- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Evet çok sık duygu ve mantık arasında kalıyorum gerçekten doğru. Çoğu zaman toparlayıcı olmayı secsem de cabalasam da bazen eh yeter ama diyip rest çektiğim oluyor. Sonra çektiğim restten de pişman oluyorum. Insanlar muhtemelen beni sürekli yanlış kararlar veren, ne istediğini bilmeyen biri olarak görüyor
Doğum tarihim tam tarih ve gelgitli duygusal dünyam var bu da çok doğruzaten tüm sorunlar o gelgitten kaynaklanıyor. Bazen aynı olaylara sert tepki verirken bazen daha yumuşak oluyorum kendimi anlamakta bayağı güçlük çekiyorum.
Yine arkadaşlık ilişkileri bir nebze tamam da aşkta hep kaybediyorum
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Sağ olun <3
tarih değil saati kastetmiştim aslında :) ay hızlı hareket eden bir gezegen olduğundan saatinize göre derecesi değişebilir.
satürn 7. evinizde olduğundan özellikle uzun süreli aşk meselelerinde sıkıntı yaratır evet, aynı zamanda evlendiğinizde de bu açı sizi zorlayabilir. tabi evlilikte partnerle olan kompozit harita önemlidir. arkadaşlık evi aslanla başlıyor, yöneticisi zaten burcunuz, arkadaşlar arasında parlarsınız muhtemelen.
hesaplama yapmadım ama bir ara haritanızın asalet puanlamasına bakarım. sizin mars teraziyi doğru çalıştırmayı öğrenmeniz lazım. yoksa psikolojik olarak çok yorulabilirsiniz.
bir de merkür, güneş, ay hepsi güçlü oldukları yerdeler. bu gezegenlerin özelliklerini iyi çalıştırmak size iyi gelir. özellikle haritanızda toprak elementi diğer 3 elemente göre daha az etkili. toprağa yalın ayak basmak, çiçek ekmek yada en azından evde çiçeklerle ilgilenmek iyi gelir bence. o sizi epey dengeler.