- 21 Ağustos 2022
- 21
- 8
- 1
- 22
- Konu Sahibi RiverdaleCheryl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadara acaba??var bir arkadaşım ama ücretli uyguna yapıyor ama istersen
valla ben çok araştırdım 5.000 diyen oldu 3.000 diyen oldu.. 1500. 1000 :)) ben pazarlıkla 400 e baktırdım bedava kimse bakmaz bence 20 sayfa yazı rapor gönderdi :)Ne kadara acaba??
Aaa ben onun öyle bişey olduğunu bilmiyodum hani fal gibi söyler geçer sanıyodumvalla ben çok araştırdım 5.000 diyen oldu 3.000 diyen oldu.. 1500. 1000 :)) ben pazarlıkla 400 e baktırdım bedava kimse bakmaz bence 20 sayfa yazı rapor gönderdi :)
yok canım bayagı hakkımda her bilgiyi verdi yani oku oku bitmiyor ama güzel yani bilmedigin yönlerini falan söylüyorAaa ben onun öyle bişey olduğunu bilmiyodum hani fal gibi söyler geçer sanıyodum
Merhabalar merak ettim de ne zaman hamile kalıp doğum yapacağınizimi söylüyoryok canım bayagı hakkımda her bilgiyi verdi yani oku oku bitmiyor ama güzel yani bilmedigin yönlerini falan söylüyor
hamile kalıp kalmayacağını söylerde zamanı da istersen o öngörü oluyor daha yüksek ister.Merhabalar merak ettim de ne zaman hamile kalıp doğum yapacağınizimi söylüyor
Hmm eğer yardımcı olsaydı belki yaptirirdmhamile kalıp kalmayacağını söylerde zamanı da istersen o öngörü oluyor daha yüksek ister.