dogum gununde napsam

merveyldrmclb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
8
0
32
Arkadaslar subatin 28i nisanlimin dogum gunu kendisiyle ayri sehirlerde yasiyoruz nasil bi supriz yapsam bilemedim. Yardimci olur musunuz.

dert etmek yerine google amcaya sorsaydiniz? :))
en çok nelerden hoşlanır ne ilgisini çekiyorsa ona gore biseyler bakın derim.

Site içinde doğumgünü diye aratsanız beş milyon konu bulursunuz bu amaçla açılmış. 5 milyon konunun içinde de beş tane tasiye vardır en fazla tekrar tekrar yazılan. Kutu al çikolata doldur, kavanoz içine aşk sözcükleri yazan kalpli kağıtlar tıkıştır. Tuttuğu takımın formasını al. Fotoğraflarınızdan albüm yap. Beş tane bile çıkaramadım ben, dörtte kaldık.

Site içinde doğumgünü diye aratsanız beş milyon konu bulursunuz bu amaçla açılmış. 5 milyon konunun içinde de beş tane tasiye vardır en fazla tekrar tekrar yazılan. Kutu al çikolata doldur, kavanoz içine aşk sözcükleri yazan kalpli kağıtlar tıkıştır. Tuttuğu takımın formasını al. Fotoğraflarınızdan albüm yap. Beş tane bile çıkaramadım ben, dörtte kaldık.
Saydiklarinizin hepsini yapmis bulunmaktayim aslinda ayni sehirde yasiyor olsak yapacak guzel suprizler var da farkli yerlerdeyiz malesef

arayın doğum gününü kutlayın, keşke beraber olsaydık ama nasip artık bundan sonraki yaşlarda beraber olur baş başa kutlarız inşallah diyin.

bu kadar net kısa ve öz..

X