arkadaşlar kilo veremiyorum ve hani Boğazını tuttuğum zaman canım aşırı derece tatlı istiyor

sorgucuu34

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
59
4
16
30
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben şunu söylemek istiyorum ben şu anda 65’ten 80 kg’a çıktım şu an için tabii ki belirli bir hastalıkları vardı şu an kan ilacı falan kullanıyorum ve D vitamini kullanıyorum ama asla kilo veremiyorum canım o kadar çok tatlı istiyor ki aslında bir nevi kendimi durdurabilsem neyse ama Duygusal bir açlık yaşıyorum ve bunu nasıl aşabilirim beni nasıl zayıflayabiliririz çünkü bacaklarım o kadar böyle sallanıuorki onlar zamanla gider ve ve nasıl kilo verdiniz bunun için lütfen yardımcı olabilir misiniz asla bir şey yapamıyorum bu tatlı isteğimi bastıramamıyorum sanki önümden birisi yemeğimi alırmışcası yiyorum benim gibi bu durumda olan olanlar var mı ya da tavsiyeleriniz varsa gerçekten dinlemek istiyorum

Şekeriniz var mi? Seker de bu krizleri tetikliyor malesef,ben de kilo alip verenlerdenim,bu ara yine kilo aldim😔

2-3 hafta boyunca şekerli şeyler yemeyin. İlk bir hafta canınız çok fazla yemek isteyecek ancak eğer dayanırsanız 3 haftanın sonunda tatlı yeme isteği tamamen geçiyor, canınız bile çekmiyor.

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben şunu söylemek istiyorum ben şu anda 65’ten 80 kg’a çıktım şu an için tabii ki belirli bir hastalıkları vardı şu an kan ilacı falan kullanıyorum ve D vitamini kullanıyorum ama asla kilo veremiyorum canım o kadar çok tatlı istiyor ki aslında bir nevi kendimi durdurabilsem neyse ama Duygusal bir açlık yaşıyorum ve bunu nasıl aşabilirim beni nasıl zayıflayabiliririz çünkü bacaklarım o kadar böyle sallanıuorki onlar zamanla gider ve ve nasıl kilo verdiniz bunun için lütfen yardımcı olabilir misiniz asla bir şey yapamıyorum bu tatlı isteğimi bastıramamıyorum sanki önümden birisi yemeğimi alırmışcası yiyorum benim gibi bu durumda olan olanlar var mı ya da tavsiyeleriniz varsa gerçekten dinlemek istiyorum
bende aynısınıyım senelerce aşırı şekere bağlı bi insandım 50 kiloyken bile cikolata kek herseyde. illa hergün yerdim ama kilom hep aynıydı cünkü ekmeği hiç aramazdım günde bir öğün yemek bile yeterliydi ne alıyodum ne veriypdum kiloları. suan 75 kiloyum şekerden bağımsız evde oturmaktan yağlı yiyecekler yemekten vs aldım zorluds bi dönem geçirmiştim. mide tabi büyüdü eskiden bir öğün yediğim yemek yeterken suan yetmiyor ee bu sefer ekmeğide arar oldum şekere hala devam ama kilo vermek istiyorum tak etti ama acıktıgımda falan canım yemek yerine şekerli şeyler istiyo (dün baktırdım bu arada kan tahliline şeker hastalıgım yok tiroidler normal hormonlarım normal sadece b 12 eksik cıktı) açlığa dayanam biriyim zaten sabah kalktıgımda direk bişiler yiyemem yani 3-4 saat sonra bişeyler yesemde olur ama o şekeri illa alıcam günde bi tanede olsa şekerli bişey istiyo canım bunu nasıl aşıcam bilmiyorum gercekten bu bi bağımlılıkkk

bende sizin gibiydim 65 kg dan 91 kiloya çıktım boğazımı tutamıyordum şekeri hamurişini çok seviyordum. Evlendikten sonra bundan 1 ay önce doktora gittim insilün direncim çok yüksekmiş glifor verdi içmeye başladım başlarda mide bulantısı yaptığı için yiyemiyordum şuan alıştım ve toplamda 6 kg verdim bir doktora görünün

Kan şekerinizi bir ölçtürmenizi öneririm. Beyaz ekmek, hamur işi tatlı kahvaltıda yemezseniz gün içinde tatlı krizi olmuyor. Birkaç gün düşük glisemik indeksli beslenin farkı göreceksiniz.

bende sizin gibiydim 65 kg dan 91 kiloya çıktım boğazımı tutamıyordum şekeri hamurişini çok seviyordum. Evlendikten sonra bundan 1 ay önce doktora gittim insilün direncim çok yüksekmiş glifor verdi içmeye başladım başlarda mide bulantısı yaptığı için yiyemiyordum şuan alıştım ve toplamda 6 kg verdim bir doktora görünün
Yani ben normalde doktora gittiğimde sadece D vitamini düşüklüğü olduğunu söyledi bir de kan düşüklüğü bir de TSh yüksek olduğunu söyledi acaba diyorum kan ilaçlarımı bu kadar çok hani iştah açıyor normalde o kadar fazla yiyemiyordum ama şimdi yani durduramıyorum kendimi

Back
X