Valla ben kendi doktorumu tavsiye ederim. Ebeleriyle birlikte on numara insan. Evet Anadolu yakasında değil ama Urfadan bile ona doğuma gelenler var. Kendisi de Anadolu Yakasında oturuyor. Motoruna atlayıp her yere gidiyor, sürekli ebeleriyle takip ediyor.
Şişli Florence Nightingale hastanesi Yusuf Olgaç!
Samimiyeti, soğukkanlılığı, tecrübesi on numara. Ayrıca öğretim görevlisi olarak da görev yapıyor. 7/24 ulaşabiliyorsunuz. 28.haftamda onunla karşılaştım ve iyiki de karşılaştım diyorum.
Eğer imkanınız varsa bir gidin görüşün derim. Zaten sancı olunca hemen doğum başlamıyor.
MeKızlar merhaba,
22 haftalık hamileyim ve şuan Sancaktepe Bölge Hastanesine gidiyorum fakat son zamanlarda kim duysa oraya gittiğimi benzer tepkiler vererek orada doğum yapmamamı söylüyor.Hastanenin devlet hastanesinden pek farkı kalmamış aslında çok yoğun ve doktorum da biraz ilgisiz geliyor. Bu arada doktorumun adı Özlem Aras.
Hamileliğim daha fazla ilerlemeden farklı bir hastaneye mi geçsem diye düşünmeye başladım. Aklımda olan iki hastane var ; Çakmak Erdem Hastanesi ve Koşuyolu Medipol hastanesi. Medipol pahalı aslında ama bütçeyi zorlıycaz böyle devam ederse
Sizden ricam Bölge Hastanesinde doğum yapan var mı aranızda önerir misiniz? Özlem Aras da doğum yapan var mı özellikle. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İlhan Varank jinekoloji ve doğum alanında iyi.. Drlar gayet bilgili.. Yenidogan yogun bakım hemen dogumhanenin içinde (15 20 metre mesafede), yenidoğan drları gayet iyi.. Ama tek olumsuz şey kadın doğum servisi çok yoğun.. Ben orada çalıştığım halde istediğim dr a ulaşamıyorum, hastanede bulamıyorum veyahut çok yoğun oluyor ama ekip olarak gayet iyiler içerden biri olarak tavsiye ederim..Bende Sancaktepe'de yaşıyorum.Dün yakın arkadaşım İlhan Varank araştırma hastanesinde doğum yaptı. Dediğine göre çok memnun kalmış. 2 saatte bebek doğdu maşallah. Bende hamileyim. Aklımda bu hastanede var.
Evet doğumhaneye çıktım. Doğumhane ve yeni dğan aynı salon içinde. Artı yönü ise çok yeni açılmış bir hastane.Heryer çok hijyenik temiz ve ferah.İlhan Varank jinekoloji ve doğum alanında iyi.. Drlar gayet bilgili.. Yenidogan yogun bakım hemen dogumhanenin içinde (15 20 metre mesafede), yenidoğan drları gayet iyi.. Ama tek olumsuz şey kadın doğum servisi çok yoğun.. Ben orada çalıştığım halde istediğim dr a ulaşamıyorum, hastanede bulamıyorum veyahut çok yoğun oluyor ama ekip olarak gayet iyiler içerden biri olarak tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?