Doğum hikayem

Neyse bu da size komik bir anı kalmiş esinize tesekkur edin

Aaaa ikinciye hamile olduğunu okuduktan sonra önceki okuduklarıma karşılık yazacaklarımı unuttum. Şuan bebeğin 4 aylık değil mi yoksa ben uykusuz olduğum için yanlış mı algıladim.

Maşallah Rabbim bebeğinizle birlikte hayirli uzun ömürler versin insallah. Böyle kolay doğumları duyunca icime bi ferahlık giriyor. Bende 37+4 oldum normal istiyorum ama nasıl bi ağrıyla karşılaşacağımı bilmediğim icin korkuyorum. Inşallah bende sizin gibi kolay doğururum. Peki kolay dogum icin herhangi bisey yaptınızmı spor yürüyüş hurma gibi

Dogum kursuna gitmedim çünkü asla normal doguramayacagımı dusunuyordum. Sadece cok yurudum o da yuruyus olsun dıye degıl kesınlıkle. Sureklı canımın bırseyler ıstemesı ve sureklı bebek esyalarında eksık var onu da cok begendım bu da olsun dıye devamlı gezdım ayaklarım hıc sısmedı cunku 1saat aktıf yuruyus 45dk dınlenme yaptım. Bırde sureklı tatlı ıhtıyacımı karsılamak ıcın hurmayı pure yapıp sutle ıctım. Ananas ve hünnap yedim. Ama doktorun önerisiyle tabi. Doguma yaklasana kadar ızın yoktu hurma ananas hunnap yemeye. Ne zaman 15gün kaldı o zaman yemeye basladım. Birde o pilates topunda sureklı hareket halındeydım. Herkese cok agırlık cokmus son zamanlarda ama bana extra bı enerjı gelmıstı sureklı gezıp yıyıp ıcmek ıstıyordum. Insallah cok kolay bır dogum olur sızınde

Maşallah bin kere ikinize de. Ne güzel olmuş kolayca. Darısı hayırlısıyla başıma olsun inşallah
Insallah sakın korkma. Kucagına aldıgın an herseyı unutuyorsun dıyorlar ya gercekten dogru

Aaaa ikinciye hamile olduğunu okuduktan sonra önceki okuduklarıma karşılık yazacaklarımı unuttum. Şuan bebeğin 4 aylık değil mi yoksa ben uykusuz olduğum için yanlış mı algıladim.
Evet 5aylık olduk suan. Karnımdakı de 7haftalık

Bende 5. Ayimdan beri yuruyus hurma ve pilates hareketleri yapiyordum 2 hafta once 35. Haftamda sancilarim cikti oyuzden birakmak zorunda kaldim doktorumda dinlenmemi soyledi. Şimdi 37 yi geçtik tekrar başladım inşallah faydalarını görürüm. Bide doğumdan çok kesiden korkuyorum çünkü çok esnek olmadığımı düşünüyorum doğum sonrası iyileşme süreci zor olmaz insallah

Gözyaşları içinde okudum resmen. Allahım o anları yaşamayı bize de nasip etsin. Sizin de gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün

Gözyaşları içinde okudum resmen. Allahım o anları yaşamayı bize de nasip etsin. Sizin de gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün
Insallah tez zamanda saglıklı sıhhatlı kucagınıza alırsınız. Benımde gozyasım hıc dınmedı 5sene. Umudu kesmıstım Allah affetsın. Sonra bır mınık mucıze geldı o dogdu 5aylık oldu ıkıncı mucızem yolda. Ümidi kesmeyin bende ımkansız artık dıyordum hıc ummadıgım anda oldu. Sızı emın olun cok ıyı anlıyorum o yollardan gecmıs bırı olarak.

Ben kafamdan normal dogum olayını tamamen atmıstım sezaryen olacagıma emın bır sekılde gun saydım. O yuzden stres panık yapmadım ondan da kolay olmus olabılır. Doktor dogum baslamıs dıyene kadar ara ara az sancıyla gıttım hastaneye kadar muayeneden sonra sancılar sıklasıp dogum basladı yanı. Bebek coktan kanala gırmıs. Bıle bıle bekleseydım ben kesın bayılırdım cunku kendımı bılıyorum yıllarca panık atak okb tedavısı gordum asla benlık bır durum degıldı yanı. Harekete devam ama kendını cok yormadan. Ben doguracagımı bılsem o gun asla gezmez yatar uyurdum zira 5aydır uykusuzum

Ben de 35. haftada ikizlerimi dogurdum onlar da erkenden gelmeye karar verdiler
Bende ıkız gıbı buyutecegım ınsallah 14ay araları olacak valla ne yapacagım konusunda hıcbır fıkrım yok

Ah bide uyuyabilsem :) koca gobekle ara ara ağrılarla uyumak mümkün degilki biran önce sabah olsun diye bekliyorum dikiş oldumu peki senin olduysa kaç tane

Ah bide uyuyabilsem :) koca gobekle ara ara ağrılarla uyumak mümkün degilki biran önce sabah olsun diye bekliyorum dikiş oldumu peki senin olduysa kaç tane
Yok canım dıkıs atmadılar. Ebe ve doktor dogum surecını guzel yonettıler. Zaten onları dınleyeceksın kı dogum guzel gecsın. Gereksız yere ıkınmayacaksın. Bana sakın ıkınma yada sımdı kuvvetlıce ıkın dedıklerı zaman onları dınledım. Yoksa bebek sıkısabılıyormus allah korusun

Anladım canim çok teşekkür ederim cevapladığın icin darısı başıma inşallah kolaylıkla kızımı kucagima alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…