Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EŞİN YETER SANA BAKABİLİRSİN İNAN BANA DERT ETMEdaha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
sakin endiselenme sen hamileligine bebisine odaklan. sezeryan dogum yaptim SUKROLSUN masaallah daha o gun ayaktaydim. benim Annem geldi Allah razi olsun ama keske ben kendim baksaydim. Gittikten sonra birsuru sorun oldu. Cok guzel de bakarsin sen bebegine. Annesin daha otesi var mi? ayric artik internet denen sey var. Ac banyo nadil yaptirilir nasil emzirilir hepsi var ? Allahim Hayirla saglikla kucagin almayi nasipetsin...daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Hiç üzülme bende tutamam korkarım diyordum ama hiç de öyle değilmiş sanki yıllardır çocuk bakmışım gibiydi ilk gece yalnız kaldım hastanede zaten annem asla gelemezdi kv yanımdaydı ama git yoruldun dedim çok da güzel baktım kucakladım sevdim kokladım herşey zaten doğamızda varmış başında kimse olmayınca daha iyi bakarsın belki de ben her kafadan bir ses çıkmasından dolayı kafayı yiyecektim çocuk aç doymadı altı kirli bilmem ne lafları olmaz en azında. Çok bunaltıcı emin ol içini ferah tut sen hayırlı doğumlar diliyorum Can'ımdaha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
hadi yaaa ben çok mu korkağımm.Benim de dogumum sizden 1 gun sonra.
Bulundugum ilde esim ve ben tek yasiyoruz (cok sukur).
Annemler Almanya'da, kayinvalidemler bize 28 saat uzaklikta Guneydoguda bir ilde yasiyorlar.
Sizin aksinize ben de insallah doguma kimse gelmez diye dua ediyorum.
Düşünmeden yapacaksınız zaten, sanki ilahi bir güc doğum yaptığınız andan itibaren yükleme yapıyor size :)hadi yaaa ben çok mu korkağımm.
duygusal olraka düşünmüyorum zaten .kimsem yok vs gibisinden.
bebeğe nasıl bakıcam nasıl alışacam .ağlarsa nasıl susturacam.altını değiştirmesi üstünü giydirmesi benim düşündüğüm noktalar bunlar.
Kız sen manyakmısın ohhhh bak keyfine bide o Halinde insanı idare etmek durumunda kalacaksın daha iyi ben dort dogum yaptım en sonuncuda akıllandım kimseye haber vermedim iyileştim toparlandım bebegide aldım on gün Sonra süpriiiizz dedik çok rahattim kesinlikle bakarsın bebeğinr hiç endişe etme sen iyi komşu elde etmeye bak hayırli evlat hayırlı doğumun olsun inşallahdaha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
hadi yaaa ben çok mu korkağımm.
duygusal olraka düşünmüyorum zaten .kimsem yok vs gibisinden.
bebeğe nasıl bakıcam nasıl alışacam .ağlarsa nasıl susturacam.altını değiştirmesi üstünü giydirmesi benim düşündüğüm noktalar bunlar.
yok annemle küs filan değiliz.kv ile aramız limoni gel desek gelir de onu da ben istemem zaten .Annenizle bir şekilde konuşun.Çok ciddi bir durum yoksa barışırsınızda.Sizin en önemli anınızda yanınızda olmasını isteyin.Anneler genelde affedicidir.Üstelik torunda geliyor.Belkide sizin adım atmanızı bekliyordur.
Gelemezsede eşiniz yanınızda olduktan sonra elele başedersiniz.
daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Bizde eşimle ailelerimizden çok uzakta bir belde de yaşıyoruz burada kimsemiz yok canım. Bende 20 gün önce sezaryen doğum yaptım ve bağırsak spazmı geçirsim faranjit oldum çok zor günler geçirdim ne yazık ki benim kv bacaklarından rahatsız onun bakıma ihtiyacı var gelemedi annem de yaşlı sağolsun geldi ama 10 gün kalabildi yanım da sağolsun tek destekcim eşim oldu el birliğiyle oğlumuza bakıyoruz.daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Valla hayatim benim annem rahmetli oldu kayinvalidemle inanmiycan belki ama tanismadim hamile oldugumu bile bilmiyo kocamin isleri iste hastaneye dogum yaptigimda getirip supriz yapcakmis.neyse.sonucta o da yabanci ben istemiyorum.kocama dedimki bana destek ol ilk 40 gun anan danan kimse gelmesin ben bebegimle huzur icide ilgilenmek istiyorum.hic korkmuyorum sende korkma.cok yakin arkadaslarimdan biliyorum kendi annelerine bile tahammul edemiyolardi.ne kadar cok karisan olursa ve kalabalik olursa ev bebek o kadar huysuz oluyo.teyzeme mesela hic karisan olmadi her seyi kendi ogrendi bebekleride cok uyumlu cok sakin buyuduler.bebegin sana her seyi ogretiyo zaten.rahat oldaha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla