Doğum Haritası Uzmanları

Ben Ayşen Tok'u takip ediyorum ülkeye dair dedikleri çıktığı çok oldu yalnız baya pahalı ve üslubu biraz sert sanki. Karar veremiyorum baktırsam mı baktırmasam mı

Ben 2 saat 250 ₺ bakan birine baktırdım.İsmini bilmiyorum ama öneri üzerine görüştüm.Psikolog gibiydi.Çok memnun kaldım.Zorlandığım alanları ve uzak durmam gereken alanları ve yaşadığım sıkıntılardan nasıl kurtulabilirim çok iyi açıkladı.Tabi ben gelecek odaklı bakım istememiştim.Karakter ve direkt haritamla ilgili hayat amacım ,hayatta ki yolum olarak genel bilgi istemiştim.

Yani illa ünlü olmak zorunda değil .Çünkü herks onlara ağırlık verince hem zamanları yetmiyor.Hem daha agresif olabilyorlar.Üstelik çoğundan daha az bilgi veriyorlar.Rağbet olduğu için her kelime ve cümleye para gözüyle bakıyorlar malesef.

Ben Ayşen Tok'u takip ediyorum ülkeye dair dedikleri çıktığı çok oldu yalnız baya pahalı ve üslubu biraz sert sanki. Karar veremiyorum baktırsam mı baktırmasam mı

Ben bu kadını yalnızca 1 ay takip ddebildim.Kitabını da okudum.Para avcısı bence.Konu başlığında ki astrologlar bile kat kat kat iyi bence.

Adı neydi acaba söyler misiniz

Adı neydi acaba söyler misiniz

Ben 2 saat 250 ₺ bakan birine baktırdım.İsmini bilmiyorum ama öneri üzerine görüştüm.Psikolog gibiydi.Çok memnun kaldım.Zorlandığım alanları ve uzak durmam gereken alanları ve yaşadığım sıkıntılardan nasıl kurtulabilirim çok iyi açıkladı.Tabi ben gelecek odaklı bakım istememiştim.Karakter ve direkt haritamla ilgili hayat amacım ,hayatta ki yolum olarak genel bilgi istemiştim.
kime baktırmıştınız acaba?

Ben Dinçer Güner sorum geldiden tek soru danışmanlık aldım, ama memnun kalmadım. Merkürapp var bide ordan da aldım yorumlamasını daha çok beğendim, öngörüleri değerlendiremiyorum henüz zamanı gelmediği için.

Ben Dinçer Güner sorum geldiden tek soru danışmanlık aldım, ama memnun kalmadım. Merkürapp var bide ordan da aldım yorumlamasını daha çok beğendim, öngörüleri değerlendiremiyorum henüz zamanı gelmediği için.
Hala devam ediyor mu dibçer güner soru almaya?

Merkürapp memnun kaldınız mi

Merhabalar.

Doğum haritamı yorumlatmak istiyorum. Artık bu işte ciddi paralar isteniyor profesyoneller tarafından.

En çok duyulan isimleri sayayım; sizler de gitmiş baktırmış olanlar memnun kalanlar söyleyin, beraber tartışalım beyin fırtınası yapalım.Fiyatları da yazabilirseniz hatta bilgilerimiz güncel kalsın

Rezzan Kiraz
Dinçer Güner
Şenay Yangel
Didem Sarman
Naz Bayatlı
Su Karakuş
Öner Döşer

Merhabalar.

Doğum haritamı yorumlatmak istiyorum. Artık bu işte ciddi paralar isteniyor profesyoneller tarafından.

En çok duyulan isimleri sayayım; sizler de gitmiş baktırmış olanlar memnun kalanlar söyleyin, beraber tartışalım beyin fırtınası yapalım.Fiyatları da yazabilirseniz hatta bilgilerimiz güncel kalsın

Rezzan Kiraz
Dinçer Güner
Şenay Yangel
Didem Sarman
Naz Bayatlı
Su Karakuş
Öner Döşer
Merhaba ben de harita bakıyorum. Baktığım için bu fiyatlar şu nedenle yüksek;
Acayip yorucu her açıya bakmak
Bir kişi bile olsa her açıyı inceliyorsunuz
Fakat şimdilerde şöyle bir durum var açıların otomatik yorumlarını kopyalyıp yapıştırıyorlar
Ben 200 tl bakıyorum ama 1000 diyeni bile duydum makul fiyatlar 150-300 arasıdır. Emin olun herkes aynı açı yorumunu yapar.

Öner döşer, Hakan Kırkoğlu ve Mine ölmez dısında birine baktıracaksanız cok iyi araştırmanız lazım. Bu ucu Türkiye’nin en iyileri

Back
X