Doğum haritası bakmayı bilen var mıı?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.685
6.068
198
arkadaşlar doğum haritamı çıkartıyorum ama yorumlamasını yapamıyorum ya yapabilen varsa yardımcı olabilir mii?

ver bilgilerini yazayım.ama ben eğilimlere bakıyorum genel bakış açısı işin eğitimini almadım hobi olarak ilgileniyorum.

1- iç dünyan rüyaların çok karışık.
2-yükselen son derecelerinde oğlak
3-arkadaşların o zamanlar neyin imtihanını yaşıyorsan ona göre bazı insanlar önüne aksakallı dede gibi çıkabilir. eğlenceli komik kültürlü insanlarla çok mutlusun.
4-kariyer hayatin iyi iken iyi kötü iken çok kötü gibi ama insanların arasındayken elin daha bereketli oluyor.kendini sahnede rahat hissediyorsun konferans verirken filan
5-kendini ifade ediş biçimin biraz sert ve agresif olabilir.
6- enerjini spor ve hobilerle atmalısın yoksa vücuduna dönüp hasstalığa dönüşebilir.
7-derin güçlü kuvvetli kararlı sadık erkekleri seviyorsun.
8- eğitim hayatın hem güzel hemde kavgalı geçmiş .çıkıntı bir öğrenci olabilirsin yada hocalarınla kıyasıya tartışmaya giriyor olabilirsin.
9-kaderde neye ne açıdan güzel bakmayı ve elindekileri kimin için paylaşman gerektiğini öğreneceksin.
10-dinamik bir insan olsanda ifade şeklin hassas yumuşak olabilir.bu yüzden insanlar üstüne gelebilir. aydaki balığı kendine acımak ezdirmek için değil ilişkilerde diplomasi ve politik olmak için kullan" tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" misali
11-aile gibi olan iş ortamlarında şanslısın hemcinslerine güzel hitap edebiliyorsun.
aile mirasını devralma ve yürütme imkanın olabilir.
12- yeşil mavi tonlarını çok seviyorsun ama bazı kıyafetlerde de kırmızıya dikkat çekiyorsun.
13- mantıklı makul güçlü görünmek istiyorsun inatçısın bir yere kadar para güç demek senin için ama ruhunuda doyurma ihityacı hissedebilirsin.para ile duygular arasında kalabilirsin.
14-balıklarla ilişkilerde kısıtlama sürüklenmişlik hissi,akreplerle kavgalı bir çekim olabilir. yay burcunda doğanlarla muhateşem ilişkin olabilir tabi ayakları yere basan bir yaysa.
15-genel olarak bu sıralar asabi olabilirsin çarpma ve kesiler karşı hasas olabilirsin.eğitim konuları gezme tozma gündeme gelebilir.kariyer konusunda mantıklı ol gaza gelme .şu 4 senedir iç dünyanda sıkıntı bunalma hissi çok. sanki rüyalarında basıyorlar sana.yada gizli güçlü bir düşmanla amansız mücedeleler içindesin.parasal konuda paran olsa da bereketini hiç görememiş olabilirsin.maddi konuda hep dikkatli ol duygusal şeyler için para harcama.
canım ilk okuduklarım bunlar,evde oturma insanlara takılma.

1- iç dünyan rüyaların çok karışık.
2-yükselen son derecelerinde oğlak
3-arkadaşların o zamanlar neyin imtihanını yaşıyorsan ona göre bazı insanlar önüne aksakallı dede gibi çıkabilir. eğlenceli komik kültürlü insanlarla çok mutlusun.
4-kariyer hayatin iyi iken iyi kötü iken çok kötü gibi ama insanların arasındayken elin daha bereketli oluyor.kendini sahnede rahat hissediyorsun konferans verirken filan
5-kendini ifade ediş biçimin biraz sert ve agresif olabilir.
6- enerjini spor ve hobilerle atmalısın yoksa vücuduna dönüp hasstalığa dönüşebilir.
7-derin güçlü kuvvetli kararlı sadık erkekleri seviyorsun.
8- eğitim hayatın hem güzel hemde kavgalı geçmiş .çıkıntı bir öğrenci olabilirsin yada hocalarınla kıyasıya tartışmaya giriyor olabilirsin.
9-kaderde neye ne açıdan güzel bakmayı ve elindekileri kimin için paylaşman gerektiğini öğreneceksin.
10-dinamik bir insan olsanda ifade şeklin hassas yumuşak olabilir.bu yüzden insanlar üstüne gelebilir. aydaki balığı kendine acımak ezdirmek için değil ilişkilerde diplomasi ve politik olmak için kullan" tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" misali
11-aile gibi olan iş ortamlarında şanslısın hemcinslerine güzel hitap edebiliyorsun.
aile mirasını devralma ve yürütme imkanın olabilir.
12- yeşil mavi tonlarını çok seviyorsun ama bazı kıyafetlerde de kırmızıya dikkat çekiyorsun.
13- mantıklı makul güçlü görünmek istiyorsun inatçısın bir yere kadar para güç demek senin için ama ruhunuda doyurma ihityacı hissedebilirsin.para ile duygular arasında kalabilirsin.
14-balıklarla ilişkilerde kısıtlama sürüklenmişlik hissi,akreplerle kavgalı bir çekim olabilir. yay burcunda doğanlarla muhateşem ilişkin olabilir tabi ayakları yere basan bir yaysa.
15-genel olarak bu sıralar asabi olabilirsin çarpma ve kesiler karşı hasas olabilirsin.eğitim konuları gezme tozma gündeme gelebilir.kariyer konusunda mantıklı ol gaza gelme .şu 4 senedir iç dünyanda sıkıntı bunalma hissi çok. sanki rüyalarında basıyorlar sana.yada gizli güçlü bir düşmanla amansız mücedeleler içindesin.parasal konuda paran olsa da bereketini hiç görememiş olabilirsin.maddi konuda hep dikkatli ol duygusal şeyler için para harcama.
canım ilk okuduklarım bunlar,evde oturma insanlara takılma.
siz harikasınıız:)

