• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü

Bu yaz nasipse :) inşallah içime sinen beni iyi yönlendiren bir doktor bulabilirsem kesinlikle her yolu denemek istiyorum tavsiyeniz için teşekkür ederim
Biliyorum o yüzden evlilik süreniz uzak değilse evlenince direkt embriyo olarak dondurun demek istedim 🙂
Anladım şimdi 😊 o zaman kesinlikle embriyo olarak dondurmak çok daha mantıklı

Son yaptırdığım testte 1.3 çıkmış amh bildiğim kadarıyla artan bir değer değil hatta azalan bir değer bu nasıl mümkün oluyor acaba, ilki özel muayeneden yüksek çıkan ikinci tahlilim devlet hastanesindendi
Ya muhtemelen laboratuvar farkı olmuş şöyle söyleyeyim benim 1.70 di amh ama maalesef tüp bebek de sadece 3 yumurta toplanmıştı. Doktor amh 1.70 ama ona bakma 0 gibi şuan demişti. Sizin de 1.3 ü bile baz alsak bence sınırda. Çocuk evlilikten çok ileri tarihte düşünüyorsanız illa ki embriyo dondurun ama hemen planlayabiliriz diyorsanız bir süre spontane denenebilir. Ama bi kaç sene sonra düşünüyoruz diyorsanız kesin dondurun.

Back