Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı benimde ilk kucağıma aldığım Bebek kendi bebeğim olucak inşallah. Tutarken biryerini incitirmiyim bakımını yapabilirmiyim ağlayınca Nasıl susturacam beni düşündüren noktalar bunlarHayatimda ilk kucağıma aldığım bebek kendi kızımdı :)) 28 yaşında idim.. takildigim yerde sordum araştırdım vs.. hiç korkma.. Sağlıkla kavus bebeğine gerisi hallolur..
şte bakımını Nasıl yapıcam Nasıl tutucam emziricem bunlar için şimdiden düşünüyorumBenimde dogum yapana kadar hic tecrubem yoktu. Yaninizda kimse olmazsa daha kolay alisirsiniz. Zor bir durumu da yok merak etmeyin. Belki baslarda tutarken altini degistirirken tedirgin olursunuz ama o da acemilikten bi iki degistirince alisiyo insan hemen.
Insallah kolay bir dogum olur saglikli bi sekilde alirsiniz bebeginizi kucaginiza
Ben Kv nin gelmesini hiç istemiyorum annem gelsin istiyorum ama eminim bi bahane bulacak kesinBak benimde ikinci dogumum olacak.Şimdi bi takım sıktılarım var.Bel ağrısı, migren bi yandan. Babam sağolsun ayda bir gelir bir iki gün kalır.Annem ve kv işleri bir türlü bitmez hep bi bahane. Karar aldım eşimde saygı duydu sadece dogum şubatta diyecez gelmek isteyen buyursun gelsin. Yoruldum artık herkese bi dert anlatmaktan hayır çağırmaz söylemeyiz kızarlar neden haber vermiyorsun gelelim derler. İnan yoruldum ben artık kim nasıl isterse öyle yapsın.
Niye pişman oldun Can'ım . Bende Bebek bakımında yardımcı olabilecek birileri bakmayı düşünüyorum ama kime emanet edicem öylemi böylemi birsürü soru işaretiİnan bana hiç kimseye ihtiyacın yok. Çok çok gerek diyorsan esin işten gelene kadar 1 hafta boyunca yardımcı al yanına, yemeğini yapsın, ortalığı toparlasin, zorlanacak olursan bebeğin altını değiştirsin ama ben ikincide bunların hepsini kendim yaptım. İlkinde de eve birilerini(!) aldığıma pişman oldum. Kadın aldım dediğim gibi ama ikincide onu da almadım.
Bi yandan da bu şekilde düşünmüyor değilim. Daha önce tecrübe ettik zaten Kv heleki iyi günde kötü günde eve sokulacak gibi değil . Eşim bile annemi çağırmayı düşünmüyorum diyor siz düşünün artıkBen de kayinvalideme daha yakin oturuyorum, anneme oranla. Cocugum olunca ne annemi ne kayinvalidemi ne de baska birini istiyorum ben. Benim cocugum, elbet bir sekilde bakarim. Kimse cocuk bakmayi bilerek gelmiyor hayata. Esim olsun yanimda, stresimizi birbirimize yansitmak yerine azaltalim, daha ne isteyeyim:) kimsenin olmamasi, birilerinin olup da rahatini ve psikolojini bozmasindan iyidir bosver![]()
Yaparsin hic merak etme. Emzirme icin falan videolar var youtube dan bakabilirsn. Alt degistirmek icinde vardir eminim. Yaninda annen de olsaa kv den de olsa gorup yapacaksin sonucta. Ha videodan gormussun ha internetten. Bir de ilk gunler hastanede olacaksin hemsirelerden de yardim isteyebilirsin. Hic canini sikma.İ
şte bakımını Nasıl yapıcam Nasıl tutucam emziricem bunlar için şimdiden düşünüyorum
Aynı benimde ilk kucağıma aldığım Bebek kendi bebeğim olucak inşallah. Tutarken biryerini incitirmiyim bakımını yapabilirmiyim ağlayınca Nasıl susturacam beni düşündüren noktalar bunlar
Hiç üzülme becerirsin. Aç interneti bol bol yeni doğan bakım videosu izle. Çocuk doktorun da zaten yardımcı olacaktır, tüyolar verecektir sana bakım için. Hele bir de sezaryan değil de normal doğum yaparsan Allah'ın izniyle hemencecik iyileşirsin, bir haftayı bulmaz. Eşin de doğum izni alsın bir iki hafta eğer alabiliyorsa, sana yardımcı olsun. Kimseye muhtaç olma. Benim tanıdığım bir çok kadın var seninle aynı durumda olan. Çatır çatır da bakıyorlar bebeklerine. Allah yardımcın olsun. İnşallah her şey iyi gider senin için.daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
emanet etme kadına, o iş yapsın sen bebeğine bak, en fazla banyoya girersin.Niye pişman oldun Can'ım . Bende Bebek bakımında yardımcı olabilecek birileri bakmayı düşünüyorum ama kime emanet edicem öylemi böylemi birsürü soru işareti
Allah yardım eder inan. Ben eşime diyorum herkesin anne babası yok ya kimi kimsesi olmayan nasıl bakıyor öğreniyorsa bizde idare ederiz. Sıkma canını.Ben Kv nin gelmesini hiç istemiyorum annem gelsin istiyorum ama eminim bi bahane bulacak kesin