben o cocuga cok uzuluyorum ben kesinlikle geri vermesi gerektigini soyledim ama nasil yapim dedi bana simdi size soruyorum geri yollamasi daha dogru olur degilmi
Geri yollasın tabiki

Back
X