- 15 Şubat 2015
- 8
- 0
- 32
- Konu Sahibi merveyldrmclb
Arkadaslar subatin 28i nisanlimin dogum gunu kendisiyle ayri sehirlerde yasiyoruz nasil bi supriz yapsam bilemedim. Yardimci olur musunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkli fikirler gelebilir diye yaziyim dedim. Fanatik galatasaraylidir aslinda ama bakalm fikir yurutucez.dert etmek yerine google amcaya sorsaydiniz? :))
en çok nelerden hoşlanır ne ilgisini çekiyorsa ona gore biseyler bakın derim.
Saydiklarinizin hepsini yapmis bulunmaktayim aslinda ayni sehirde yasiyor olsak yapacak guzel suprizler var da farkli yerlerdeyiz malesefSite içinde doğumgünü diye aratsanız beş milyon konu bulursunuz bu amaçla açılmış. 5 milyon konunun içinde de beş tane tasiye vardır en fazla tekrar tekrar yazılan. Kutu al çikolata doldur, kavanoz içine aşk sözcükleri yazan kalpli kağıtlar tıkıştır. Tuttuğu takımın formasını al. Fotoğraflarınızdan albüm yap. Beş tane bile çıkaramadım ben, dörtte kaldık.
Burdan başka fikir çıkmaz, ancak bunlar.Saydiklarinizin hepsini yapmis bulunmaktayim aslinda ayni sehirde yasiyor olsak yapacak guzel suprizler var da farkli yerlerdeyiz malesef
Guzel fikir. Ama kazak ormeyi bilmiyorum atki cikarabilirim belki.Duygusal biriyse kazak örebilirsin.
Ah keske o kadar yakin olsaa :'(sabahın köründe dayan kapısına
Bunu yapicam da hediye de olsa yaninda daha tatli olur.arayın doğum gününü kutlayın, keşke beraber olsaydık ama nasip artık bundan sonraki yaşlarda beraber olur baş başa kutlarız inşallah diyin.
bu kadar net kısa ve öz..
o zaman sen yerine kuryeyi görcekAh keske o kadar yakin olsaa :'(
Tesekkur ederim ilginize.Burdan başka fikir çıkmaz, ancak bunlar.
Hahaha kesinlikle oyle olmasi gerekiyor. :-Do zaman sen yerine kuryeyi görcek