- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Pahalı birşey istemedim önemli olan düşünceydi kirildim mı evet kirildim .Ama yapacak birşey yok sağlık olsun .Eşim 5 ay işsizdi. Kızım doğmadan 3 gün önce yeni işine başlamıştı. Hediye istemedim. Sıkışıklıkta alması bile gereksiz olurdu. 3 ay sonra anneler günü ile birleştirip bahane ederek verdi hediyesini. Hoş muydu evet ancak çok da gerekli değildi. Neticede onun da çocuğu olmuştu belki ona da hatıra gerekirdi. Doğum masraflı olay. Belki de eşinizin gücü yetmedi.
Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Tamamı bilezik değildi yazmak istemedim satmadıklarım da var tabii kiBunlar hediye değil de yatırım olmuş bence. Hediye satılmaz.
ay yok hevesim gitti ya bu devirde ne altını karnımızı doyurdugmuza şüküriyi olmus almadiginiz hevesten başka bisey degil zaten onun yerine al bir yarimlik tak kendine daha iyi en azindan kaybin olmaz
Tamamı bilezik değildi yazmak istemedim satmadıklarım da var tabii ki
Ayrıca yatırım için çoğu erkek eşine altın almıyor bankaya atıyor dikkatinizi çekerim
Son olarak ev için “ sana hediyem olsun “ dedi ev benim adıma yapıldı
Bu sayılır mı
Asla öyle bir iddiam olmadı iyi misiniz?Ennn mükemmelllll kociş sizinki üstünüze evvv yapmışşş altın saçmışşşş olayyyy
Hediye isteyip beklemeyi şımarıklık olarak da görmemek lazım, ki dediğin gibi kadınız hediye bekleniyordur illa ki ama bazen erkek öyle kötü bir şey yapar ki önünüze dünyayı serse sizi hediyelere boğsa kıymeti olmaz, bazen de öyle güzel bir şey yapar ki görüp görebileceğiniz en pahalı hediyeyi alsa yaptığı o güzel şeyin yerini tutmaz.Çok haklısın .Böyle şeyleri düşününce de şımarıklık yaptığımı düşünüyorum .Ama insanoğluyuz işte hele bir de kadınsak ! Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin gerisi hallolur önemli olan Sağlık .
Hayır almadım. Çünkü istemedim.Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için çok sağol inşallah.Saglikli kucagimizda tüm hediyelerden daha çok önemli .Hatirlattigin için tekrar çok teseķur ederim.Hediye isteyip beklemeyi şımarıklık olarak da görmemek lazım, ki dediğin gibi kadınız hediye bekleniyordur illa ki ama bazen erkek öyle kötü bir şey yapar ki önünüze dünyayı serse sizi hediyelere boğsa kıymeti olmaz, bazen de öyle güzel bir şey yapar ki görüp görebileceğiniz en pahalı hediyeyi alsa yaptığı o güzel şeyin yerini tutmaz.
5 yıl, 10 yıl, hatta 40 yıl sonra bile bir erkek ve kadın birbirinin gözünün içine baktığında evliliğinden en ufak bir pişmanlık duymuyorsa, yıllar sonra bile sevgiyle sarılabiliyorlarsa hayatın en büyük hediyesini almışlardır demektir.
Bunları avutmak için yazmıyorum, maddi şeylerden ziyade maneviyata değer veririm, hayatımızdaki maddi şeyler görümlüktür, parasını verir alırsın ama evlilikte sevgiyi saygıyı koruyabilmek, biz diyebilmek, açlığa tokluğa, üzüntü ve sevince beraber emek vermek paha biçilemez.
Bebeğiniz mutlu yuvanıza daha da mutluluk getirsin, kaderi güzel olsun, yuvanızdan huzurunuz eksik olmasın.
Hiç şımarıklık olarak düşünme. Ne demek istediğini anlıyorum. Ufak da olsa sembolik birşey istiyorsun. Maksat değer verilmesi. Eğer eşinizin maddi durumu kötü ise bunu bile bile altın vs diye tuttursatdınız bencillik o olurdu. Bu arada sağlıkla büyüsün bebeğiniz.Çok haklısın .Böyle şeyleri düşününce de şımarıklık yaptığımı düşünüyorum .Ama insanoğluyuz işte hele bir de kadınsak ! Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin gerisi hallolur önemli olan Sağlık .
Merhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
Bence bunun doğurabilmekle bir ilgisi yok ya. Sonuçta bu süreçte tüm zorluğu eziyeti anne çekiyor bunun üzerine eşin de ona bir jest yapmasından doğal ne var kiBen babanın anneye hediye almasını anlamıyorum. Gerçekten anlam veremiyorum. Dünya binlerce yıldır var, milyarlarca kadın doğum yaptı. Yani bir bebek dünyaya getirebilmek sadece size bahşedilmiş bir özellik değil.
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin, bundan daha güzel bir hediye olabilir mi?
Siz de babaya hediye alıverin madem. Adam olmasa bu çocuk da dünyaya gelmeyecekti malum, spermlerine sağlık
Cok haklisin ben 4 cuye hamileyim hepsinde bisryler aldrdim dusunmediyse vile ortaligi yiktim 9 ay insan neler cekiyor saglikli bir evlat veriyorsun bir cicek bocek tabiki alinmasi lazimMerhaba hanımlar.Cok şükür sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucagimiza aldık .En önemlisi zaten onu sağlıklı bir şekilde kucagimiza almamız .Fakat insan küçük te olsa bir hediye beklemiyor mu ? Ben mi çok ince düşünüyorum .Hicbir hediye almadi .Evet bebekten dolayı sıkışık bir durumdayız fakat çok abartı birşey almasına gerek yoktu önemli olan beni önemsemediydi .Kirildim evet .Sizin nasıldı doğumlarınız hediye aldınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?