Birde öyle bir şey mi var? Iyi de hastaneden ücret almıyor mu bu doktor ? Mantıktan vazifesi hastalarıyla ilgilenmek değil mi ? Ben de özel muayenehaneye gidiyorum doğum hastanede olacak haliyle siz de gireceksiniz doğuma değil mi dedim gireriz dedi , para falan söylemedi ama şimdi okuyunca yazınızı korktum biraz zaten her ay bir sürü para ödüyorum .
:)) Az önce bi arkadaşla konuştuk o da sormamış. Evet ne yazık ki alıyorlar. Senden rica etsem sorunca buraya yazabilir misin?
Mutlaka yazarım canım da sormalı mıyım sence :) yoksa hiç üstüne basmasam mı ki ?doğum anında öğrendiğimi düşündüm bi an da sen çekil beni başkası doğurtsun derim heralde hey allahım ne günlere kaldık paraya da doymadılar . 3000 tl nedir ya şaka gibi
Açıkçası biz de şok olduk. Doktora dedik kaça giriyorsunuz doğuma 3.000 TL yeter hastaneye de 3000 TL verirsiniz olur biter.. Ha bi de unutmadan sizi doğum öncesi hazırlık bir de anne bebek iletişim kursuna alıcam :)
Hay Allah sizden razı olsun deseydiniz :) ona kaç para vereceksiniz ?
Onu sormadığımı çıkınca fark ettim :)
arkadaşlar merhaba
şu anda gittiğiniz doktorun özel muayenehanesi varsa doğum için ayrı ücret alıyorlar.hastane içinde ayrı ücret ödüyorsunuz.size tavsiyem hastane doktoruna gitmeniz.o zaman sadece doğum ücreti ödersiniz.
arkadaşlar merhaba
şu anda gittiğiniz doktorun özel muayenehanesi varsa doğum için ayrı ücret alıyorlar.hastane içinde ayrı ücret ödüyorsunuz.size tavsiyem hastane doktoruna gitmeniz.o zaman sadece doğum ücreti ödersiniz.
Ya şimdi benim doktorum tıp fakültesinde normalde ama orada bakmıyor bana . Ben daha önce tıp fakültesinde kürtaj oldum aynı doktorla ama bir ücret ödemedim doktora . Kürtajıma da kendisi girmedi zaten . Şimdi ben doğumu tıp da yapmak istemiyorum doktorun çalıştığı bir diğer özel hastane var ama normalde tüp bebekleri orada yapıyor . Bana da senin doğumunu da orada yapabiliriz dedi . Benim ücret isteyebileceği aklımın ucuna da gelmedi zaten öyle az para vermiyorum her ay . Birde doğum için ayrı ücret ister mi şimdi diyorsunuz :18:
özel hastane de dogumlar kac paraya mal oluyor acaba merakettımBirde öyle bir şey mi var? Iyi de hastaneden ücret almıyor mu bu doktor ? Mantıktan vazifesi hastalarıyla ilgilenmek değil mi ? Ben de özel muayenehaneye gidiyorum doğum hastanede olacak haliyle siz de gireceksiniz doğuma değil mi dedim gireriz dedi , para falan söylemedi ama şimdi okuyunca yazınızı korktum biraz zaten her ay bir sürü para ödüyorum .
Canım benim doğumum biraz maceralı oldu ve ben onun için tıp fakültesinde doğum yapmak zorunda kaldım yani özel hastanelerin fiyatlarını tam bilmiyorum ama sanırım hastane doktorunda doğum yaparsan 750tl civarı oluyorözel hastane de dogumlar kac paraya mal oluyor acaba merakettım
Devlet hastanesinde de mi ucret var saglik guvencen olsa bile mi ?Canım benim doğumum biraz maceralı oldu ve ben onun için tıp fakültesinde doğum yapmak zorunda kaldım yani özel hastanelerin fiyatlarını tam bilmiyorum ama sanırım hastane doktorunda doğum yaparsan 750tl civarı oluyor
Yok canım devlet hastanesi olduğu için ücret ödemedim ben . Ben normalde özel muayenehanesine gidiyordum , doktorum özel bir hastaneye benim doğumum için geleceği için hem doktora hem de hastaneye ücret ödeyecektim fakat son anda değişiklik oldu devlet hastanesine gittim ve devlet hastanesine geldiği için ücret ödemedim.Devlet hastanesinde de mi ucret var saglik guvencen olsa bile mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?