doğum hediyesi..

Vallla be yalan söyleyeyim bende bekliyorum..Eğer almazsa burnundan fitil fitil getiririz ben ve oğlum :1: Gönlünden ne koparsa dicem ama ucuz şeylerde kaçmasa bariii

doğpum hediyesini geçtim adam dün erkek oldunu duyunca gitmiş notbuk almış sevincten bana.gerçi istiyordum bahane oldu almasına:1:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

benimki bi ara iphone araştırıyordu yakaladım çaktırmadım sonra almaya niyetlenmiş çaktırmadan 'telefonum bana çok yetiyor fazlası bence israf ' falan dedim

sonra bana tektaşını büyütelim dedi, ev aldığımız için 'o kadar pahalı olmasına ne gerek var hayatım' dedim. beklediğimi de anlatmış oldum tabi

primadan gelen pakette ariş katalogu var ya, ona bakarken 'sırf koleksiyon diye çok pahalı bunlar ama oldu mu evladiyelik olmalı bozulmauyacak kırılmayacak birşey olmalı' fln diye çaktırdım biraz

onu tanıyorsam kolye ya da benzeri bir takı alabilir güzel taşlı anneden kıza gelişne gidecek birşey

benimki bi ara iphone araştırıyordu yakaladım çaktırmadım sonra almaya niyetlenmiş çaktırmadan 'telefonum bana çok yetiyor fazlası bence israf ' falan dedim

sonra bana tektaşını büyütelim dedi, ev aldığımız için 'o kadar pahalı olmasına ne gerek var hayatım' dedim. beklediğimi de anlatmış oldum tabi

primadan gelen pakette ariş katalogu var ya, ona bakarken 'sırf koleksiyon diye çok pahalı bunlar ama oldu mu evladiyelik olmalı bozulmauyacak kırılmayacak birşey olmalı' fln diye çaktırdım biraz

onu tanıyorsam kolye ya da benzeri bir takı alabilir güzel taşlı anneden kıza gelişne gidecek birşey

valla ben bu konuyu direk açık açık dile getirdim... olur ya düşünemez filan zaten bilmiyo öle şeyleri benim eşim... ama artık söyledim haberi var... bide zaten çok masraf olucak diye ufak tefek şeyler istiyorum adamdan bi triko bile alsan sevinirim diyorum tabi kendi seçmesi lazım kimseden yardım almadan... ama bi ara canımı sıktı bu konuyu konuşurken artık hiç lafını bile etmiyorum bakalım kendi vicdanına kalmış, çok merak ediyorum bişey yapcakmı yapmicakmı kestiremiyorum

Back
X