- 29 Ağustos 2024
- 169
- 96
- 18
- 33
- Konu Sahibi ikizler0606
-
bebek yoğun bakımına dikkat et diye arkadaşlardan da tavsiye almıştım. teşekkürler inşallah tüm hamilelerin öyle olsunBenim buludugum yerde bebek yogunbakimi olduuu için devlette yaptım ,çok şükür pişman olmadım. Başka refakatcim yok dediğim için de eşim yanımda kaldı boş odayı bize verdiler.O yüzden hastanenin özelliğine göre siz de kararınızı verin sağlık sıhhatli bir avazda olsun dogumunuz.
ankara şehir hastanesi miŞehir hastanesinde yaptım ilkini, tam teşekküllü olması benim için artiydi, çok güzel de bı süreç geçirdim, şimdi yine doğuma az kaldı aynı yere gidiyorum, sende kendin için artıları eksileri çıkar sana hangisi uyacak bakarsin
Ay yok canım çam sakura, ben konu başlığına direkt cevap verdim Ankara detayıni kaçırmışım ya kusura bakmaankara şehir hastanesi mi
Siz nerde doğum yaptınız?Benim buludugum yerde bebek yogunbakimi olduuu için devlette yaptım ,çok şükür pişman olmadım. Başka refakatcim yok dediğim için de eşim yanımda kaldı boş odayı bize verdiler.O yüzden hastanenin özelliğine göre siz de kararınızı verin sağlık sıhhatli bir avazda olsun dogumunuz.
Siz nerde doğum yaptınız?
Ben gebeliğin başından beri özeldeyim zaten. 2-3 ay önce doğum fiyatı 30k idi. Şuan nedir bilmem ama orada olacakuzun zamandır arada kaldığım konu. eşim de ben de beyaz yakalıyız. ve beyaz yakalı olarak özel hastaneye 100 bin tl para verebiliriz belki ama bir yandan saçma geliyor. mesela ailelerimiz için bu durum çok lüks algılanıyor. birimizin aylık maaşı 100 bin değil neticesinde.
bir de ankarada bir arkadaşım erken doğum yaptı. kontrollere özel muayeneye gidiyordu. doktoru özellerle anlaşmalı olmasına rağmen onu doğrudan şehir hastanesine yönlendirdi.
bir yandan da devlet hastanelerindeki durum malumunuz. kanamam oldu, devlete acile gittik, yanımda doğum sancısı çeken kadın, diğer yanımda her yerini gördüğüm doğuma çok az kalmış kadın.. babalar doğumdan sonra bile odaya alınmıyor falan..
siz ne tercih ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?