doğum hediyesi

papatyamlalem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
59
0
86
Ankara
kızlar meraba şuan 36 haftalık hamişim ve doğumum yaklaştı eşim doğum hediyesi almak istiyor ve ne alsın diye düşünüyorum....sizlere eşleriniz ne aldı veya ne almasını isterdiniz....

bende 3 lü set istedim kolye küpe yüzük genelde öle şeyler alınıyo ben bilezik fazla takamıyom sevmiyom öle kolda 3 lü seti her zaman taka bilirim setimi takamıyom her zaman o yüzden istedim.

valla ben ilk defa duyuyorum bide hediyemi alınıyomuş yani tmm çiçeği felan anlarımda neyse öğrendiğim ii oldu bende hamileyim dur şimdiden laf çaktırmaya başlıim yakında benim kocaciş buraya girmeyi tümden yasaklıcak :):):):)

allah allah böyle bişi mi varmış Çok üzgünüm çoook hemen sölim bizimkine... zaten korkutuyorum onu seni kadınlar klübünde şikayet ederim diye ödü patlar hemen alır yarın :D ama ne aldırsam ki benim pek aram yok takıyla.. kıyafette olmaz karnım burnumda... düşünmek lasım birazz...

allah allah böyle bişi mi varmış Çok üzgünüm çoook hemen sölim bizimkine... zaten korkutuyorum onu seni kadınlar klübünde şikayet ederim diye ödü patlar hemen alır yarın :D ama ne aldırsam ki benim pek aram yok takıyla.. kıyafette olmaz karnım burnumda... düşünmek lasım birazz...

var canım var da hala ne istesem diye düşünüyorum :))

slm kızlar valla ben hamile oldugumu ögrenir ögrenmez başladım hediye die önce telefonumu degiştirdi cinsiyet belli olunca arabamı degiştirdi üst modeliyle şimdide dogumdan sonra istiyorum dedim :)))) çokda üstüne gitmek istemiyorum aslında amaa olsunn zaten kayınvaldemlerden hayır yokk...

bence siz alın demeyın adı üstünde hediye almak isterse zaten kendi alır.siz diyince ne anlamı kalırkı ozaman

benim eşim de düşünüp duruyor karakara zavallımın parasıda yok fazla manevi değeri olan bişey yeter dedim aslında bilezik istiyordum çünkü gelinken ailesi 2 tane yaptı onlar da gitti neyse doğum için hediyesiz gelirsen bebeği göstermem diyorum çünkü ailesi hiç birşeyime özenmediği için yüz görümlüğü istemiştim eşimden ilk gece 1 liralık da olsa olur bi toka bile yeter demiştim almadı tembihlediğim halde çok kırıldım çok üzüldüm hala kafasına kakarım değer görmek istedim o an yerden taş bile getirse mutlu olacaktım içimde ukde kaldı o yüzden doğumda taviz yok aslında inadına bilezik alcaksın diye tutturacaktım ama sıkıntı yapar diye korktum bana ne istiyosun diye soruyor kendin gönlünden ne geçiyosa al dedim süpriz olsun ben isteyince hediyemi seçince o hediye gibi olmuyoki sipariş gibi resmen bakalım ne alacak fiyatı önemli değil benim için

eşim bana küpe almayı teklıf ettı ama ben onu yerıne pırlanta yüzük istedim bıraz tuzlu oldu ama ıtıraz etmedi sagolsun sızde ben ce altın fılan deıl daha anlamlı daha ağır bırseyler ısteyın bu bıle az bence ama neyse artık yetinicez

Ben de 5 taş pırlanta istedim... ıstememe gerek yoktu gerçi taaa başından pırlantaya olan hayranlığımı bildiğinden ne alacağını biliyordu az çok ama yine de ben yol gösterici olmak adına vitrinlerde hangilerini beğendiğimi gösterip duruyorum büyüklük parlaklık karat vs. dersleri veriyorum kaydirigubbakcemile3

Haa bir de hafif parmaklarım şiştiğinden alyansımı takmıyorum bu aralar sadece tektaşımı takıyorum bunun da hızlandırıcı etkisi olacağını düşünüyorum yerimseniben

benim kocamın böyle şeyler düşüneceğini sanmıyorum..bende istemicem bişey..isteyip yapmazsa daha fazla üzülürüm...
birde arkadaşın dediği gibi eşim için değil kendim için doğuruyorum..bana bebeğimden daha büyük hediye olamaz....3 kayıptan sonra..

Son düzenleme:
benim esimin de oyle bir sey aklina gelecegini sanmam,cicegini alir gelir diye dusunuyorum o kadar.Ama guzel bir hediye almasi kimin hosuna gitmez,hele hele oyle hassas bir donemde.

Kızlar bir tane doğurdum çiçek dahi görmedim açıkçası ohaoldumsmile.bir zahmet incelik yapsınlar dur bende kafasına vurcam bu sefer....Tohumu attı çekildi kenara, sonrasında yükün çoğu bizde değil mi?

opuyorumnanaktan:) hiçbir sey umrumda değil. sağ salim bebeğimi kucağıma alıyım allahın izniyle tek istediğim bu. bana bişi almasada olur bütcemiz bir zaten herseyiizi bebeğimize göre ayarladık onun sağlığı huzuru benım için herseyden önemli.. doğumuma cok az kaldı. çok heyecanlıyım benım en buyuk hediyem bebeğimŞeniz

Back
X