Doğum haritanizi ögrenmek ister miydiniz?

Odabikadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
14
0
86
Antalya
Merhabalar,

Uzun suredir astroliji ile ilgileniyorum ve dogum haritalari çikarip yorumluyorum. Hayatinizda olan olaylar ile haritanizin nasil ayni yönde gittigini gördükçe her gecen gun şok olup astrolojiye aşik oluyorsunuz. Evliligim bittiginde, astroloji ile ugrasmaya basladim
Merhabalar,

Uzun suredir astroliji ile ilgileniyorum ve dogum haritalari çikarip yorumluyorum. Hayatinizda olan olaylar ile haritanizin nasil ayni yönde gittigini gördükçe her gecen gun şok olup astrolojiye aşik oluyorsunuz. Evliligim bittiginde, astroloji ile ugrasmaya basladim. Haritamda boşanmanin ve ikinci evliligimin oldugunu gordugumde ikinci bir şok daha yasadim. Uranus etkisiyle evlenmişim meger, ilk başlarda yeniyken bir astrolog arkadaşimla goruştugumde plüton etkisi yedigimi ve cok guclu bir kadin oldugumu ayrilmakla cok iyi yaptigimi soylemisti. Sonra kendim de eşimin cocuklarimin özelliklerini, haritamdan okumaya başlamiştim. Ilgisi olan arkadaşlar icin kesinlikle tavsiye ederim. Sadece astroloji ögrenmedim. Maneviyatimi da ruhumu da çok geliştirdi. Insan hayati iki evrelidir. Birinci evresi 35-40 yasina kadar surer ardindan ikinci evre başlar. Tabi her kisiye gore bu aralikta evreye gecis yasi 35- 40 arasi degişiyor. Haritama baktigimda ikinci evremde işim, danişmanlik olarak gozukuyordu..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de rektifikasyon yaptirdim bugun ilk kez dogum saatimi, yukselenimi ev yerlesimlerimi ve gordum. Sonuc dogru mu bilmiyorum ama sabahtan beri inrernetten okuduklarimla haritami yorumlamaya calisiyorum. Mesela bende 4 retro var bir suru karsit ve kare açı var bazi evlerim bombos 7. Evim sadece kad koç. Gelecegimi parlak goremiyorum

Rica etsem bana da bakar mısınız tam da hayat mücadelesine yeni katılmaya başladığım bu dönemde lütfeeeen

Rica etsem bana da bakar mısınız tam da hayat mücadelesine yeni katılmaya başladığım bu dönemde lütfeeeen

Canim arkadaslarim tabiki bakarim. 100 lira gibi bir ucret ile gayet detayli bakiyorum. Esimden ayrildiktan sonra gecimi bu sekide saglamaya çalisiyorum. Bir cok astrologdan daha da cok ayrinti verdigimi soyluyorlar. Mesaj ile numaralarinizi atarsaniz whatsapptan konusarak haritanizi detayli yorumlarim.

Retro olan gezegenler eksik kaldığımız yönleri ifade eder, kad koç ben demeyi öğrenmeli, savaşmalı. Kuzey ay düğümü konumu ben demeyi öğrenip savaşman gerektiğini söyler. Dogum saatiniz dogru olmazsa hic bir sekilde uymaz ozellikleri size.

Her kare karşıtta kötü değildir. Güç verir bazı kareler. Whatsapptan iletisime gecmek isterseniz haritanizi detayli inceleyebiliriz

arkadaşlar bunun için para ödemenize gerek yok bu siteden bakabilirsiniz isteyen herkes

Burada gosteriyor ama o simgeleri bilip yorumlamak lazim. Yoksa her okuyan anlardi. Ayrica gunu gunune haritayi ilerletip simdiki doneme, ilerisine de bakiyor astrologlar.

retro gezegenler eksiklerimizi yoksa döne dolaşa yaşadığımız durumları ve bazı şeyleri geç elde etmeyi mi ifade eder ?

Dogun haritasini zaten ucretsiz cikariyoruz, olay onu yorumlayabilmekte. Bunu ben de size verebilirim. Ama anlarsaniz zaten astrologsunuzdur. Tebrikler:)

Ya ben yükselenime bakıyorum her sitede farklı söylüyor 20.09.2001 Gebze 01:30 da doğmuşum rica etsem yükselenimi söyler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…