Doğum icin devlet mi ozel mi ?

Tatianapoliceva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2021
58
11
3
31
Merhaba arkadaşlar, ben hem özele hem devlete gidiyorum . İlla özel diye tutturan bilincsiz bir insan olmak istemiyorum ama devlet hastanesine randevu aldığım doktor yerine hep başka asistanlar bakıyor cihazları bile tam kullanamiyolar bebeği bulup görmeleri nerdeyse 20 dakika sürüyor, özele gidiyorum ultrason cihazını doktor karnima sürer sürmez ekranda görünüyor bana detaylı bir şekilde anlatıyor acikliyo . Şimdi tarama testleri için devlete gitmeye korkuyorum bebeği zor görüyorlar ölçümleri nasıl yapacaklar diye düşünüyorum bide doğum vs devlette mi daha iyi olur özelde mi çok karisigim tecrubelerinize açığım.

Durumunuz müsaitse özeli tercih edin derim. Devlet hastanelerindeki sorunları yazmışsınız zaten. Randevu için uğraşmak istemediğimden,doktorumla 7/24 iletişim halinde olduğumuzdan ve tüm sorularıma cevap alabildiğim için özeli tercih ettim.

Aynen en büyük avantaj doktorun bir telefon kadar uzağında olması diğer türlü acillerde bekle dur .

Kesinlikle. Ki her ozel bile ayni degil. Benim esim de bastan acaba muayenelerini devlette olsan test vs dogumu ozelde mi yaptirsak diycek gibi oldu, sen doguracagin zaman oyle yapariz dedim. Tamam pahali ama baska cocuk dusunmuyorum ve 22 yasindan beri calisiyorum.bi zahmet bu tarz seylerde biraz rahat edelim. Ne muayene icin ne test icin bekliyorum ve hep el ustunde tutuluyorum. Doktoruma gun icinde onlarca soru sorabiliyorum( adam bikti benden) ama hep guler yuz hep bi rahatlatma cabasi icinde.ozelde olup sikayetci olan tanidiklarim da oldu. O yuzden her tabelasi ozel olan iyi diye bisi yok arastirip bulmak lazim. Ben doktorumu sectim sansima hastane de iyi cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…