- 20 Ağustos 2019
- 3.169
- 7.348
- 158
- 39
Ben memnun kaldım şahsen öngörüleri doğru çıkıyor. Gezegenlerinizi öğrenip harita yorumlamayı öğrenmek de iyi olur. Bana bu faydası oldu.Memnun kaldınız mı tatmin edici oldu mu sizce nasıldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben memnun kaldım şahsen öngörüleri doğru çıkıyor. Gezegenlerinizi öğrenip harita yorumlamayı öğrenmek de iyi olur. Bana bu faydası oldu.Memnun kaldınız mı tatmin edici oldu mu sizce nasıldı![]()
Ben Ayşen Tok'u takip ediyorum ülkeye dair dedikleri çıktığı çok oldu yalnız baya pahalı ve üslubu biraz sert sanki. Karar veremiyorum baktırsam mı baktırmasam mı
kime baktırmıştınız acaba?Ben 2 saat 250 ₺ bakan birine baktırdım.İsmini bilmiyorum ama öneri üzerine görüştüm.Psikolog gibiydi.Çok memnun kaldım.Zorlandığım alanları ve uzak durmam gereken alanları ve yaşadığım sıkıntılardan nasıl kurtulabilirim çok iyi açıkladı.Tabi ben gelecek odaklı bakım istememiştim.Karakter ve direkt haritamla ilgili hayat amacım ,hayatta ki yolum olarak genel bilgi istemiştim.
Hala devam ediyor mu dibçer güner soru almaya?Ben Dinçer Güner sorum geldiden tek soru danışmanlık aldım, ama memnun kalmadım. Merkürapp var bide ordan da aldım yorumlamasını daha çok beğendim, öngörüleri değerlendiremiyorum henüz zamanı gelmediği için.
Merkürapp memnun kaldınız miBen Dinçer Güner sorum geldiden tek soru danışmanlık aldım, ama memnun kalmadım. Merkürapp var bide ordan da aldım yorumlamasını daha çok beğendim, öngörüleri değerlendiremiyorum henüz zamanı gelmediği için.
Merhabalar.
Doğum haritamı yorumlatmak istiyorum. Artık bu işte ciddi paralar isteniyor profesyoneller tarafından.
En çok duyulan isimleri sayayım; sizler de gitmiş baktırmış olanlar memnun kalanlar söyleyin, beraber tartışalım beyin fırtınası yapalım.Fiyatları da yazabilirseniz hatta bilgilerimiz güncel kalsın
Rezzan Kiraz
Dinçer Güner
Şenay Yangel
Didem Sarman
Naz Bayatlı
Su Karakuş
Öner Döşer
Merhaba ben de harita bakıyorum. Baktığım için bu fiyatlar şu nedenle yüksek;Merhabalar.
Doğum haritamı yorumlatmak istiyorum. Artık bu işte ciddi paralar isteniyor profesyoneller tarafından.
En çok duyulan isimleri sayayım; sizler de gitmiş baktırmış olanlar memnun kalanlar söyleyin, beraber tartışalım beyin fırtınası yapalım.Fiyatları da yazabilirseniz hatta bilgilerimiz güncel kalsın
Rezzan Kiraz
Dinçer Güner
Şenay Yangel
Didem Sarman
Naz Bayatlı
Su Karakuş
Öner Döşer