- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
arkadaşlar doğum haritamı çıkartıyorum ama yorumlamasını yapamıyorum ya yapabilen varsa yardımcı olabilir mii?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
net üzerinden mi?sana tavsiyem dinçer beye 20 tlye yorumlattır merak ettiğin bir soruyu :)
Dinçer Güner'i diyorsunuz sanırım değil mi? Net üzerinden yorumlatma olayı nasıl oluyor?sana tavsiyem dinçer beye 20 tlye yorumlattır merak ettiğin bir soruyu :)
size mesaj atamıyorumver bilgilerini yazayım.ama ben eğilimlere bakıyorum genel bakış açısı işin eğitimini almadım hobi olarak ilgileniyorum.
Astrologum nokta coma gir dincer gunerin sitesi 20 tlye bakıyor istediginiz soruyu sorun haritanızla alakalıDinçer Güner'i diyorsunuz sanırım değil mi? Net üzerinden yorumlatma olayı nasıl oluyor?
teşekkür ederim cevabınız için :)Astrologum nokta coma gir dincer gunerin sitesi 20 tlye bakıyor istediginiz soruyu sorun haritanızla alakalı
burdan yazın sonuçta tc no verilmediği için bi problem olmaz. cevabı aşağıdaki örnekteki gibi yazın, bende buraya yazarım.size mesaj atamıyorum
07.10.1995burdan yazın sonuçta tc no verilmediği için bi problem olmaz. cevabı aşağıdaki örnekteki gibi yazın, bende buraya yazarım.
örnek:
11.01.1985
13:30
adana
şeklinde
siz harikasınıız:)1- iç dünyan rüyaların çok karışık.
2-yükselen son derecelerinde oğlak
3-arkadaşların o zamanlar neyin imtihanını yaşıyorsan ona göre bazı insanlar önüne aksakallı dede gibi çıkabilir. eğlenceli komik kültürlü insanlarla çok mutlusun.
4-kariyer hayatin iyi iken iyi kötü iken çok kötü gibi ama insanların arasındayken elin daha bereketli oluyor.kendini sahnede rahat hissediyorsun konferans verirken filan
5-kendini ifade ediş biçimin biraz sert ve agresif olabilir.
6- enerjini spor ve hobilerle atmalısın yoksa vücuduna dönüp hasstalığa dönüşebilir.
7-derin güçlü kuvvetli kararlı sadık erkekleri seviyorsun.
8- eğitim hayatın hem güzel hemde kavgalı geçmiş .çıkıntı bir öğrenci olabilirsin yada hocalarınla kıyasıya tartışmaya giriyor olabilirsin.
9-kaderde neye ne açıdan güzel bakmayı ve elindekileri kimin için paylaşman gerektiğini öğreneceksin.
10-dinamik bir insan olsanda ifade şeklin hassas yumuşak olabilir.bu yüzden insanlar üstüne gelebilir. aydaki balığı kendine acımak ezdirmek için değil ilişkilerde diplomasi ve politik olmak için kullan" tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" misali
11-aile gibi olan iş ortamlarında şanslısın hemcinslerine güzel hitap edebiliyorsun.
aile mirasını devralma ve yürütme imkanın olabilir.
12- yeşil mavi tonlarını çok seviyorsun ama bazı kıyafetlerde de kırmızıya dikkat çekiyorsun.
13- mantıklı makul güçlü görünmek istiyorsun inatçısın bir yere kadar para güç demek senin için ama ruhunuda doyurma ihityacı hissedebilirsin.para ile duygular arasında kalabilirsin.
14-balıklarla ilişkilerde kısıtlama sürüklenmişlik hissi,akreplerle kavgalı bir çekim olabilir. yay burcunda doğanlarla muhateşem ilişkin olabilir tabi ayakları yere basan bir yaysa.
15-genel olarak bu sıralar asabi olabilirsin çarpma ve kesiler karşı hasas olabilirsin.eğitim konuları gezme tozma gündeme gelebilir.kariyer konusunda mantıklı ol gaza gelme .şu 4 senedir iç dünyanda sıkıntı bunalma hissi çok. sanki rüyalarında basıyorlar sana.yada gizli güçlü bir düşmanla amansız mücedeleler içindesin.parasal konuda paran olsa da bereketini hiç görememiş olabilirsin.maddi konuda hep dikkatli ol duygusal şeyler için para harcama.
canım ilk okuduklarım bunlar,evde oturma insanlara takılma.
11.09.1996burdan yazın sonuçta tc no verilmediği için bi problem olmaz. cevabı aşağıdaki örnekteki gibi yazın, bende buraya yazarım.
örnek:
11.01.1985
adana
şeklinde
burdan yazın sonuçta tc no verilmediği için bi problem olmaz. cevabı aşağıdaki örnekteki gibi yazın, bende buraya yazarım.
örnek:
11.01.1985
adana
şeklinde
burdan yazın sonuçta tc no verilmediği için bi problem olmaz. cevabı aşağıdaki örnekteki gibi yazın, bende buraya yazarım.
örnek:
11.01.1985
adana
şeklinde
1-burcunuz yay ay burcunuz oğlak yükseleniniz akrep.aslında 2 yükselenli gibisiniz birinci evinizde güneş var.bu size baya çelişkili bir kişilik verir.bazı şeyleri sadece içinizde yaşamak isteyebilir.elinizden geldiğince yansıtmak istemeyebilirsiniz.Bana da yardımcı olursanız sevinirim.
8 Aralık 1991
saat sabah 5:00
İstanbul
Banada bakarmisiniz lufen