doğum hediyesi

burii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
129
4
46
İstanbul
doğum hediyesi altın
doğum hediyesi kolye

Kızlar kocalarınızdan doğum hediyesi ne istediniz :)
ucuza gitmeyelim hediyelerimizi alalım :1:

$-Aramiza-Hosgeldin-Dogum-Hediyes_131_1.webp $-Aramiza-Hosgeldin-Dogum-Hediyes_131_1.webp

ben değil ama o pırlanta alyans almayı teklif etti.ılk doğumumda ev borcumuz vardı bişey takmadı.kısmetse 2.doğumdan 1 hafta sonra 10.evlılık yıl dönumumuz.o sebeple hepsini telafi etsın dıye 5 taş alyans bakıyo kendısı.

bizim daha belli değil ama bende zamanında takılmıştım 5 taş alırsın artık diye bakalım ne gelecek daha çoook var :)

Benimde iki tane cocugum var,ilk cocugum dogdugunda kocam henuz okuyordu.Onun icinde bir sey alamadi.Ama kayinvalidemgil pirlanta kaslari olan yuzuk hediye ettiler.Ikinci cocugumdaysa kocam cok sevdiyim bir cep telefonu vardi,onu hediye etti :)
Ama aslinda bunlar bos seyler,canlari sagolsun boze yeter dimi kizlar :)

ben bişi istemicem walla..benim isteyipte onun aldığı bişeyin değeri olmaz ki zaten...önemli olan kendinin düşünerek ve içinden gelerek alması bence..

valla ben geçtiğimiz Eylül doğum yaptım, resmen istedim doğum hediyesi oda almış taşlı bileklik çok güzel hatta hastanede taktı. Birşey diyecem kızlar geçenlerde tv de duydum İSTEMEYEN KADIN MAKBUL değilmiş :D isteyin alsınlar derim

ayy ben bişi isteyemem ya alacağı varsa kendi alsın istedikten sonra anlamı kalmıyor sanki

valla eşim hamile kalırsam bayıldığım cep telefonunu alacakmış..
doğum yapıncada zümrüt set.....
söz verdi....:16:
tabi ben bi hamile kalabilsem gerisi hikaye bana almasada olur...

yeterkı hamıle kalayım esım yanımda bebişim saglıklı olsun hedıye fln ıstemem:9:

Ilk evlilik yıldönümümüzde tek taş yüzük almıştı 20 gün sonra ikincisi geliyor temmuz gibide bebek gelecek o yüzden maddi yönden sıkışkın bu sene amortiden geçecek yani ama ben biliyorum imkanı olsa en iyisini almak ister benim birşey istememe gerek yok şimdi istesem yine alır ama borcun altına girmesini istemiyorum doğuma ne kadar para gidecek belli değil çünkü

Aynen kizlar.Bende istemenin tarafdari diyilim.Cunki ben istedikden sonra almasi beni cok da heyecanlandirmiyor.ama kendisi ister alirsa o baska mesele.Ama almasada ummam.Sonucda dogumun en iyi mujdesi bebegim....

Bende istemiyorum bişi .. Bu alırsa kabul etmeyeceğim anlamına gelmez .. Sadece zaten yeni bir bebek yeni bir başlangıçç :)) vsss .. Eşim tek başına çalışıyor evimin aşını getirsin başka bişi istemez.. Birde takı takma vs gibi huylarım yok benim...

bizimde o kadar çok borcumuz varki ev kredisi araba kredisi birde çocuğumun güzel bi odası olsun istiyordum kenarımızdaki paralarda suyunu çekti yavaş yavaş... arada doğum için bana ne alacaksın diye soruyordum ama en son tansiyonum çıkıp hastaneye yatınca ve doğum parası kadar para ödeyip dönünce herşeyin başı sağlık diyorum..sağlıklısıyla doğsun çocuğum....

tabiki gönül hep ister hep ister doyma noktası yok malesef
ama ben allahımdan hep huzur istiyorum yani
güzel bir altın kolye hiç fena olmaz elbet ama
bana bir çiçek yaptırsa gelse yanıma yada ne bileyim
biryerlerden gül koparsa güzelce buket yapsa
seven bir kalple verdği bir bahçeden aşırtma çiçeğe de razıyım ben
yeterki evimden sevgisi şefkati bana güzel bakan o gözleri eksik olmasın
yeterki biricik sevgilisi olayım hep canım kocacğım benim
içimdeki güzel meleğimin babası..

ee hanımlar epeydir yazılmamış evet sağlık olsun tabiki ama hani yinede fikir olsun devam edelim:)
ben bir saat istiyorum saatimde var ama bu kez daha farklı bir tarzda istiyorum ancak beğendiğim saate o para verilmez yani saat markası değil aksesuar markası başka şeylere yöneleceğim..

Back
X