Doğuma Hazırlık Doğum hakkında

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tem13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
145
63
48
32
Merhabalar 39 haftalık hamileyim ilk hamileliğim belimde ve kasığımda bir haftadır ağrı oluyor açılma olması için ve de doğumumun kolay geçmesi için bu son haftamda neler yapmam gerekir tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi rica etsem

Merhaba geldi mi bebek

Daha fazla nazlanmasa iyi olacak diyorum gel artik diye ama dinlemiyor beni Geçen hafta kontrolüm vardı yoktu yarın tekrar var inşallah vardır diyorum

Her hangi bir riskiniz yoksa doktorlar cinsel ilişkiyi faydalı buluyor doğum kolaylaşması ve açılma için. Yürüyüş ve hurma ye bir de.

Her hangi bir riskiniz yoksa doktorlar cinsel ilişkiyi faydalı buluyor doğum kolaylaşması ve açılma için. Yürüyüş ve hurma ye bir de.
Ilişki maalesef ki olmaz da annemlerde kalıyorum tansiyonum düştüğü için yürüyüş de yapıyorum hurma da yiyorum da hurmayı kaç tane yemem gerekir ki acaba

Doğum kanalına iyi ve yerleşmesi için yürüyüş yapmanız gerekiyor doktorumun onerisiydi

Ne kadar çok yurursen bebek o kadar aşağı iniyor yani hergun duzenli yürüyüş yap canım

Allah hayırlı güzel doğum versin sağlıkla al kucağına inşallah :))

Ilişki maalesef ki olmaz da annemlerde kalıyorum tansiyonum düştüğü için yürüyüş de yapıyorum hurma da yiyorum da hurmayı kaç tane yemem gerekir ki acaba
Günde 10 tane yiyordum ben sizin haftalardayken. Pilates topun varsa onda biraz hareket yapabilirsin videoları var nette.

Aklına geldikçe git gel hurma ye, yürümeye calis otur kalk kendini çok zorlamayacak hareketler yap. Sağlıklı doğumlar..

Allahım hepimize yardım etsin sağlıkla sıhhatle gelsinler bebişler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…