Bana da yardımcı olursanız sevinirim.
8 Aralık 1991
saat sabah 5:00
İstanbul
1-burcunuz yay ay burcunuz oğlak yükseleniniz akrep.aslında 2 yükselenli gibisiniz birinci evinizde güneş var.bu size baya çelişkili bir kişilik verir.bazı şeyleri sadece içinizde yaşamak isteyebilir.elinizden geldiğince yansıtmak istemeyebilirsiniz.
2-yalnız vakit geçirmeyi seviyorsunuz.en çok boğazınız hassas sanki,konuşmaktan bağırmaktan çabuk ağrı sızınız var mı?ses tonunuz güzel ve dikkat çekici olabilir.
3-oğlak burçları ile yanar döner karışık kadersel ilişkiler içinde olmuşsunuz.pek te güvenmesenizde karşınıza çıkıp sizi etkilemişler gibi.
4-ne kadar özgürlükçü düşüncelere sahip olsanızda,iş icraate gelince geleneksel yolları seçiyorsunuz.hatta geleneksel kişiler sizi etkiliyor
5-ruhunuzun ihtiyacı kova fakat kovalarla olan ilişkileriniz tam bir hayat imtihanı,sanki okul okumak gibi.nasıl derslerden kaytarınca sınavlardan düşük alıyorsanız.kovalarla olan ilişkilerinizide bi yanlışınız oldu mu sonuçlarını kötü ödüyorsunuz.hatta kova burçları size sürüklenmişlik kısıtlılık hissi veriyor.şans noktanız terazide, terazinin son 5 günü doğanlarla marsı akrepte olanlarla iyi ilişkiler kurabilirsiniz.
6-para konusunda bolluk ve bereket içindesiniz.yani para bir yerden gitse de bi yerden geliyor.nedense para meseleleri kafanızı çok kurcalıyor gibi.
7-kendinizi ifade ederken biraz agresif olabiliyorsunuz.ağzınız iyi laf yapıyor. özellikle biri sizi sinir etmişse.ayınız oğlağın sadece disiplin kısmını kullanın duygularınızı da çok tutup,sonunda duygusal patlama yaşayabilirsiniz.bulunduğunuz her ortamda bi süre sonra "sıkıldım","daral geldi off" moduna çabuk geliyorsunuz.
8-spor ile fazla enerjinizi atarsanız.enerji birikiminden kaynaklanan hastalıklara yakalanmazsınız.lider özellikleriniz var. insanlara güneş gibi doğuyorsunuz tabi kendinizi kötü düşüncelerden enerji vampirlerinden,zararlı fazla enerjiden korursanız.aile bireylerinden babanıza daha çok benziyorsunuz.
9-başaklara kendinizi rahat ifade ediyorsunuz.kovalara zor.kendi burcunuzdakilerle dönüp dönüp kavga ettiğiniz. hoş başlasa da sonu tartışmalı olan ilişkiler içinde oluyorsunuz.kariyer konusunda şanslısınız.titiz programlı yapınızı kariyerinize yönelttiğinizde harikalar yaratıyorsunuz.içinizdeki vesveseyi atın kendinizi insanlar içinde rahat ifade etme yeteneğiniz var.
10-bu sıralar hareketli günler içindesiniz kariyer açısından.arkadaş ve arkadaş ilişkileriniz de hareketli arkadaşlarınızla hem güzel hem tartışmalı günler olabilir.hayatınızın aşkı ile tanışma ihtimalinizde var bekarsanız.kim olursa olsun bu sıralar tanıştığınız kişi hayatınızın gidişatını etkileyebilir belli bir zaman içinde.
11-kendinizı fiziksel açıdan hemde ifade açısından sınırlandırılmış hissediyorsunuz.sanki sabrınız deneniyor.sabrınızı azminizi baltalayan olaylar bu sıralar çoklaşmış olsa da kaybetmeyin hiç birini,bu sıralar çıkan sağlık sorunlarınızı umursamamazlık etmeyin geçici kısıtlayıcı etki altındasınız.veriminiz o yüzden düzmüş olabilir ama hepsi geçecek.

Back
X