Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ücretli aşıyı vurmayı soruyorum ben aldımÖzel aşı demek paralı aşı demek. Devlet bedava nerdrn getirip vuracak ki?
Neymiş aile hekimi onay vermiyormuş vurdurmaya. Bu yüzden hastanemizde 550 tl para ödedim tek aşıyı vurdurmaya medikal parktaaşıyı alıp aile hekimliğinde vurduruyoruz biz. tüm özel aşılarını o şekilde yaptık. “biz aşıyı yapmıyoruz” ne demek ya hu!? aile hekiminizi değiştirin.
ben valla iki farklı aile sağlık merkezinde yaptırdım özel aşıları. cocuk doktorum onayladıktan sonra kime ne?
dediğim gibi benim aşıyı yapan hiçbir aile hekimliği böyle bir sey söylemedi. doktorumuzun verdiği aşı takvimini verdik, bu sekilde yapılacak aşıları dedik ve yaptılar.Neymiş aile hekimi onay vermiyormuş vurdurmaya. Bu yüzden hastanemizde 550 tl para ödedim tek aşıyı vurdurmaya medikal parkta
Bende sormuştım biz yapmıyoruz demişlerdi değişiyor demek ki. Kimi kime şikayet edeceksin ki sağlık bakanlığı öyle bir korkuyor ki doktorları tüm hata hastada gibi.dediğim gibi benim aşıyı yapan hiçbir aile hekimliği böyle bir sey söylemedi. doktorumuzun verdiği aşı takvimini verdik, bu sekilde yapılacak aşıları dedik ve yaptılar.
aile hekimi çocuk doktorundan daha mı yetkin bu konuda da böyle bir karar veriyor?
şikayet edin her seyden önce.
ek olarak devlet hastanelerinin acillerinde de aşıları yaptırabilirsiniz. ben gebelikteki tetanoz aşılarımı o sekilde yaptırdım.
Devlet yapıyorsa çok mantıklı özele boşuna muayene parası vermemiş olursun. Bilmiyordum bunu.biz tüm özel aşılarını devlet hastanesinde yaptırmıştık
biz devlette yaptık ama aile hekimindeki hemşire burada da yapabilirsiniz demişti.Devlet yapıyorsa çok mantıklı özele boşuna muayene parası vermemiş olursun. Bilmiyordum bunu.
Reçetesiyle gidilirse devlet yapıyorHanımlar bebrğimi özel hastaneye muayeneye götürüyorum devamlı ama menenjit aşısının 2. Dozu için oraya yaptırmak yerine devlet hastanesi hemşiresi vuramaz mı acaba bende para ödememiş olurum. Sağlık ocağı vurmuyoruz doktor istemiyor dedi ne alakya
Kız bi soruyu anlasaydın da sonra cevap verseydinÖzel aşı demek paralı aşı demek. Devlet bedava nerdrn getirip vuracak ki?