Doğum için hastane arayışım :(

fuume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
514
72
123
İstanbul
Kızlar merhaba,

22 haftalık hamileyim ve şuan Sancaktepe Bölge Hastanesine gidiyorum fakat son zamanlarda kim duysa oraya gittiğimi benzer tepkiler vererek orada doğum yapmamamı söylüyor.Hastanenin devlet hastanesinden pek farkı kalmamış aslında çok yoğun ve doktorum da biraz ilgisiz geliyor. Bu arada doktorumun adı Özlem Aras.

Hamileliğim daha fazla ilerlemeden farklı bir hastaneye mi geçsem diye düşünmeye başladım. Aklımda olan iki hastane var ; Çakmak Erdem Hastanesi ve Koşuyolu Medipol hastanesi. Medipol pahalı aslında ama bütçeyi zorlıycaz böyle devam ederse

Sizden ricam Bölge Hastanesinde doğum yapan var mı aranızda önerir misiniz? Özlem Aras da doğum yapan var mı özellikle. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Kosuyolu medipolun yeni doğan yoğun bakımı ve yenidogan dr u enver atayin çok iyi oldugunu duymustum. Kadin dogumculari hakkında bi bilgim yok.

Medipol hastaneside çok yoğun bir hastane.Oncelikle eve yakın ,yeni doğan yoğun bakım ünitesi iyi olan bir hastane önceliğiniz olsun derim .

Bende suanda cakmak erdem e gidiyorum. Benimde oraya gittigimi duyanlar kötülüyolar hastaneyi kaldı ki gercekten devlet hastanesi kadar kalabalik erdemde.
Ama evime cok yakin bide normal doğum düşünüyorum inşallah pek doktoru ebeyi müdahele ettirmeden ıkınıp çıkarım diye kendimi avutuyorum şuan :) Maksat bişey olursa müdahelede edebilcek insan olsun etrafta. Yoksa normal doğum sadece tek başina yapılan bişey bence.

Karşıyı pek bilmiyorum,hastane yada doktor öneremem ama bence evinize yakin,kolay ulaşabileceğiniz ve yeni doğan servisi olan bir hastane arastırın derim.
Ben 6 sene önce kızıma hamileyken,baya uzak bir özel hastaneye gittim iyi diye ama çok yorucu oluyordu,özellikle son haftalarda kontroller sıklaşınca,birde malum İstanbul trafiğini hesaba katınca.
Şu an evime çok yakin bir hastane tercih ettim. Kafam rahat,şu an rahatsızlansam atlar arabama 5 dakikada ulaşırım hastaneye kimseye ihtiyacim olmadan.
6 sene önce nasıl cesaret etmişim o kadar uzağa gitmeye şu an anlamıyorum. Asla gözüm kesmez şimdi o yolu.

Çakmak Erdem'de iyi kadın doğumcular var diye biliyorum, adet düzensizliğim için araştırmıştım bir süre önce ama isimleri hatırlamıyorum, gitmedim de..

Hastanede hastayı rahat ettiren hemşirelik hizmeti diye düşünüyorum. Hastanede çocuk katına çıkıp çocuk hemşirelerinin kan alışını izleyin. Bakın bakalım işlerinde deneyimler mi?

Hastanedeki çocuk doktorlarini araştırın. Doğumdan sonra ilk muayene onlar tarafından yapılacak.

Ebeniz ile görüşün. Size güven veriyor mu? Doktor ile zaten gorusuyorsunuz, ona endişelerinizi anlattığınız da nasıl tepkiler veriyor. Sizi bastırıyor veya geçiştiriyor ise değiştirin.

