Doğum için doktora verilen ücret?

SeCciL

eserekli
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
774
62
323
İzmir
Arkadaşlar bugün doktordan geldik ve istediği ücret açıkçası bizi şaşırttı. Hastane hariç sadece kendisi 3.000 TL istedi. Normal midir bu fiyat? Şehir : İzmir

Birde öyle bir şey mi var? Iyi de hastaneden ücret almıyor mu bu doktor ? Mantıktan vazifesi hastalarıyla ilgilenmek değil mi ? Ben de özel muayenehaneye gidiyorum doğum hastanede olacak haliyle siz de gireceksiniz doğuma değil mi dedim gireriz dedi , para falan söylemedi ama şimdi okuyunca yazınızı korktum biraz zaten her ay bir sürü para ödüyorum .

:)) Az önce bi arkadaşla konuştuk o da sormamış. Evet ne yazık ki alıyorlar. Senden rica etsem sorunca buraya yazabilir misin?

:)) Az önce bi arkadaşla konuştuk o da sormamış. Evet ne yazık ki alıyorlar. Senden rica etsem sorunca buraya yazabilir misin?

Mutlaka yazarım canım da sormalı mıyım sence :) yoksa hiç üstüne basmasam mı ki ? doğum anında öğrendiğimi düşündüm bi an da sen çekil beni başkası doğurtsun derim heralde hey allahım ne günlere kaldık paraya da doymadılar . 3000 tl nedir ya şaka gibi

Açıkçası biz de şok olduk. Doktora dedik kaça giriyorsunuz doğuma 3.000 TL yeter hastaneye de 3000 TL verirsiniz olur biter.. Ha bi de unutmadan sizi doğum öncesi hazırlık bir de anne bebek iletişim kursuna alıcam :)

Hay Allah sizden razı olsun deseydiniz :) ona kaç para vereceksiniz ?

arkadaşlar merhaba

şu anda gittiğiniz doktorun özel muayenehanesi varsa doğum için ayrı ücret alıyorlar.hastane içinde ayrı ücret ödüyorsunuz.size tavsiyem hastane doktoruna gitmeniz.o zaman sadece doğum ücreti ödersiniz.

Bugün araştırıcam bunu.... Çok teşekkürler... Kan tahlili için ayrı yere başka şey için ayrı yere gitmekte canımı sıktı zaten...

Ya şimdi benim doktorum tıp fakültesinde normalde ama orada bakmıyor bana . Ben daha önce tıp fakültesinde kürtaj oldum aynı doktorla ama bir ücret ödemedim doktora . Kürtajıma da kendisi girmedi zaten . Şimdi ben doğumu tıp da yapmak istemiyorum doktorun çalıştığı bir diğer özel hastane var ama normalde tüp bebekleri orada yapıyor . Bana da senin doğumunu da orada yapabiliriz dedi . Benim ücret isteyebileceği aklımın ucuna da gelmedi zaten öyle az para vermiyorum her ay . Birde doğum için ayrı ücret ister mi şimdi diyorsunuz :18:

merhaba
ben ilk hamileliğimde doktorun özel muayenehanesine gidiyordum.her ay gittiğimde ücret ödedim.doğum ücretinide doktor ayrı hastane ayrı alıyor.sizin doktorunuz da doğum ücreti alacaktır.doktorunuzdan bilgi alın.hamileliğinizin başındaysanız ücret söylemekten çekiniyorlar.ısrar edin.doğum yapmayı düşündüğünüz hastanenin doktorlarını araştırmanızı tavsiye ederim.yazık o kadar paraya.ikinci hamileliğimde hastane doktoru tercih ettim.ilkinde yapmadığım için hala pişmanım.

İzmir deyim hastane doktorlarının hepsi bir garip. Yok ben o an çalışmıyorsam doğuma girmem. Yok bilmem ne...

Ayrıca çok mu seçiciyim bilmem ama hiçbirini de beğenmedim. Şimdi özel muayenehaneye gidiyorum. Hemen alt katında da laboratuvar mevcut tahlil içinde uzak bir yerlere gitmeme gerek kalmıyor.

özel hastane de dogumlar kac paraya mal oluyor acaba merakettım

özel hastane de dogumlar kac paraya mal oluyor acaba merakettım
Canım benim doğumum biraz maceralı oldu ve ben onun için tıp fakültesinde doğum yapmak zorunda kaldım yani özel hastanelerin fiyatlarını tam bilmiyorum ama sanırım hastane doktorunda doğum yaparsan 750tl civarı oluyor

Devlet hastanesinde de mi ucret var saglik guvencen olsa bile mi ?

burdada öyleymiş.hastanede çalışmayanlar tabi.hastaneyide kiralıyorsunuz sonuçta

bu dogum ücreti nedir ?
yengem hamileliğinden beri bi özel hastaneye gidiyor.. her ay işte muayene ücreti ödüyo tahliller vs.. doktor doğumda hastanede yatış ücreti de dahil hiç bi ücret alınmıcagını söylmiş sürekli onda muayene olduğu için doğum ücreti dahil demiş..
3000 nedir ya şaka gibi

Devlet hastanesinde de mi ucret var saglik guvencen olsa bile mi ?
Yok canım devlet hastanesi olduğu için ücret ödemedim ben . Ben normalde özel muayenehanesine gidiyordum , doktorum özel bir hastaneye benim doğumum için geleceği için hem doktora hem de hastaneye ücret ödeyecektim fakat son anda değişiklik oldu devlet hastanesine gittim ve devlet hastanesine geldiği için ücret ödemedim.

bende kavacık medistate hastanesine gidiyorum. gitmeden önce çağrı merkeziyle görüştüm. normal 1700-sezeryan 2000 tl dediler bende kandım gittim başladım:) kimseye birşey sormadım. her ay gidiyoruz . ara da 2h bir gidiyoruz falan en son dün ücretler hakkında bilgi almak istiyorum dedim. beni yönlendirdiler bir yere . 3000 tl normal - 3500 tl sezeryan - doktorun girerse 3600 tl oluyor normal. dedim ben o parayla araba alırım ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…