Dogum İçin Devlet Hastanesi Mi Özel Hastane Mi

_NarCicegi_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
7.819
1.534
248
arkadaşlar 20 haftalık hamileyim dogumu nerde yapacagıma karar veremedim çevremdekilere soruyorum özele boşa para verme bagıra bagıra dogurcan nasılsa iki yerdede degişmiyor diyorlar,ama ben özeli istiyorum bi gece devlet hastanesinde yattım düşük tehlikesiyle kafayı yiyecektim bana yardım edin arkadaşlar:44:

hastaneden hastaneye değişir, benim yaşadığım yerde özel hastanelerde sancını özel odanda çekiyorsun ve eşin ya da destek alacağın kişi yanında oluyor, devlette ise sancı odasında tek başına kalıyorsun muamelenin de pek hoş olmadığını duyuyorum sıkça. ben özelde doğurdum bu gün doğurmam gerekse kaç para olursa olsun gene özelde doğururum.

sen kendin de söylemişsin 1 gece yattım kafayı yiyodum die neden çelişkidesinki hala
ben allahın izniyle yarın sezeryana giricem özel hastanede ama normal de doğurucak olsam yine özelde yapardım doğumu ilgi alaka temizlik bakımından özel hastane ban göre her zaman daha iyi devlette hemşireler bile bi tuhaf davranıyo insana hayatının en önemli anlarını zor geçirme bence özel derim

bence de özelllll....ilk doğumumu özelde yaptım çok iyi muamele gördüm tabiki.şimdi eşimin çalıştığı hastanede yapacam üniversite hastanesi ama hiç gönüllü değilim aslında.göreceğim muamele yine iyi olacak biliyorum ama havası bile kasıyor insanı özel gibi değil..tabi her özel hastane de iyi olmayabilir araştırmak lazım..hayırlı doğumlar

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bende özel istiyorum linaya gidiyorum doktorumla bi konuşuyum:69:

Devlette nöbetçi bir doktor girecek doğumunuza. Kimin gireceği belli değil yani. Özelde ise aylardır muayenenizi yapan kişi girecek. Bu bile bir fikir verir bence. benim gittiğim hastane doğum şekli ne olursa olsun 1500tl. 3000 e de hastaneler var Ankara da. Linaya gidiyorum demişsiniz. O zaman masraf daha da artıyor. Doktoru hastanesi. Ama bence değer özelde doğum yapmaya.

doğum özel bir an ki gerçekten eşsiz. nerede rahat olacaksanız kendiniz daha güvende hisswdecekseniz orada olsun tabiki. e tabi bazı şeylerde şans işi....buda önemli

Bence soru doğumu hangi hastane de yapayım olmalıydı. Çünkü bazı yerlerde öyle özel hastaneler var ki ssk hastanelerinden beter.
Ben Trabzondayım. Ağır aşerdiğim için buradaki doğum hastanesinde yattım. Odamın içinde televizyon, banyo tuvalet çekyat, mini buzdolabı vardı. Özel olmayan odalarda sadece tuvalet banyo yok. Günde 4 defa genel temizliğe geliyorlardı. Personel güleryüzlü ve tecrübeliydi. Ben o yüzden devlet hastanesini tercih edeceğim. Doktorum da orada zaten .

Akrabam da özel hastanede doğum yaptı, çocuğu küveze yatırmak için elli türlü kulp buldular sonunda yatırdılar da. O arada annenin moral bozukluğundan, çocuktan ayrı kalmadan sütü kesildi. Tahlilleri bir tanış başka bir doktora gösterince, uydurmadan çocuğun küveze yatırıldığını ve biraz kurcalayınca da birçok hastanın başına geldiğini öğrendik. Malum devlet karşılıyor ya sorgusüz sualsiz küvöz masrafı.
Tabii özel hastanelerde ziyarteçileriniz eşiniz rahat rahat girip çıkıyor o var ama iyi düşünmek lazım. İnsan parasıyla rezil olmamalı. Büyük şehirlerde çok daha iyi durumlarda özel hastaneler var. Araştırıp tercih edilebilir.

Gebeliğinde bir sorun yoksa istediğin hastaneyi seçebilirsin ama düşük tehlikesiyle hastanede yattım demişsin bence yenidoğan yoğun bakımı olan bir devlet hastanesi ya da bir üniversite hastanesi seçmen daha doğru olur. İlk hamileliğime özel hastanede başlamıştım sorunlar çıkmaya başladığında doktor önce ilgilenmemeye başladı daha sonra da üniversite hastanesine git deyip başından attı ve maalesef bebeğimi kaybettim. İkinci hamileliğime üniversite hastanesinde başladım her saat her zaman en az 3 doktor 3 ebe 2 öğrenci doktor oluyor. Doğuma nöbetçi doktorlar giriyor ama zaten doğumu bilgisi olan herkes yaptırabilir önemli olan bebek için hastanenin imkanlarının yeterli olup olmadığı.

üniversite hastanesine gitmek biraz zor en erken randevuyu 6ay sonraya veriyorlar özeldeki drla konuşup öyle karar vercem artık

Back
X