Valla ben kendi doktorumu tavsiye ederim. Ebeleriyle birlikte on numara insan. Evet Anadolu yakasında değil ama Urfadan bile ona doğuma gelenler var. Kendisi de Anadolu Yakasında oturuyor. Motoruna atlayıp her yere gidiyor, sürekli ebeleriyle takip ediyor.
Şişli Florence Nightingale hastanesi Yusuf Olgaç!
Samimiyeti, soğukkanlılığı, tecrübesi on numara. Ayrıca öğretim görevlisi olarak da görev yapıyor. 7/24 ulaşabiliyorsunuz. 28.haftamda onunla karşılaştım ve iyiki de karşılaştım diyorum.
Eğer imkanınız varsa bir gidin görüşün derim. Zaten sancı olunca hemen doğum başlamıyor.

Bölge hastanesini bilirim,tanıdık doğum yaptı,olumsuz birşeyle karşılaşmamıştı fakat ben beğenmem genel itibariyle.
Erdem hastanesini de bilirim,Bir rahatsızlığım için Kadın Doğumcuya gittiğimde yapabileceğim herşeyi yaptım,yapacak başka bir şey,verecek başka bir ilacım yok dedi:)Allah korusun kanser değildim zira sadece vajinal mantar olmuştum,beni tedavi edememişlerdi.
Medipol hakkında bilgim yok.
Naçizane Kadıköy Medicanayı tavsiye edebilirim,arkadaşım doğum yaptı,doktordan ve hastaneden çok memnun kaldığını söyledi.
Şimdiden Allah kurtarsın :)

benimde doktorum sonuna kadar katılıyorum..

Bende Sancaktepe'de yaşıyorum.Dün yakın arkadaşım İlhan Varank araştırma hastanesinde doğum yaptı. Dediğine göre çok memnun kalmış. 2 saatte bebek doğdu maşallah. Bende hamileyim. Aklımda bu hastanede var.

Merhaba. Medipol yerine central hospital tavsiye ederim.

Me

İlhan Varank jinekoloji ve doğum alanında iyi.. Drlar gayet bilgili.. Yenidogan yogun bakım hemen dogumhanenin içinde (15 20 metre mesafede), yenidoğan drları gayet iyi.. Ama tek olumsuz şey kadın doğum servisi çok yoğun.. Ben orada çalıştığım halde istediğim dr a ulaşamıyorum, hastanede bulamıyorum veyahut çok yoğun oluyor ama ekip olarak gayet iyiler içerden biri olarak tavsiye ederim..

Ben bir özel hastaneye gidiyordum aynı zamanda bir de devlet hastanesinden doktora gidiyordum devlet hastanesi daha iyi çünkü fazla hasta gördükleri için tecrübeli oluyorlar . Ve doğumda doktor yoktu ebe vardı normal doğum oldu ebe de normal doğum konusunda doktordan daha tecrübeli oluyor. Aynı şehirde değiliz ama bence özele giderken devlete de gidin birinin dediğini diğeri demiyor

Evet doğumhaneye çıktım. Doğumhane ve yeni dğan aynı salon içinde. Artı yönü ise çok yeni açılmış bir hastane.Heryer çok hijyenik temiz ve ferah.

merhaba bende sancaktepede oturuyorum . suan yenı bır anne adayıyım.ilhan varank hastanesıne gıtmek ıstıyorum. önerebılecegınız kadın dogum doktoru var mıdır.

Bu gönderinin üzerinden 3 sene geçmiş ama hala dr özlem arasa gitmeyi düşünenler varsa düşünmesinler diye yazıyorum... İlk önce koşuyolu medipolde gittim kendisine gebelik takibi için... Özel muayenehanesini açınca kendisine devam ettim 15 haftalıkken bana 100de 100e yakın kız olduğunu söyledi ve suyum hakkında yorum yapmadı... Bir sonraki muayene için detaylı ultrasona gidip sonucu kendisine göstermemi söyledi... Gittim fakat suyum tamamen bitmiş acil Zeynep Kamile yatış yaptım ve 10 gün sonra gebeliğim sonlandı (((( Zeynep Kamildeki doktorlar (heyet) o zamanki ultrasona baktı ve o zaman da suyumun az olduğunu ve doktorumun bunu görmesi gerektiğini söyledi... Bu arada bebeğim oğlanmış 100de100e yakın kız demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…