Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar 39 haftalık hamileyim ilk hamileliğim belimde ve kasığımda bir haftadır ağrı oluyor açılma olması için ve de doğumumun kolay geçmesi için bu son haftamda neler yapmam gerekir tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi rica etsem
Hayır malesef ki hala gelmediMerhaba geldi mi bebek![]()
Hayır malesef ki hala gelmedi
Her hangi bir riskiniz yoksa doktorlar cinsel ilişkiyi faydalı buluyor doğum kolaylaşması ve açılma için. Yürüyüş ve hurma ye bir de.Merhabalar 39 haftalık hamileyim ilk hamileliğim belimde ve kasığımda bir haftadır ağrı oluyor açılma olması için ve de doğumumun kolay geçmesi için bu son haftamda neler yapmam gerekir tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi rica etsem
Ilişki maalesef ki olmaz da annemlerde kalıyorum tansiyonum düştüğü için yürüyüş de yapıyorum hurma da yiyorum da hurmayı kaç tane yemem gerekir ki acabaHer hangi bir riskiniz yoksa doktorlar cinsel ilişkiyi faydalı buluyor doğum kolaylaşması ve açılma için. Yürüyüş ve hurma ye bir de.
Doğum kanalına girmemiş acilmam da yokmuş cuma tekrar gidicem
Günde 10 tane yiyordum ben sizin haftalardayken. Pilates topun varsa onda biraz hareket yapabilirsin videoları var nette.Ilişki maalesef ki olmaz da annemlerde kalıyorum tansiyonum düştüğü için yürüyüş de yapıyorum hurma da yiyorum da hurmayı kaç tane yemem gerekir ki acaba
Teşekkür ederimGünde 10 tane yiyordum ben sizin haftalardayken. Pilates topun varsa onda biraz hareket yapabilirsin videoları var nette.
Sağolun teşekkür ederim sizede sağlıklı doğumlarAklına geldikçe git gel hurma ye, yürümeye calis otur kalk kendini çok zorlamayacak hareketler yap. Sağlıklı doğumlar..