- Konu Sahibi Odabikadin
-
Ben de rektifikasyon yaptirdim bugun ilk kez dogum saatimi, yukselenimi ev yerlesimlerimi ve gordum. Sonuc dogru mu bilmiyorum ama sabahtan beri inrernetten okuduklarimla haritami yorumlamaya calisiyorum. Mesela bende 4 retro var bir suru karsit ve kare açı var bazi evlerim bombos 7. Evim sadece kad koç. Gelecegimi parlak goremiyorum
Rica etsem bana da bakar mısınız tam da hayat mücadelesine yeni katılmaya başladığım bu dönemde lütfeeeen
Retro olan gezegenler eksik kaldığımız yönleri ifade eder, kad koç ben demeyi öğrenmeli, savaşmalı. Kuzey ay düğümü konumu ben demeyi öğrenip savaşman gerektiğini söyler. Dogum saatiniz dogru olmazsa hic bir sekilde uymaz ozellikleri size.Ben de rektifikasyon yaptirdim bugun ilk kez dogum saatimi, yukselenimi ev yerlesimlerimi ve gordum. Sonuc dogru mu bilmiyorum ama sabahtan beri inrernetten okuduklarimla haritami yorumlamaya calisiyorum. Mesela bende 4 retro var bir suru karsit ve kare açı var bazi evlerim bombos 7. Evim sadece kad koç. Gelecegimi parlak goremiyorum
Her kare karşıtta kötü değildir. Güç verir bazı kareler. Whatsapptan iletisime gecmek isterseniz haritanizi detayli inceleyebilirizRetro olan gezegenler eksik kaldığımız yönleri ifade eder, kad koç ben demeyi öğrenmeli, savaşmalı. Kuzey ay düğümü konumu ben demeyi öğrenip savaşman gerektiğini söyler. Dogum saatiniz dogru olmazsa hic bir sekilde uymaz ozellikleri size.
Merhaba, bana whatsapp numaranizi atarsaniz ordan haritaniza bakabilirim. Dogum saati dogru olmali, dogdunuz sehir ve tarih ile birlilte bu bilgiler gerekli.Benim doğum haritama bakabilirmisin lütfen? Hangi bilgilere ihtiyacin var?
Burada gosteriyor ama o simgeleri bilip yorumlamak lazim. Yoksa her okuyan anlardi. Ayrica gunu gunune haritayi ilerletip simdiki doneme, ilerisine de bakiyor astrologlar.arkadaşlar bunun için para ödemenize gerek yok bu siteden bakabilirsiniz isteyen herkes
Ücretsiz Doğum Haritası
Bedava doğum haritası çıkarabileceğiniz bir servis. Doğum haritanızı ücretsiz olarak çıkartın.dogumharitasi.astroloji.org
Retro olan gezegenler eksik kaldığımız yönleri ifade eder, kad koç ben demeyi öğrenmeli, savaşmalı. Kuzey ay düğümü konumu ben demeyi öğrenip savaşman gerektiğini söyler. Dogum saatiniz dogru olmazsa hic bir sekilde uymaz ozellikleri size.
Dogun haritasini zaten ucretsiz cikariyoruz, olay onu yorumlayabilmekte. Bunu ben de size verebilirim. Ama anlarsaniz zaten astrologsunuzdur. Tebrikler:)arkadaşlar bunun için para ödemenize gerek yok bu siteden bakabilirsiniz isteyen herkes
Ücretsiz Doğum Haritası
Bedava doğum haritası çıkarabileceğiniz bir servis. Doğum haritanızı ücretsiz olarak çıkartın.dogumharitasi.astroloji.org
Açıklamaları uzun uzun altında yazıyor herkesin simge bilmesine gerek yokBurada gosteriyor ama o simgeleri bilip yorumlamak lazim. Yoksa her okuyan anlardi. Ayrica gunu gunune haritayi ilerletip simdiki doneme, ilerisine de bakiyor astrologlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?