Doğum Günüü

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
iyi akşamlar:KK200:
Benim tatlı bir derdim var kız kardeşim bu sene 18 yaşına girecek. Bundan önceki doğum günüleri hep bir sorun bir aksilik çıktı öyle geçti gitti ama bu özel olmalı istiyorum ve çok hevesli gün sayıyor. Ben ve sözlüm (sözlümle abi kardeş gibiler benden daha iyi anlaşırlar) onun için bişeyler yapmak istiyoruz. Hediyemizi seçtik ama başka neler yapabiliriz. :halay:

Ayrıca arkadaşlarını toplayıp bişeyler yapmak gibi bir düşüncemiz yok. Sadece 3müzün olduğu güzel bir organizasyon İstiyorum. Güzel fikirlerinize açığım beklemedeyim Hoppa

Maddi gücünüz varsa bir organizasyon şirketiyle anlaşabilirsiniz. Eviniz müsaitse bahçesinde bir etkinlik yapabilirsiniz. Şık bir kafede organize edebilirsiniz. Eviniz genişse arkadaşlarını eve bile çağırabilirsiniz. Biri onu oyalar o gün. Siz halledersiniz.

İnkan varsa kısa tatil

Böyle diskolu cs yerlerden hoşlanırsa öyle bir yer zira 18 öncesi yapılamayan bir aktivite yapmak güzel olur

Hatta ehliyet kursu vs

Tabii bunlar maddiyata bakar

Hiç olmazsa dışarıda bir yemek film tiyatro konser vs de olur
300-400e kadar imkan var diskoya filan daha öncede gitmiştik sevmiyoruz öyle yerleri

Bunu simdi gördüm, bence kasmayın o zaman icten bir kutlama ve guzel bir hediye de mutlu edecektir onu daha oncekilerde sürekli aksilik çıkmış zaten bu sefer aksilik olmamasi bile onu mutlu eder.
Umarim bir sorun çıkmaz onunla bir yerde buluşup balonlarla karşılamayı planlıyorum çok hoşuna gidecektir :)

Nusrete gitmeyin şahsi tavsiyem fenomen oldukça rezilleşmiş, yakın zamanda gittim hiç memnun kalmadım. İlla et lokantasına götürecekseniz Günaydın'a götürün derim ama bence İstanbul'da Nusret'ten daha hoş yerler var. Reklam gibi olur demezseniz buradan, derseniz özelden yazabilirim.

Nusrete gitmeyin artı bir. İstanbul da şahane manzaralı mekanlar var hem de kazık değil şu adamların sırf ismine parayı basmayın nolur. Hem gençsiniz ne işiniz var öyle sıkıcı yerlerde. istanbul modernin nefis terasındaki kafe gibi yerlere gidin. Galata'da hala duruyor mu bilmiyorum limonlu bahçe var oraya gidin mesela

18 yaşında bi kız ne kadar ete düşkün olur bilmiyorum, hiç ummadığı bi anda dışarda sokağın bi yerinden fırlayabilirsiniz tek kişilik sembolik bi pastayla, doğum günü şarkısını söylersiniz

Nusrete gitmeyin şahsi tavsiyem fenomen oldukça rezilleşmiş, yakın zamanda gittim hiç memnun kalmadım. İlla et lokantasına götürecekseniz Günaydın'a götürün derim ama bence İstanbul'da Nusret'ten daha hoş yerler var. Reklam gibi olur demezseniz buradan, derseniz özelden yazabilirim.
Aslında ben et yemiyorum ama kız kardeşim bayılır onun için istemiştim ama çevremdeki bir kaç arkadaşımda öyle dedi vazgeçtim gibi bir şey sanırım:KK17:

Back
X