Ben olsaydım giderdim yani en azından orda hiçbişey olmamış gibi davranırdım yansıtmamak adına bir adım atıp çağırmış sonuçta sonrasında konuşmayı denerdim bu kavgayla ilgiliKizlar gunaydin bisey sorcam
Dun erkek arkadasimla tartistik. Kendisi her zamanki gibi geri adim atmadi sonrasinda, gorusmedik butun gun. Bende yazmadim dun.
ikimizde yanlis davrandik, soylenmemesi gereken gereksiz sozler soylendi. (Bu meselede kimin baslattiginin onemi var mi?)
her neyse bugun hayret yazmis sabah. Cunku ablasinin oglunun dogum gunu var. Hayatta yazmicak insan sabah yazmis sonra gelecekmisin yigenimin dogum gunune diye. Ne yapmam lazim sizce?
Nasil bi cevap vermem lazim? Benim orda olmami istedigini biliyorum ama he tamam gelcem diyemem. Benim icimden arayi duzelt oyle geliyim demek var sizce nasil?
Bu arada turkiyede yasamiyorum, disari cikma veya aileye gitme yasagi yok. Tesekkur ediyorum.
Tek derdm bu olsun.
Erkek arkadaşınızın yeğeninin doğum gününde ne işiniz var sizin ya
Şahsen hiç gerek yok diyorum şimdiden böyle yüzlü gözlü olmaya. Bence bu defa gitmeyin ki her özel günde şimdiden orda olmanız gerektiğini düşünmesinler.haha evet buda ayri bisey. Valla bilemiyorum ailesiyle tanistim, simdi hep davet ediyolar iftar olsun oturma olsun sevdiler diye galiba. Turk olmadiklari icin ailesini tanima amacli tanistim.
Ve erkek arkadasim biraz yalniz oldugu icin, birlikte gitmek istiyo boyle yerlere. Aile ortami hissetmek istedigi icin yalniz birakmama amacli gidiyorum. Yanlis mi yapiyorum sizce?
Ben sirf erkek arkadasim icin gidiyorum. Enistesinin aileside oluyo herkes kendi kafasinda farkli bi aile yapilari var. Bende erkek arkadasim yalniz kalmasin destek olmak istedigim icin bulunuyorum.Şahsen hiç gerek yok diyorum şimdiden böyle yüzlü gözlü olmaya. Bence bu defa gitmeyin ki her özel günde şimdiden orda olmanız gerektiğini düşünmesinler.
Yaaa bahcede on kisi olabiliyoruz biz, turkiyede nasil bilemiyorum. Ablasi bahcede yapcak buyuk bahceleri var.Bu pandemi bir tek bize var galiba
Kendi ailesinin yanında niye yalnız kalsın ayolBen sirf erkek arkadasim icin gidiyorum. Enistesinin aileside oluyo herkes kendi kafasinda farkli bi aile yapilari var. Bende erkek arkadasim yalniz kalmasin destek olmak istedigim icin bulunuyorum.
Ya son sene aile diye bisey kalmadi ve tek basina yasiyo. Her gun iftari tek basina yapti yedi. Mesela dogum gununde tek o olcak, digerleri enistesinin ailesi. Farkli bi ortam musluman degiller, yaninda beni istiyo cift olarak istedigi icin. Bilmiiyorum belki ben abartiyorum fazla merhametliyim.Kendi ailesinin yanında niye yalnız kalsın ayolAnnesi mısınız siz onun. Sizden önce de vardı ailesi, çok yalnızım diye debelenmiyordu herhalde.
Erkek arkadaşınızın yeğeninin doğum gününde ne işiniz var sizin ya
Türkiye'de değillermis, ben onu sorgulamadim o yüzdenKatıldım
Bir de hani virüs ve kısıtlama var ya
Bu Doğum günü daha önceden verilmiş bir söz müydü?Kizlar gunaydin bisey sorcam
Dun erkek arkadasimla tartistik. Kendisi her zamanki gibi geri adim atmadi sonrasinda, gorusmedik butun gun. Bende yazmadim dun.
ikimizde yanlis davrandik, soylenmemesi gereken gereksiz sozler soylendi. (Bu meselede kimin baslattiginin onemi var mi?)
her neyse bugun hayret yazmis sabah. Cunku ablasinin oglunun dogum gunu var. Hayatta yazmicak insan sabah yazmis sonra gelecekmisin yigenimin dogum gunune diye. Ne yapmam lazim sizce?
Nasil bi cevap vermem lazim? Benim orda olmami istedigini biliyorum ama he tamam gelcem diyemem. Benim icimden arayi duzelt oyle geliyim demek var sizce nasil?
Bu arada turkiyede yasamiyorum, disari cikma veya aileye gitme yasagi yok. Tesekkur ediyorum.
Tek derdm bu olsun.
Ya bi hafta once davet edildik ve simdi gitmesem erkek arkadasim inat ettigimi dusuncek mesele buycek bence cunku ne isin var diyenler olmus tuhaf hissettim su anBu Doğum günü daha önceden verilmiş bir söz müydü?
Evet yaziyo ama dun hic bi sekilde geri donus yapmadi bana. Butun gun yazmadi uzatti. Ki bunu hep yapar. Bugun sirf dogum gunu icin yazdigi icin galiba hasta oldugumu soylicemNormalde katildigim toplanmalardansa dogum gunu vs. gider sonrasinda tribime kaldigim yerden devam ederim ben.(Yapı meselesi sanki )
Sorun olarak görüyorsam ve ört bas edip kapatmasini istemiyorsam uzatirim.
Zehrül zıkkım olurum yaani..
Onun icin önemli demek ki ama yazdigina göre sizinle katilmak istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?