Doğum hediyesi?

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
53
Arkadaşlar çok merak ettim doğum hediyesi nedir? İlla böyle tektaşlar beştaşlar falan mı isteniyor daha doğrusu isteniyor mu? Almasa da oluyor mu? Benim arkadaşlar, kuzenler falan bedavaya mı doğuruyor valla şaştım kaldım :D cidden bunun normali nedir adam içinden gelirse alır değil mi?

Ben de arkadaşlardan duydum. Heryerde yok galiba. Birinin esi geçenlerde bileklik gibi bişey almıştı altin. 500-600 civari biseydi. Kendisi söylemişti esine bana dogum hediyesi olarak bunu al diye :KK45:

Ben de arkadaşlardan duydum. Heryerde yok galiba. Birinin esi geçenlerde bileklik gibi bişey almıştı altin. 500-600 civari biseydi. Kendisi söylemişti esine bana dogum hediyesi olarak bunu al diye :KK45:
Ben de ilk defa buralarda gördüm, ya ben diyemem ilerde herhalde :D öyle merak ettim bu olay nedir diye :D

Ben de ilk defa buralarda gördüm, ya ben diyemem ilerde herhalde :KK70: öyle merak ettim bu olay nedir diye :KK70:

Ben de diyemem ya utanırim ama arkadaşlar söylüyorlar valla. Başka bir arkadaşin esi de kendiliginden almis yine benzer bir bileklikten. Kendiliğinden alsa daha iyi sanki ama benim esimin aklina bile gelmez eminim :))

Back
X