doğum için avrupa florance nigthingale hastanesine özellikle herman beye gidenler...

brctlp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
1.588
26
108
41
İstanbul
randevu aldım haftaya ama emin olamıyorum ilk bebeğim olucak inş. daha 5 haftalık ücreti testler doktorun ilgisi hastane vs. hakkında bilgilere ihtiyacım var..yardımcı olursanız sevinirim

canım sen çoktaan bebişini kucağına almışsındır ama sonradan hem hastaneyle hem de Herman Bey'le ilgili bilgi edinmek isteyenler için yazayım dedim:
Ben şuan 17. haftamdayım. :49: Herman Bey'e 2 kez gittim, 9. ve 13. haftalarda.. Bu çarşamba üçüncü olacak.
İlk gittiğimde muayene ücreti 84tü, ikincide 55 verdik. ikili test için 60küsür aldılar tam hatırlamıyorum.
Önümüzdeki ay bu hastaneden Herman Bey'de doğum yapacak olan bir arkadaşım da normal doğumun 600küsür, sezeryanın da 850 olduğundan bahsetti..
Hastaneden de dr.dan da çok memunum. Tavsiye ederim. :8:

canım sen çoktaan bebişini kucağına almışsındır ama sonradan hem hastaneyle hem de Herman Bey'le ilgili bilgi edinmek isteyenler için yazayım dedim:
Ben şuan 17. haftamdayım. :49: Herman Bey'e 2 kez gittim, 9. ve 13. haftalarda.. Bu çarşamba üçüncü olacak.
İlk gittiğimde muayene ücreti 84tü, ikincide 55 verdik. ikili test için 60küsür aldılar tam hatırlamıyorum.
Önümüzdeki ay bu hastaneden Herman Bey'de doğum yapacak olan bir arkadaşım da normal doğumun 600küsür, sezeryanın da 850 olduğundan bahsetti..
Hastaneden de dr.dan da çok memunum. Tavsiye ederim. :8:

bu fiyatlar 6000 TL ve 8500 TL mi yoksa sizin yazdığınız gibi mi? çünkü orası için oldukça düşük geldi ücretler. bu arada ben de doktor arayışı içerisindeyim tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?

bu fiyatlar 6000 TL ve 8500 TL mi yoksa sizin yazdığınız gibi mi? çünkü orası için oldukça düşük geldi ücretler. bu arada ben de doktor arayışı içerisindeyim tavsiye edebileceğiniz birileri var mı?

yok hayır 600 küsür normal doğum, 800 küsür de sezeryan. eminim :21: bugün 4lü test yaptırdım o da 74 tl tuttu. ücretler gerçekten düşük..
ben avrupa florance nightingale'de Herman Bey'e gidiyorum. Çok memnunum. Birkaç arkadaşım da ona gidiyor, daha önce doğumunu da Herman Bey'le yapan arkadaşlarım var. Hepsi de memnun. Olumsuz bir şey ne duydum ne de ben yaşadım. Fulya'ya yakın oturuyorsanız mutlaka tavsiye ederim. Herman Bey, sorunları atlamamaya özen gösteriyor. işini ciddiyetle yapıyor.Ama hastanenin dışında dr da doğumda ayrıca ücret alıyor (ne kadar olduğunu bilmiyorum sanırım 1500 falandır)

yok hayır 600 küsür normal doğum, 800 küsür de sezeryan. eminim :21: bugün 4lü test yaptırdım o da 74 tl tuttu. ücretler gerçekten düşük..
ben avrupa florance nightingale'de Herman Bey'e gidiyorum. Çok memnunum. Birkaç arkadaşım da ona gidiyor, daha önce doğumunu da Herman Bey'le yapan arkadaşlarım var. Hepsi de memnun. Olumsuz bir şey ne duydum ne de ben yaşadım. Fulya'ya yakın oturuyorsanız mutlaka tavsiye ederim. Herman Bey, sorunları atlamamaya özen gösteriyor. işini ciddiyetle yapıyor.Ama hastanenin dışında dr da doğumda ayrıca ücret alıyor (ne kadar olduğunu bilmiyorum sanırım 1500 falandır)

Çok teşekkür ederim yorumlarınızı için. Fulya bana uzak kalıyor maalesef.
Aslında mesafenin olması ne kadar önemli onu da bilmiyorum çünkü normal dogum yapamam, çok korkuyorum. dolayısıyla mesafe de cok öenmli olmayabilir diye düşünmeye başladım siz ne önerirsiniz?

bu arada fiyatlara hala inanamıyorum çünkü acıbadem de sezeryan 12000 lira diye duymuşken buna inanmak cidden cok zor oldu :)

Çok teşekkür ederim yorumlarınızı için. Fulya bana uzak kalıyor maalesef.
Aslında mesafenin olması ne kadar önemli onu da bilmiyorum çünkü normal dogum yapamam, çok korkuyorum. dolayısıyla mesafe de cok öenmli olmayabilir diye düşünmeye başladım siz ne önerirsiniz?

bu arada fiyatlara hala inanamıyorum çünkü acıbadem de sezeryan 12000 lira diye duymuşken buna inanmak cidden cok zor oldu :)

acıbademe ben de sormuştum daha hamile bile değilken. muayene ücretine 250 tl demişlerdi. avrupa hast. tavsiye ederim.
normal doğumdan ben de çok korkuyorum ama herman bey cesaret ve güven verici biri. bilmiyorum ama ben de sanırım doğum nasıl olursa olsun yeter ki epidural olsun diye ısrar edicem :106:

sezeryan için de nasıl olsa doğum tarihi önceden belli olduğu için aslında dediğiniz gibi semt çok da önemli olmayabilir ama rutin kontroller için de özellikle son aylarda çok sık gidip gelmek gerekecek. zor olabilir belki :44:

bu arada Acıbadem sigorta yaptırabiliyorsunuz. o şekilde çok uyguna geliyor aklınızda bulunsun. acıbadem dogum sigortası deyip araştırın isterseniz. burada iki arkadaşım o sigorta ile sezeryan yaptılar.
Ayrıca cok teşekkür ederim bilgilendirmelerin için :)) saglıkla al bebeğini kucağına inşallah. ayrıca normal doguma cesaret edebilirsen ne güzel, inş yapacak gücü enerjiyi bulursun kendinde çünkü dogal olanı ve iyi olanı o..

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, hepimiz için Allah en hayırlısını versin, bir avazda kurtarsın :)

benim doğumum bayram tatiline denk geliyor bir aksilik olmazsa.. o yüzden ikinci bir dr mutlaka bul diyorlar. acıbadem sigortas önerin için teşekkür ederim, araştıracağım :87:

Back
X